Po pierwszym zdaniu się domyśliłem o czym piszesz , piszę z telefonu
Nie wiem czy to o mnie, nie wiem czy coś miłego ale serduszko dałem.
Mogę w domu, pracy itd korzystać z wi-fi komputerowego, jak i sam komputer może korzystać z wi-fi w telefonie
Jestem po ciężkiej awarii komputera, wrócił do życia i dobrze się spisuje. Komputer korzysta z Wi-Fi ale komórka nie ma dostępu, bo dotychczas nie potrafiłem jej w routerze zameldować. Planuję wizytę w salonie Orange albo wymianę routera, bo bez Wi-Fi nie mogę zaktualizować oprogramowania w komórce, niemożliwe są i inne operacje. Współpraca z chmurą też mocno obciąża konto.
Tutaj żadnych Krugerów nie ma , no może z Amazonu kupisz, ale nie ryzykuję
20,000 mAh? To samochód można odpalić
Jak chcesz kupić powerbank taki na co dzień, to nie ma sensu kupować czegoś powyżej 10000mAh, bo to już bedzie cięższe od cegły, a taki zapas prunda to w praktyce dwókrotne naładowanie każdego typowego smatfona i w zupełności wystarcza na całodobowe gapienie się w ekran telefonu, jeżeli ktokolwiek by tyle wytrzymał.
Fakt. Mój 30000 mah waży ok. 1kg
Masochizm.
Jaka to firma? Pudzian?
Baseus. Egzotyczne ustrojstwo ale działa
Podlaczyc sie Huawei do wifi prosto tylko czy masz kod dostepu? Bo cwaniaczki jak mamie montowali router to tego oczywiście nie zostawili. A potem usilowali wydebic kase za “podłączenie”. Też Orange.
Tragedii nie ma. Telefon, myśl / projekt, pomysł i licencja polskie, tyle że montownia w Chinach tańsza. W Polsce firmę zjadły by duże podatki
Kruger miał takie w ofercie - power bank 12 V, ludzie kupowali do skuterów wodnych, i do kamperów, czy jeszcze mają 12 V w ofercie to nie wiem, na regałach nie widzę, mam od nich dużo elektroniki, niektóre mają ponad 3 lata i są bez awarii, ostatnio za 1 zł z kartą stałego klienta/ normalnie ok 300 zł głośnik 15 W z blutem i akumulatorem w środku, dałem w pracy chłopom i słuchamy muzyki i wiadomości
Jak sam korzystam to około tygodnia mi starcza na podładowania mojego smartfona po każdorazowym podłączeniu powera do podładowania, no ale w pracy 3 osoby z niego korzystają - USB B + USB C + USB ajfon
Kod dostępu jest na tabliczce fabrycznej routera więc nie ma problemu, tyle że u mnie na ten kod nie reaguje.
Moje szpeje też cwaniaczki montowały. Spieszyli się, nawet mi nie powiedzieli jak sie to dziadostwo uruchamia, bo “mamy następny montaż, musimy już lecieć”. A ja też czym innym byłem zaaferowany no i mam co mam.
To nie chodzi o kod do routera, ale Twoj zabezpieczajacy indywidualny zwiazany z dostepem do WiFi.
Przyznawany w chwili kiedy router podlaczany jest do sieci.
Tu chyba masz rację. Komp działa na Wi-Fi ale klucza do sieci nie znam. Gdybym zmienił komputer to byłby problem. Czyli zdecydowanie monterzy mnie wydymali.
Nie, to mozna odzyskac. Akurat u mamy zrobilam awanture i zmienili nazwe sieciowa i dali nowy kod. Ale moze kolega @Szczery_do_BULU bedzie wiedzial, bo to zdaje sie jego dzialka czy da sie to inaczej zrobic. Bo jak nie pozostaje a draka u dostawcy.
Serio? nie da sie z tym zyć