Gdzie ostatnio"byliście"?

to miasto (Łódź), nadal mnie fascynuje tą sztuką.
Dzisiaj widziałem u mnie fajne malowidło (mural), ale ie zdążyłem zrobić zdjęcia.

1 polubienie

A to w sumie po wzajemnej sympatii…
Matematycznie tego nie da sie wykazac…Ale na oko,owszem :smiley:

Tak, zrobił to. Wysiedlił ludzi i zburzył pół starego miasta. Wielu ludzi to dobrze pamięta, bo nie tak odległe czasy.

W Łodzi murali teraz od groma.

1 polubienie

podziwiam za każdym razem gdy przejeżdżam (odkryję nowy) :slight_smile:

1 polubienie

W Biurze Paszportowym. Dzis tez ide… :slight_smile:

1 polubienie

Kocham Londyn. 2.5 roku mojego życia tam spędziłam i tęsknię czasami… :slight_smile:
Z miejsc bardziej odległych i ciekawych to odwiedziłam jakis czas temu Sydney.

4 polubienia

Moj nowy paszport czeka…W listopadzie odbieram…10 lat mineło,jak jeden dzień :smiley:

No taaaak!!!
Ty tam masz chyba blisko…Swietne zdjecia!Takiej pogody mi wczoraj zabrakło…No ale to Anglia…You’ll never know…

1 polubienie

I pomyslec, ze nadal sa tacy w Polsce, tu na tej stronie, chcacy wyburzyc co sie da, nawet zabytki i postawic bloczydla. Co taki ktos musi miec we lbie? Trociny? Nawoz?

4 polubienia

makulature z przemialu dziel Lenina i przemowien Dantona.

2 polubienia

Piosenka podsumowująca temat :slight_smile: :slight_smile: :slight_smile:

1 polubienie

Tu czyli na TYM,NASZYM forum???
Nie wierze…

1 polubienie

Nie mow, ze nie slyszales o osobniku chcacym wyburzyc wszystko w Polsce i postawic 4 gigantyczne osiedla … Gledzi o tym od lat. Tym razem ja nie uwierze …

3 polubienia

Nie slyszalem…
Ale to musi byc tylko on…Czlowiek ktorego omijam szerokim łukiem.

4 polubienia

Madrze robisz. Ja sie zastanawiam, gdzie jest granica kiedy glupote trzeba omijac a kiedy na nia reagowac i walczyc.

3 polubienia

HMP ci się nie podoba, szujowata patologio ludzka? :slight_smile:

4 polubienia

To zazwyczaj zalezy od dyspozycji danego dnia ale jak slysze cos takiego,ostra broń mi sie repetuje w wyobrazni :rage:

2 polubienia

Na uspokojenie,jeden z lwów na Trafalgar Square,wczoraj… :slightly_smiling_face:

3 polubienia

Jeszcze nie jest skonczony. Wjechalem busem, za to zlazlem na piechote. Wszedlbym, ale bylem z rodzinka, ktora akurat za bardzo ochoty nie miala na wloczege.