Idę spać a wy?

Starosc to już zapukala. Wózek zakupowy i kijki nordic w pogotowiu…

1 polubienie

Jestem stara od 30lat wiec, skoro wozek zakupowy…

:sparkling_heart: :pensive_face: :person_in_bed: :face_blowing_a_kiss:

Dobranoc grubasy

Rozrabianie to tam obok :roll_eyes: tu śpimy…

Zanim gruby schudnie to chudego diabli wezmą…

1 polubienie

Grubych ludzi trudniej porwać

Maduro chudy nie był…
Ciekawa jestem reakcji na smierc przypadkowych ofiar - bo ochroniarze to powiedzmy wpisane w ryzyko zawodowe, ale doliczyli sir juz kilkydziesieciu cywili i to niekoniecznie Wenezuelczykow, ktorzy mieli nieszczescie znaleźć die na trasie bombardowania. Czarno to widzę. Sptawa fotografa Couso zabitego przez amerykanskich zolnierzy w Iraku (personalia sprawcow ustalone) ciągnie się od 2003. Jako “wypadek na wojnie” nie swiadoma zbrodnia wojenna. USA jak zwykle ponad prawem.

1 polubienie

Trzeba miec powod.

W areszcie schudnie. To ponure miejsce słynące z przemocy, szczurów, brudu i częstych awarii kanalizacji lub prądu

A bo za nim trafisz? Fakt, że z pustym brzuszkiem i w towarzestwie szczurów kiepsko sie żyje.
Jeszcze jak fryzjer do kitu, farby do włosów zabraknie i w pomaranczowym ci nie do twarzy?

1 polubienie

O wąsy trzeba dbać

Nie tylko o wąsy.
On ma uwlosienie latynoskie.
Za kilka tygodni będzie wygladal jak podrecznikowy jaskiniowiec, chyba, że go maszynka ogola na zero raz w tygodniu.

1 polubienie

Taki ladny temat a Wy tu o polityce.
Ide spac :pensive_face: :person_in_bed:
Zmudzin odprowadza panne do domu, zwleka, zwleka pod domem i w koncu mowi:“bo ja mam prosbe do panny Zosienki…taka wielka prosbe…przepspalbym sie z panna”
A ona na to “prosil prosil i wyprosil”.

Hmmm, to mi się przypomnial inny przedwojenny?

Siedzi pan Henryczek z panną Zosieńką na ławeczce w parku. Niczym jaśnie panstwo. Na stawie łabędzie baraszkują w celach prokreatywnych…

wpewnym momencie pan Henryczek:

-panno Zosiu - może my też jak te łabądki?

-Panie Heniu? Co to za przyjemność w zimnej wodzie d*** moczyć???

1 polubienie

Po mydło bym się nie schylał. W płynie najlepiej

To jankesy jeszcza zapasów mydla nie zjedli zamiast sera do hamburgerów?

1 polubienie

No spijcie sobie slodko :sparkling_heart: :person_in_bed: :face_blowing_a_kiss: :blush:

W weekend się nie śpi

1 polubienie

Pewnie, ze się nie śpi. Bo chrapanie może obudzić.

1 polubienie