Starosc to już zapukala. Wózek zakupowy i kijki nordic w pogotowiu…
Jestem stara od 30lat wiec, skoro wozek zakupowy…
![]()
Dobranoc grubasy
Rozrabianie to tam obok
tu śpimy…
Zanim gruby schudnie to chudego diabli wezmą…
Grubych ludzi trudniej porwać
Maduro chudy nie był…
Ciekawa jestem reakcji na smierc przypadkowych ofiar - bo ochroniarze to powiedzmy wpisane w ryzyko zawodowe, ale doliczyli sir juz kilkydziesieciu cywili i to niekoniecznie Wenezuelczykow, ktorzy mieli nieszczescie znaleźć die na trasie bombardowania. Czarno to widzę. Sptawa fotografa Couso zabitego przez amerykanskich zolnierzy w Iraku (personalia sprawcow ustalone) ciągnie się od 2003. Jako “wypadek na wojnie” nie swiadoma zbrodnia wojenna. USA jak zwykle ponad prawem.
Trzeba miec powod.
W areszcie schudnie. To ponure miejsce słynące z przemocy, szczurów, brudu i częstych awarii kanalizacji lub prądu
A bo za nim trafisz? Fakt, że z pustym brzuszkiem i w towarzestwie szczurów kiepsko sie żyje.
Jeszcze jak fryzjer do kitu, farby do włosów zabraknie i w pomaranczowym ci nie do twarzy?
O wąsy trzeba dbać
Nie tylko o wąsy.
On ma uwlosienie latynoskie.
Za kilka tygodni będzie wygladal jak podrecznikowy jaskiniowiec, chyba, że go maszynka ogola na zero raz w tygodniu.
Taki ladny temat a Wy tu o polityce.
Ide spac
![]()
Zmudzin odprowadza panne do domu, zwleka, zwleka pod domem i w koncu mowi:“bo ja mam prosbe do panny Zosienki…taka wielka prosbe…przepspalbym sie z panna”
A ona na to “prosil prosil i wyprosil”.
Hmmm, to mi się przypomnial inny przedwojenny?
Siedzi pan Henryczek z panną Zosieńką na ławeczce w parku. Niczym jaśnie panstwo. Na stawie łabędzie baraszkują w celach prokreatywnych…
wpewnym momencie pan Henryczek:
-panno Zosiu - może my też jak te łabądki?
-Panie Heniu? Co to za przyjemność w zimnej wodzie d*** moczyć???
Po mydło bym się nie schylał. W płynie najlepiej
To jankesy jeszcza zapasów mydla nie zjedli zamiast sera do hamburgerów?
No spijcie sobie slodko
![]()
W weekend się nie śpi
Pewnie, ze się nie śpi. Bo chrapanie może obudzić.