Jyoti Kisange Amge ur. 16 grudnia 1993r. Ma zaledwie 62,8 cm wzrostu, waży 5,250 kg.
Rumeysa Gelgi, pochodząca z Turcji, jest obecnie najwyższym żyjącym człowiekiem na świecie.
ur. 1 stycznia 1997, ma 215,16 cm wzrostu i waży 90 kg.
Jyoti Kisange Amge ur. 16 grudnia 1993r. Ma zaledwie 62,8 cm wzrostu, waży 5,250 kg.
Rumeysa Gelgi, pochodząca z Turcji, jest obecnie najwyższym żyjącym człowiekiem na świecie.
ur. 1 stycznia 1997, ma 215,16 cm wzrostu i waży 90 kg.
Chorzy ludzie. Współczuję. Genetyka lubi sobie robić jaja
Czyli genetyka jednych pomniejsza, drugich powiększa.
To tylko w wyborach w Polsce takie “statystyczne” odstępstwa i “pomyłki” sa w jedną stronę!
Eee kolego. W Polsce to moze nie genetykę FAS, bym podejrzewała.
Nie ma co się obrażać. Ewolucja wykorzystuje wszystkie żyjące kombinacje genowe i to ona eliminuje te mniej przydatne do przetrwania… Nie obrażajmy się na nią, bo zadecyduje, że nie przetrwamy.
Ewolucja różnymi sciezkami chodzi. Te akurat mają szczęście, bo pomimo niedogdnosci spoleczenstwo je akceptuje.
I pomimo innosci moga prowadzic w miare spokojne zycie. No powiedzmy ta wysoka ma problemy z poruszaniem sie, bo mięśnie tez obciazone zmianami genetycznymi nie sa w stanie dlugo utrzymac w pionie.
Druga musi uwazac jak kupuje wódkę, bo na slowo, ze dorosla nie uwierzą.
Ale są sytuacje kiedy zmiany genetyczne powodują, że zycie nie tylko krotkie to bolesne.
Lub niebezpieczne. Urodz sie murzynem albinosem na przyklad?
Nie rozumiem.
Znow przemądrzały zrobil sklejke.
Ma być ta wysoka.
Szukalam przyczyn. Ptzeciazenie ostatnio, sezon sie zaczyna i aplikacje potrafia wczytywac sie z bledami, Chińczycy w te swoje androidy i smartfony napakowali elementow cwiercinteligencji. Ja mam prawidlowo, a po wyslaniu wychodza kwiatki. Chyba trzebe bedzie nabrac orduchu dodatkowej korekty?
Na szczęście ewolucja jest powolna i my przeżyjemy nasze życie po swojemu
Ale drobne zmiany już widzimy: zmniejszenie płodności, zmiany w postawie, zmiany w profilu chorób, zwiększenie alergii i wiele innych drobnostek.
Mam Samsunga i Motorolę - wyłączyłem wszystkie usługi AI i nie założyłem konta w Samsungu, więc u mnie nic nie zmienia moich wpisów. Jedynie podkreśla mi błędy.
To nie chodzi o sam system a przeklamania na łączach. Dzsi np. w czasie najwiekszego obciazenia poobiedniego telefon nagle zaczal pracowac w trybie oszczedzania energii, bo mu wyszlo, że traci kosmiczne zapasy enegii na oczekiwanie na dostęp. A sciagalam spory olik i potrm dlugo sie zastanawial, czy niebezpieczenstwo minelo?
Te elementy sztucznej cwiercinteligencji to nie wszystkie sie da usunąć.
Zwlaszcza w Xiaomi. Ale tu mniej upierdliwe sa.
A mam to i samsunga.
Router musze zmienic, bo ten pamieta czasy ktola Ćwieczka i w tloku sie gubi.
Od poczatku roku jedt 5G, ale jakos nie za bardzo mialam czas podjechac do metropolii, bo ja przez telefon to mogę pogadac o dokarmianiu bialych niedzwiedzi pingwinami, a nie umowy zawieraxc.
Ja jestem z branży w której nie starzeję się cyfrowo, muszę nadążać za trendami, a dodatkowo elektronika, cyfronika i mechatronika są moimi hobby. Mój internet jest na najwyższym poziomie, za to mój udział w mediach społecznościowych jest minimalny. Nie mam kont w Samasungu, a w innych firmach mam konta fikcyjne, nie powiązane z moim prawdziwym życiem.