"Gwiazda" "błysnęła" w rocznicę mordu w Buczy

Rok temu, chyba właśnie w dzień wyzwolenia któregoś z tak zmasakrowanych miast inna gwiazda ogłaszała, że leci w ciepłe kraje.

Mam w doopie to,czy ona sie upieknia czy nie.Lubie jej twarz…Jest faktycznie ładna
Ale stanowczo PROTESTUJE przeciwko nazywaniu dziewczęcia,“aktorką” :face_with_raised_eyebrow:

3 polubienia

A juz myslalam, ze zabieg dolewania oleju do glowy
Nie tylko Cichopek, ale i tym co sa tym zafascynowani
Ja nie mam nic przeciwko temu, ze ktos sie daje kroic, naciagac i przerabiac na kotlet mielony im(jego sprawa) - choc to wyglada na zorganizowana akcje reklamowa jakiegoś zawodowego “poprawiacza” urody. Natomiast co do daty? Historia jest najezona rafami w postaci roznych rocznic, więc kiedy?
W rocznice bitwy pod Grunwaldem? Czy zrzucenia bomby atomowej na Hiroszime?

2 polubienia

I do tego gwiazdą :joy::joy::joy:

1 polubienie

Nie lubie tego robićale…
Pare lat temu gdy islamskie ścierwo wymorodowało w skoorydnowanych,trzech zamachach,ok.320 osób w kościołach na Sri Lance,tutaj zabawa trwala w najlepsze!!!Wielkanocne quizy i temu podobne :face_vomiting: :nauseated_face:
Zwrocilem na to kiedys uwage…
Potem jakis zainteresowany na codzien historią,półgłówek,nazwal mnie rasistą i tego"klocka"do dzisiaj nie rozgryzłem :joy:
Tak więc…
Nie wymagaj ode mnie bohaterszczyzny,wiekszej od reszty

1 polubienie

A kto to ta Cichopek?

5 polubień

Cicho.
:shushing_face:

1 polubienie

Dlatego pisze, ze jesli sie zaczniesz przejmowac rocznicami?
Na poczatku lat 90 mieszkalam w Madrycie - wychodziles z domu i nie wiedziałeś, czy wrocisz, a i tak podobno bylo lepiej niż w latach 80.
W końcu albo zwariujesz, albo nauczysz sie z tym stresem zyc.
Potem przyszedl 11 września i Twin Tower, pozniej troche spokoju i w 2004, 11 marca Atocha - 10 bomb, prawie 200 osob zabitych, 2000 rannych.
Gdyby nie sekundy, to byloby dziesiatki razy wiecej - i nie, w tym przypadku nie powiem Ci, ze jesteś rasistą, bo ja tez podswiadomie stosuje odrzucenie tej “kultury”
I bardzo lubie kraje, gdzie wladcy trzymaja to towarzystwo krotko przy pysku.
A wszelkiego rodzaju zawodowym użalaczkom nad losem kobiet w tamtym systenie? Moge tylko odpowiedziec, ze ktos te potwory rodzi i wychowuje.
Mam duzy szacunek to muzulmanek walczacych o swoje prawa - Koran nic nie mowi, podobnie jak Biblia, ze kobieta to nie czlowiek.
Ale, ze zapisywali je mizogini? To chyba jeszcze patrirchalno pedalskie wplywy greckie?

1 polubienie

no kurzopek…o przaśnej urodzie.

Dla mnie to jest tak samo interesujące jak intymne życie putina :rofl:

5 polubień

Papież wyraża większy entuzjazm do buddyzmu niż ja do takich rewelacji…

3 polubienia

Mam inne problemy

1 polubienie

dobrze, że tylko aktorką, a nie gwiazdą :frowning:

2 polubienia

No fakt,racja!

1 polubienie

Nie bardzo rozumiem. A co tu jest nie tak? Czy w rocznice wszelakie nie można dokonywać zabiegów tudzież wszelakich ? :thinking:

4 polubienia

Przeciez pisze, ze trzeba bylo w rocznice bitwy pod Grunwaldem …:joy::joy::joy:

2 polubienia

Myślisz, że ona urodziła się aż tak dawno temu? :wink:

1 polubienie

:joy: no przecież ona "ma"18lat tylko te “pelikany” trzeba było naprawić

1 polubienie

Ona to chyba joko Kleopatra, ale nie ta z numerem porzedkowym VIII, ale I. Tak ok.200 lat p.n.e…

1 polubienie

Dobra, już dobra…przyćmiła tę rocznicę i pewnie jest dumna, bo ma to w nosie, że jej ekskluzywna przaśność jest niesmaczna. @collins02 mówi, że jej twarz jest ładna…ona jest tylko wypielęgnowana.

1 polubienie