Kapcie może i nie, ale na przykład dobre zdjęcia i filmy robi przy słabym oświetleniu. Nie wspominając o tym, ze np. S20 Ultra ma zajefajny zoom i matrycę 108MP. Widziałem zdjęcia z tego i są powalające.
Za taki sprzęt możesz zginąć na ulicy.
Po co zaraz garnitur. Wystarczy niedbale i nonszalancko trzymać w ręku kluczyki do odpowiedniej fury
I o maseczce ochronnej ze złota z 3600 diamentami nie zapomnij?
Mój kolega miał kiedyś wypadek. iPhone za 3999 zl wpadł mu do kibla i przestał działać. Kolega przez miesiąc po tym zdarzeniu miał myśli samobójcze.
Weź przestań pisać sam do siebie. Do nas też możesz
Kończę myśl.
Mam od ponad roku Xiaomi Redmi Note 7. Jestem zadowolony. Następny będzie jeszcze tańszy acz dobrze wyposażony Xiaomi Redmi 9.
Mnie @Devil nie pytaj, nawet w dłoni takiego nie miałam. Nie wiem co on ma lepszego, od mojego oppo i Samsunga.
Ba. Ja nie znam wszystkich możliwości swojego telefonu, a chyba już wiesz, że dość rozgarnięta jestem w tej dziedzinie ( jak na starą babę).
Ja trzymałem phona za 4999. Prawie żem upuścił na schody bo byłem nietrzeźwy. Oddałem czym prędzej. Owszem, ładna, szklana obudowa, ogryzek w logo ale nic poza tym.
Głąb nie chce go dać do etui bo wtedy japka tak dobrze nie widać
Tak, to jedyna rozpoznawalna marka na świecie. To " japko" moje kosztowało 1499 zł. Zależało mi na białej i poręcznej obudowie.
Zamieniłam go po roku na Samsunga. Ja szczęśliwa i ktoś inny, że japkiem szpanuje
Serio?
Nie ogarniam.
Dla mnie od loga ważniejsza jest cena, wydajność i bateria. To wszystko mam w Xiaomi.
To chyba w Polsce tak działa, bo tutaj te tzw. “flagowce” to normalne telefony. Ja od lat używam Samsungów (przeszedłem przez S3, S5, S7, teraz mam S9+, a się przymieram do S20+ albo S20 Ultra). Ale to nie jest nic nadzwyczajnego, jedyną osobę, którą znam z innym tele niż Samsung, iPhone lub Pixel to student.
Głównym powodem, dla którego myślę o kupnie nie od operatora jest to, że północnoamerykańska wersja Samsungów nie daje się rootować, a ja mam apkę, która potrzebuje zrootowanego telefonu do poprawnego działania…
Ja boję sie rootować. Chciałem to tylko po to by wyjebać chroma i inne systemowe śmieci.
Najważniejsza jest kopia zapasowa danych, bo raz mi się zdarzyło, że po zrootowaniu telefon się wyczyścił. Potem się okazało, że w ramach “bezpieczeństwa” Samsung czyści tele jak rootujesz, a nawet jak włożysz inny SIM. Co za debilizm.
A potem zablokowali możliwość rootowania, od aktualizacji do Androida 9.0 począwszy (S9 prosto z pudełka przychodził z Androidem 8, tego można było rootować)
Dla mnie cena, pojemność akumulatora, średni ekranik.
I musi to być Samsung
Szajsung
Widzę @Szczery_do_BULU , że w kwestii telefonów, wiemy co dobre.
Samsungi
Szajsomi
Żeby wykorzystać możliwości Twojego telefonu, musisz zmienić Region w telefonie na jakiś Baden Baden
To tylko do dźwięku by było głośno jak lubię.