Dziwne podobieństwa..?

@elsie
Zaraz przeczytam
Ale chcialam zaznaczyc ze nie chodzi mi o twoje zdanie o koledze. Chodzi mi o to ze namawiasz innych by tak samo go traktowali jak ty. A mnie bylo przykro, bo mi do ciebie to jakos nie pasuje. Przeciesz sama bylas ofiara podobnych atakow…
A teraz zabieram sie do czytania

2 polubienia

Słuchaj, według mnie, to głupi dzieciak który ma racje bo TAK. Drugi punkt postępowania: że nikt Go nie rozumie. Trzeci: że się Go obraża. To nie jest pierwszy raz. Moje uwagi dotyczą wpisów tych Kolegów, którzy myślą podobnie. Ja też próbowałam. Niestety nie daje rady.
Z atakami na mnie radziłam sobie. Mogłam być zła, ale to już moja sprawa. Z głupotą po prostu wygrać nie można.

@elsie
W sprawie atakow: nie bylas sama, bo ja stalam po twojej stronie i przez to mi sie niezle oberwalo. Tak samo bronie teraz @GumowaKaczka, bo mam o nim inne zdanie niz ty.
Ale proponuje zakonczyc ten niemily temat. Czasy sa bardzo burzliwe i mysle ze reakcje tez sa bardziej emocjonalne. Przeczytalam list i czesc linkow. Dziekuje ci za te informacje. Jest duzo gorzej niz myslalam i to podzialalo na mnie strasznie przygnebiajaco choc i jest maly plusowy punkcik: gotowosc ludzi do pomocy.

1 polubienie

Też zgadzam się, żeby temat zakończyć.
Jest naprawdę źle ale nie tylko jest gotowość ludzi: iluś (nie pamiętam ilu) lekarzy wyjechało z pomocą do Włoch.

1 polubienie

KwaKwaKwaKwa xd

1 polubienie

@GumowaKaczka
:smiley:

1 polubienie