Chcę kupić młodemu. Jest ciągle w rozjazdach, Internet, GPS, filmy,zdjęcia to u niego nagminne. Wspominał coś ostatnio, że chcę kupić, pomyślałam, że ja to zrobię za te wszystkie prezenty jakie mi daje
Obecny jak i poprzednie / zaginoł w SOR / zakupiłem w markietowym salonie producenta Krugera. Ja jestem zadowolony z ich telefonów, choć i inne sprzęty / elektronikę mają super. Nie polecam ale i nie zabraniam zakupów. Kupiony za gotówkę / 1200 zł / bez żadnych wyrzeczeń. Nie dla szpanu, bateria pojemna, na 2 różne karty, ekran 6,2 cala, pamięci wolnej do wykorzystania pozostało ponad 60 %. Pomimo przeładowania swoimi apkami. Jakby co to z serwisem nie ma problemu, bo reagują szybko. Obecnie jako stały zaufany klient korzystam z bonusów na ich pozostałą elektronikę
Mam podobnie, sieć T Mobile na kartę za 30 bez limitu do wszystkich sieci + internet / opcja 10 GB, i nie wykorzystuję nawet 50 % /. internet co dzień wykorzystywany. Nic więcej mi nie potrzeba
Dla urozmaicenia tych dwustronnych, bogatych w cenne informacje dla potrzebujących, dyskusji, zarejestruję się, jako że też mam i używam komórki.
Od zawsze używam komórek na abonament. Może nie jest to najtańsze rozwiązanie, ale w połączeniu z bankowym poleceniem przelewu, całkowicie zwalnia mnie z potrzeby myślenia o komórce, o płaceniu, o dostępnej ilości danych.
Komórkę kupowałem zawsze na raty u operatora. Od początku był to Plus, ostatnio przeszedłem do Orange gdzie wykupiłem ‘światłowód’, gdyż mój dotychczasowy dostawca TV najzwyczajniej zbankrutował. Kupiłem Huawei i mimo wyrażonej wyżej negatywnej opinii, jestem z niego zadowolony. Pewnie dlatego że telefon nie musi u mnie zastępować komputera.
Nie jesteś smart
Telefon ma działać w każdych warunkach bez awarii, co na budowach jest utrudnieniem np. z braku czy gubienia zasięgu, zapylenia czy w lasach dalej od stacji bazowych itd. Mój obecny się w każdych warunkach sprawdził, gdzie nie sprawdziły się te droższe. 1200 to żaden wyróżnik czy prestiż, miałem na próbę z opcją natychmiastowego zakupu za gotówkę, te droższe i jakoś nic mnie nie poróżniło, miał wszystko to samo co tańsze opcje
Komórkę, którą ja posiadam, nikt inny nie ma, jest unikatowa i nikt nie kupi jej nigdy za żadne pieniądze - dostałam ją w prezencie po rodzicach. Mam tylko jedną i muszę się o nią troszczyć. Nazywa się- Mózgowa Czasem oddaje ją do serwisu…
Pewnie szara obudowa
Jesteś niemiły? !
Dlaczego? Ja zawsze jestem miły
Ni e- blond
You are not polite! to Antykwa
Jestem najmilszym diabłem na świecie.
@Antykwa is very smart boy!
not like U Devil…
Mam dwie, ale nie kupowałem, bo wynajmuję obie razem z chałupą, Są na podwórku i obie murowane, choć nieduże.
Mojego Krugera mogę w każdej chwili zrotować bez problemów
Mam kolejny power bank od Krugera 20 000 mAh, poprzedni dałem synowi, na moje i kolegów w pracy wystarcza. 30 000 mAh to cegła, niewiele brakowało by mi go wcisneli
Mój ma wyświetlacz cyfrowy - wściekły niebieski kolor
A w domu? podlaczasz sie do Wi-Fi?
W latach około roku 1990 załatwiając pierwsze dostawy komputerów dla firmy w której pracowałem, wytargowałem darmowo coś co było ówczesnym odpowiednikiem obecnego Office’a. Był tam edytor tekstów, arkusz kalkulacyjny i program bazodanowy. Nazywał się ten zestaw Smart. Działał on w trybie znakowym o ile ktoś wie dzisiaj co to znaczy.
Od tego momentu wszędzie spotykam się ze słowem SMART . I to nie tylko w dziedzinie komputerów ale są też np. samochody smart. Naprawdę nie wiem co to słowo znaczy.
A teraz Ty jeszcze mówisz że nie jestem smart. To czym ja właściwie nie jestem, kim nie jestem?