Idem spać

Kto? Z kim?
Kto? Czym?
Na kim? Na czym?

.deklinacja.

Wygodnego lozeczka i milych snow

Idem… komuś przypieeeer…ć! Komu? i z kim? Z czym? i w co?

w jajo :smiley:

Z kurami? :wink:

Z kotami

A moja łajza cały dzień dziś przespał. Teraz się nażarł i już sygnalizuje chęć wybycia w teren.

Pokaż tą łajze wreszcie :smiley:

Na fb jest.
Jak naprawią kompa, to pokażę. Ten łajza tak se za młodego poskakał po klawiaturze, że do tej pory nie mam wielu funkcji, Czekam, aż mój fachowiec przyjedzie z Polski.

Sypiam sam.

Masz własną działalność? :joy:

.a nie lepsza spółka z ograniczoną odpowiedzialnością?

Idem przypierpapier

Komu? W co?
Czym? Z kim?
Za co? Po co?

@birbant, zrób zdjęcie telefonem i wyślij je mms-em na swoją pocztę.
W polu odbiorca wpisz adres email, zamiast numeru telefonu.
Otwórz pocztę i kliknij w zapisz.
Tyle chyba Twój komputer potrafi :wink:
Pokaż nam tego rysio-kota.

zbiko - kota
a najpierw kolega bedzie musial pewnie przestudiowac czy ma funkcje MMS, bo nie wszystkie umowy z Labara to maja - ja np. w najprostszej wersji na karte nie mam.

Nie mam telefonu z aparatem i raczej mieć nie będę, Jestem typem starej daty, co uparł się, że telefon jest do telefonowania i tak mi dopomóż Bóg… :innocent:

Wy, młodzi, to co innego… :stuck_out_tongue:

Ja mam telefon na kartę. Po załadowaniu jej automatycznie otrzymujesz od operatora ustawienia mms, GPRS.
Jeśli moment przegapiłaś, można to zrobić samemu.
Ale widzę, że to niepotrzebne.

zna_wiecej_skrotow_klawiszowych_od_ciebie_44035

Wypisz, wymaluj, tak było. Nawet podobny do mojego, jak młody był. Misiek trochę dłuższą buźkę ma. Polazł w teren i nie wiadomo, kiedy przylezie. Ale zawsze gdy zgłodnieje.

Okey. Nie wiedziałam, że działasz jeszcze na takim sprzęcie.

Atari-mega-ste

:stuck_out_tongue::stuck_out_tongue::stuck_out_tongue::stuck_out_tongue::stuck_out_tongue:

:open_mouth:
Nawet mojej żony fryzjer (70+ lat) przerzucił się z “flip phone” na “smart phone”. Idąc Twoim tokiem rozumowania, do rachowania powinieneś używać abakusa .
:rofl: :rofl: :rofl:

Niech @efka lepiej nie pokazuje na jakim sprzęcie działa, bo Stary się wścieknie. :joy: