Rok temu, chyba właśnie w dzień wyzwolenia któregoś z tak zmasakrowanych miast inna gwiazda ogłaszała, że leci w ciepłe kraje.
Mam w doopie to,czy ona sie upieknia czy nie.Lubie jej twarz…Jest faktycznie ładna
Ale stanowczo PROTESTUJE przeciwko nazywaniu dziewczęcia,“aktorką”
A juz myslalam, ze zabieg dolewania oleju do glowy
Nie tylko Cichopek, ale i tym co sa tym zafascynowani
Ja nie mam nic przeciwko temu, ze ktos sie daje kroic, naciagac i przerabiac na kotlet mielony im(jego sprawa) - choc to wyglada na zorganizowana akcje reklamowa jakiegoś zawodowego “poprawiacza” urody. Natomiast co do daty? Historia jest najezona rafami w postaci roznych rocznic, więc kiedy?
W rocznice bitwy pod Grunwaldem? Czy zrzucenia bomby atomowej na Hiroszime?
I do tego gwiazdą
Nie lubie tego robićale…
Pare lat temu gdy islamskie ścierwo wymorodowało w skoorydnowanych,trzech zamachach,ok.320 osób w kościołach na Sri Lance,tutaj zabawa trwala w najlepsze!!!Wielkanocne quizy i temu podobne
Zwrocilem na to kiedys uwage…
Potem jakis zainteresowany na codzien historią,półgłówek,nazwal mnie rasistą i tego"klocka"do dzisiaj nie rozgryzłem
Tak więc…
Nie wymagaj ode mnie bohaterszczyzny,wiekszej od reszty
A kto to ta Cichopek?
Cicho.
Dlatego pisze, ze jesli sie zaczniesz przejmowac rocznicami?
Na poczatku lat 90 mieszkalam w Madrycie - wychodziles z domu i nie wiedziałeś, czy wrocisz, a i tak podobno bylo lepiej niż w latach 80.
W końcu albo zwariujesz, albo nauczysz sie z tym stresem zyc.
Potem przyszedl 11 września i Twin Tower, pozniej troche spokoju i w 2004, 11 marca Atocha - 10 bomb, prawie 200 osob zabitych, 2000 rannych.
Gdyby nie sekundy, to byloby dziesiatki razy wiecej - i nie, w tym przypadku nie powiem Ci, ze jesteś rasistą, bo ja tez podswiadomie stosuje odrzucenie tej “kultury”
I bardzo lubie kraje, gdzie wladcy trzymaja to towarzystwo krotko przy pysku.
A wszelkiego rodzaju zawodowym użalaczkom nad losem kobiet w tamtym systenie? Moge tylko odpowiedziec, ze ktos te potwory rodzi i wychowuje.
Mam duzy szacunek to muzulmanek walczacych o swoje prawa - Koran nic nie mowi, podobnie jak Biblia, ze kobieta to nie czlowiek.
Ale, ze zapisywali je mizogini? To chyba jeszcze patrirchalno pedalskie wplywy greckie?
no kurzopek…o przaśnej urodzie.
Dla mnie to jest tak samo interesujące jak intymne życie putina
Papież wyraża większy entuzjazm do buddyzmu niż ja do takich rewelacji…
Mam inne problemy
dobrze, że tylko aktorką, a nie gwiazdą
No fakt,racja!
Nie bardzo rozumiem. A co tu jest nie tak? Czy w rocznice wszelakie nie można dokonywać zabiegów tudzież wszelakich ?
Przeciez pisze, ze trzeba bylo w rocznice bitwy pod Grunwaldem …
Myślisz, że ona urodziła się aż tak dawno temu?
no przecież ona "ma"18lat tylko te “pelikany” trzeba było naprawić
Ona to chyba joko Kleopatra, ale nie ta z numerem porzedkowym VIII, ale I. Tak ok.200 lat p.n.e…
Dobra, już dobra…przyćmiła tę rocznicę i pewnie jest dumna, bo ma to w nosie, że jej ekskluzywna przaśność jest niesmaczna. @collins02 mówi, że jej twarz jest ładna…ona jest tylko wypielęgnowana.