A ja bym chciał strefę wolną od głupoty.
Nie urażonych @Devil a nie zgadzających się.
chcemy czy nie wychowujemy sie jednak w kregu kultury chrzescijanskiej, ale co ma wspolnego kultura z indoktrynacja religijna?
Tego też bym nie wywiesiła, bo co kogo obchodzi, czy wierzę, czy nie. To sprawa prywatna, jak sam zaznaczyłeś.
Czasem by tego projektantowi na 4 litrach nie przykleic ? Jak tak sie boi?
Czy sam się boi, czy dostał takie zlecenie? Nie wiem, nie wnikam, ale gdzie ludzie będą toto naklejali?
Mnie kiedys wpakowal taki piekniś ręke do kieszeni.I to w tramwaju!
To co było dalej,spowodowalo zatrzymanie tramwaju a reka bolała mnie przez tydzien.Nie trafilem czysto…
Eee no bez przesady
Był taki, gdy przed swą 18 byłem i miesiąc wcześniej zdobyłem mistrza Polaki juniorów. Miałem, wtedy z 177 wzrostu i ważyłem ok 60. Taka chuda szczapa ze mnie wtedy była. On ze 3 lata starszy,190 i ze 100 kg. Trochę na siłę chciał mnie do męskiej “przyjaźni” przekonać. Jego błąd, bo w ogóle sportem się nie interesował i w gazetach szpalty sportowe go nie interesowały. Stracił dwie górne jedynki i tydzień okłady na lico w domu zakładał.
A pewnie ochrzciłeś swoje dziecko?
Ale chyba powiadomił policję? Xd
He,he…No Ty w koncu zawodowiec,nie to co ja…
Bóg nie zna litości:
https://www.fronda.pl/a/uwazasz-sie-za-katolika-i-wspierasz-lgbt-zobacz-co-bog-powiedzial-sw-katarzynie-o-grzechu-homoseksualizmu,130343.html
Ty naprawde za duzo wypiles?
w sobote po nocy Fronde czytac?
Bóg z tobą bracie.
poki co to jeszcze siostro.
plci nie zamierzam na stare lata zmieniac, przywyklam do swojej.
Nie liczy się płec tylko miłość do boga. Bóg nie ma płci.
ale ja nie mam ambicji bycia bogiem
Ja bym to nakleił na czole idioty, który to zatwierdził jako dodatek do gazety.
A ust mnie to wyjąłeś, bracie,