Gramy dalej!!!
Szwajcaria-Francja 1:0 !!!
Postawilem 30 funtów…Nawet nie wiem ile wygram
Nic nie wyggralem ale…Bylem na dobrej drodze.
Francuska Afryka Zachodnia-kombinowana Szwaqjcaria 3:3 [karne 4:5]
I to takze miewalem w najśmielszych snach choć bardziej jako “chciejstwo”.Nie ma nic wspanialszego jak ucieranie nosa wspolczesnym krezusom.
Kto jeszcze sie obudzi?
Final Hiszpania-Włochy?
A moze znowu Czesi?
Anglia-Niemcy 2:0
A jednak.
Mecz średni ale to co dzialo sie wczoraj,nie zdarza sie przecież każdego dnia.
Obie ekipy najlepsze sklady mają dawno za sobą i dzisiaj obserwujemy piłkarzy którzy moim zdaniem,20 lat temu nie łapaliby sie do wyjsciowych “11”
I to chyba bedzie koniec Loewa w team Germany…
A Anglicy radzą sobie i kto wie co jeszcze sie wydarzy
Hubert Hurkacz zaczyna Wimbledon!
I zaczyna dobrze.
Stary znajomy,Lorenzo Musetti odprawiony w 3 setach.Oby tak dalej bo to wyglądało imponująco!
Mamy juz dwie dziewczyny w 2 rundzie Wimbledonu!!!
Po Idze,przebudziła sie Magda Linette która wygrała w nietypowy dla siebie sposób z Amandą Anisimową 3:6;6:3;6:1…A ostatnio jak widać,bywaly raczej odwrotne rezultaty…
Brawo!
A na TDF czasówka…
Rafal Majka 129
Michal Kwiatkowski 169
Dziekuje za uwagę.
Mam ochote rozpetać “piekło” na jakiejs stronie sportowej…
Polskie kolarstwo doszlusowalo poziomem do meskiego…biathlonu.
I gdyby nie Kasia Niewiadoma ktora od lat broni naszego honoru…
Boze co to za wstyd!!!
Gramy dalej!
Iga-Wiera Zwonariewa 6:1;6:3
I mamy juz naszą Ige Świątek w 3 rundzie Wimbledonu!
Gramy dalej i nie przestajemy.
Hubert Hurkacz-Marcos Giron 6:3;6:2;6:4
I mamy Huberta w 3 rundzie Wimbledonu!
Pewna,solidna gra Polaka…Oj przydałby sie tutaj jakis sukces!
Iga gra dalej. Zmiotła z kortu Rumunkę Degu i jest w ćwierćfinale.
6:1/6:0.
Grała kosmicznie. Rywalka nie istniała.
No dopiero co napisalem o tym w “jej” wątku
Ale nieważne.
Nie zdążyłem usiąść na doopie a tu juz po meczu!
To tak wygląda nauka???
Ja pier… Inni powinni powtarzać klasę
Dobra, zasuwam do Twojego wątku. Przez te emocje…
Nie wierzę… znowu dogrywka w meczu szwajxarii… jak oni pokonają Hiszpanie tak jak Francję to się chyba załamie… dla kogoś to piękno piłki nożnej a dla mnie nie… ja chce żeby najwyżej byli najlepsi…
A nie tak jak na mundialu18 Chorwacja doszła do finału… ok No Chorwacja to nie szwajcaria ale nazywanie Chorwatów Gddy grają z jakąs Hiszpania "starciem gigantów " czy potęg to dla mnie duża przesada XD od kiedy Chorwacja to potęga? Mają 3 większe nazwiska i tyle, ale żadna to potega piłkarska… zdobyli wicemistrza świata a później lanie od prawdziwych gigantów… I taki to autorytet wicemistrza…
Gdybyś pamietał mistrzostwo Grecji to byś sie niczemu nie dziwił.
Ale wtedy pokonali gigantów i tego tytułu nikt im nie odbierze I to jest, między innymi, piękno sportu
2004 rok? Nie oglądałem ale wiem.
Na karne zdazylam wrocic.
Oj wymeczony ten mecz…
Az sie prosi teoria spiskowa, ze ruscy na tym boisku jakas tajna bron oglupiajaca zawodnikow testują
Włochy-Belgia 2:1
No i mamy Włochów dobijających sie do mistrzowskiej furtki!
Zapowiadalo sie od pierwszego meczu.Podobnie jak w przypadku Hiszpanów.I to chyba jedyne ekipy ktore slabszy dzień są w stanie przysłonić naturlanymi wręcz umiejetnościami.
Ciekawe jak u progu sukcesu,pokaże sie teraz Anglia…
Akurat byłem za Belgami… a jak jeszcze się ogląda Włochów pod koniec w swojej specjalności czyli w symulowaniu i graniu na czas to można na serio oszaleć XD
Włosi to symulowanie chyba wymyślili ale dzisiaj to juz historia.Chyba tylko Angole nie udają a przynajmniej nie robią cyrku.
Reszta a nawet Wegrzy,wykonują pady i inne cyrki aby na tym zyskać.
Uważam ze powinno sie osobno przeszkolić sędziów wlasnie pod tym kątem.W dobie VAR caly świat widzi na czym ten prymityw polega.
Finał Włochy Anglia ? No byłbym za Anglia xd