Gdzie kupowaliście komórkę?

Po pierwszym zdaniu się domyśliłem o czym piszesz :+1::kissing_closed_eyes::stuck_out_tongue_winking_eye:, piszę z telefonu

2 polubienia

Nie wiem czy to o mnie, nie wiem czy coś miłego ale serduszko dałem. image

3 polubienia

Mogę w domu, pracy itd korzystać z wi-fi komputerowego, jak i sam komputer może korzystać z wi-fi w telefonie

1 polubienie

Jestem po ciężkiej awarii komputera, wrócił do życia i dobrze się spisuje. Komputer korzysta z Wi-Fi ale komórka nie ma dostępu, bo dotychczas nie potrafiłem jej w routerze zameldować. Planuję wizytę w salonie Orange albo wymianę routera, bo bez Wi-Fi nie mogę zaktualizować oprogramowania w komórce, niemożliwe są i inne operacje. Współpraca z chmurą też mocno obciąża konto.

3 polubienia

Tutaj żadnych Krugerów nie ma :wink: , no może z Amazonu kupisz, ale nie ryzykuję :wink:

1 polubienie

20,000 mAh? To samochód można odpalić :wink:

2 polubienia

Jak chcesz kupić powerbank taki na co dzień, to nie ma sensu kupować czegoś powyżej 10000mAh, bo to już bedzie cięższe od cegły, a taki zapas prunda to w praktyce dwókrotne naładowanie każdego typowego smatfona i w zupełności wystarcza na całodobowe gapienie się w ekran telefonu, jeżeli ktokolwiek by tyle wytrzymał.

3 polubienia

Fakt. Mój 30000 mah waży ok. 1kg

2 polubienia

Masochizm. :wink:

2 polubienia

Jaka to firma? Pudzian? :rofl: :rofl: :rofl:

2 polubienia

Baseus. Egzotyczne ustrojstwo ale działa :+1:

2 polubienia

Podlaczyc sie Huawei do wifi prosto tylko czy masz kod dostepu? Bo cwaniaczki jak mamie montowali router to tego oczywiście nie zostawili. A potem usilowali wydebic kase za “podłączenie”. Też Orange.

3 polubienia

Tragedii nie ma. Telefon, myśl / projekt, pomysł i licencja polskie, tyle że montownia w Chinach tańsza. W Polsce firmę zjadły by duże podatki

1 polubienie

Kruger miał takie w ofercie - power bank 12 V, ludzie kupowali do skuterów wodnych, i do kamperów, czy jeszcze mają 12 V w ofercie to nie wiem, na regałach nie widzę, mam od nich dużo elektroniki, niektóre mają ponad 3 lata i są bez awarii, ostatnio za 1 zł z kartą stałego klienta/ normalnie ok 300 zł głośnik 15 W z blutem i akumulatorem w środku, dałem w pracy chłopom i słuchamy muzyki i wiadomości

1 polubienie

Jak sam korzystam to około tygodnia mi starcza na podładowania mojego smartfona po każdorazowym podłączeniu powera do podładowania, no ale w pracy 3 osoby z niego korzystają - USB B + USB C + USB ajfon

1 polubienie

Kod dostępu jest na tabliczce fabrycznej routera więc nie ma problemu, tyle że u mnie na ten kod nie reaguje.
Moje szpeje też cwaniaczki montowały. Spieszyli się, nawet mi nie powiedzieli jak sie to dziadostwo uruchamia, bo “mamy następny montaż, musimy już lecieć”. A ja też czym innym byłem zaaferowany no i mam co mam.

1 polubienie

To nie chodzi o kod do routera, ale Twoj zabezpieczajacy indywidualny zwiazany z dostepem do WiFi.
Przyznawany w chwili kiedy router podlaczany jest do sieci.

2 polubienia

Tu chyba masz rację. Komp działa na Wi-Fi ale klucza do sieci nie znam. Gdybym zmienił komputer to byłby problem. Czyli zdecydowanie monterzy mnie wydymali.

2 polubienia

Nie, to mozna odzyskac. Akurat u mamy zrobilam awanture i zmienili nazwe sieciowa i dali nowy kod. Ale moze kolega @Szczery_do_BULU bedzie wiedzial, bo to zdaje sie jego dzialka czy da sie to inaczej zrobic. Bo jak nie pozostaje a draka u dostawcy.

2 polubienia

Serio? nie da sie z tym zyć