Gdyby przeszła przez Ziemię pierwsza fala zniszczeń cywilizacyjnych,

Większość mojego życia nie była łatwa, ani usłana różami. Pewnie większość z Was nie zamieniłaby się na nią. Ale doprowadziła mnie do wysokiej, harmonijnej świadomości. I w tym to moje okropne życie było wygraniem. Ale nie ma u mnie buty ani zarozumiałości. Sądzę, że byłbym najbardziej miłosiernym przewodnikiem. Opustoszę więzienia. Zrobię wszystko, aby wszyscy byli szczęśliwi.

To zrób.

Jestem w trakcie. To nie jest małe zadanie.

Ty żeś do tej pory g… zrobił i się dalej wygłupiasz.
Mało tego, dalej będziesz kontynuował ten cyrk, bo taka twoja karma.

Tyle z mojej strony na dziś.

2 polubienia

Osioł Kłapouchy? Zielony

1 polubienie

Najprawdopodobniej miałem największy udział w odsunięciu marksistów od rządzenia. Nieraz to opisywałem, jak to konkretnie zrobiłem. Ale kapitalizm nie jest mądrzejszy od socjalizmu. jest wydajniejszy, ale podlejszy.i głupszy.

Nigdy nie miałam okazji przeczytać. Jak to zrobiłeś? Zabiłeś Stalina? :thinking:

2 polubienia

Sposobem, moją konstruktywną argumentacją, przeciągnąłem na stronę Solidarności kilka milionów wahających się pracowników polskich zakładów pracy, co pozwoliło Solidarności wygrać wybory do Sejmu z 4.06.1989, a to zapoczątkowało i spowodowało upadek całego systemu marksistowskiego.

Bzdury znów pisze …
Sam w chałupie, samotność, brak akceptacji, nie dziwię się …

2 polubienia

Widać, że jesteś za głupi, by zrozumieć cokolwiek mądrzejszego, niż ogłupianie medyczne.

Drugi Wałęsa :joy::joy::joy:

1 polubienie

Do sanatorium?
Nie kopie, nie gryzie?

1 polubienie

Nikt ci nie powiedział prócz mnie, że jesteś ciemna zołza na usługach wiadomej nacji?

Do poniedziałku

2 polubienia

Z takimi tekstami zapomnij, że zostaniesz przewodnikiem harmoniuszu …
Komisja obserwuje i wszystko zapisuje. Nie masz żadnych szans. Jesteś skazany na żebractwo o przewodnika :face_with_peeking_eye:

Oj tam kilka milionów. Znajdź na dobry początek choć jednego z krwi i kości.

2 polubienia

Nastąpiło przed chwilą coś takiego,
więc Ci ten mądrala nie odpowie …
Ponoć do poniedziałku, ale nie podano którego.

wykop

5 polubień

Oops, I’m late.
BTW Bardzo profesjonalne graficznie wyjaśnienie :joy:

3 polubienia

One, te buty są mądrzejsze od właściciela.

kalambur
Wzmacniających głos wspak litera z równania,
one na nogach do chodzenia i biegania.

anagram
xxxx, to pycha, idzie przed upadkiem,
co wcale nie jest rzadkiem przypadkiem
A xxxx, to trąba, co wieszczy upadek,
tak mi, przynajmniej prawił dziadek.

3 polubienia

Ta druga część anagramu również pasuje do naszego butnego kolegi. Taka z koziej d*py.

4 polubienia