Gdzie się wybieracie na wakacje?

Zdrówka duzo:)

1 polubienie

w gdańskum jestemmo beccnie 2 3x tyg

Oni śpią na kasie, żeby im jej nie ubyło.

4 polubienia

Zostanę w domu u siebie, wymażony urlop po długim czasie. Kajaki zaliczone, wypady po okolicy też. Czas pomyśleć o zdrowiu

3 polubienia

Niedawno usłyszałem, że ponoć pieniądze biorą się z ich niewydawania.

4 polubienia

Tam, gdzie zawsze, czyli w domu :house:

3 polubienia

a ja takie powiedzenie, ze zeby wiedziec co Bog mysli o pieniadzach to wystarczy popatrzec na tych co je maja…

Niektorzy tez kase kisza.

Moje plany - krótki jednodniowy wypad gdzieś w góry, krótki dwudniowy (lub 3 jak się uda) nad jezioro i na deser na koniec lata nad morze. Nad Bałtyk. Zimny ale to lubię.

4 polubienia

Bóg jeden wie…

2 polubienia

Devil,jadę z Tobą :slight_smile: Góry, zwiedzanie… Leżeć i żreć? Nigdy w życiu!

4 polubienia

Wyjeżdżam do mego domku w dzikich ostojach. Poza tym trochę powłóczę się po kraju, postaram się przy okazji odwiedzić na dzień czy dwa Bałtyk i Mazury. Nudno nie będzie.

5 polubień

Właśnie wróciłem z rejsu po Mazurach i to była pierwsza część wakacji. Mam jeszcze dwa tygodniowe urlopy w lipcu i w sierpniu, ale jeszcze niezagospodarowane, bo czekałem na wyniki egzaminu maturalnego syna. Moge się pochwalić - zdał wszystko!

6 polubień

alez ten czas leci . jeszcze niedawno dziecko, a tu juz mlodzian sie zrobil. Zloz ode mnie gratulacje.

1 polubienie

Zarys planów taki pojechać do polski choćby na kilka dni( dwa lata nie byłam ) spuścić psychologiczne lanie szwagrowi . A tak poza tym Bubu , ja i Odenwald (w weekendy we troje ).Tyle jeszcze do zwiedzania , tyle zamków do zdobycia … ehhhh…

6 polubień

To mnie złapiesz jakoś za tydzień

Aktualnie nad Bałtykiem jest dramat. Zimno i wieje niemiłosiernie

1 polubienie

To w moje strony:)

1 polubienie

To się minęliśmy, ja sporo na Warmii siedzę:)

Bardzo gratuluję synowi :slight_smile: zdana matura to taki kamień z serca i wewnętrzny spokój. Planuje studia czy odpoczywa po ciężkiej pracy maturalnej?

2 polubienia

Boga nie ma co mieszać w wakacje, zajęta istota:)

1 polubienie