I kolejne 2 medale. W tym po raz 1 zloto. Ale o tym w innym temacie. Spodziewalam sue zlota po tych dwoch rekordach, ale zawsze cos nagle może pojsc nie tak… wiec radosc!
Nareszcie
Dziewczyny niemal honor uratowały!!!
Genialne i bezkonkurencyjne!!!
Nie bralam pod uwagę ze ktoras mize byc lepsza od A.Miroslaw, ale ibawialam sue jakuegos wypadku, kontuzji czy cos takiego
Dokładnie.Poza tym,gdyby nie spotkała sie wcześniej z Kałucką,byłby jeszcze srebrny zamiast brązu
Jest nienormalnie pięknie!
Komplet polskich zawodników,przynajmniej w półfinałach wyścigów kajakowych.Mateusz Rudyk na torze,pokazał moc!
Ale rzut Marii Andrejczyk to coś co mi wcisnęło słowa do gardła…Za nią paluchy do bólu!!!
O to to!
Mateusz Rudyk pokonał,uwaga,o 2 setne sekundy,Nowozelandczyka w sprincie kolarskim na torze.Jest w ćwierćfinale.
Niestety,Urszula Łoś w keirinie,ostatnia w repasażu.Fatalna jazda bez wiary…
Teraz Marlena Karwacka…
Karwacka lepiej ale także bez siły.Obie Polki odpadają…
Mateusz Rudyk też nie zdobędzie medalu w sprincie.Zupełnie jak odłączony od prądu…
Aj…Pospieszyłem się…Brawo Mateusz bo po rapasażu,jest awans…
Nie mogę sie oswoić z tymi repasażami…
Niestety,co ma wisieć,nie utonie…
Polak przegrał wyrażnie walke o ćwierćfinał z Australijczykiem…
I Rudyk wygrał kolejny repasaż!!!Ile tych dodatkowych biegów zniesie…
Ale,na razie,WALCZY!!!
Paulino…Kolejny facet?
Tak bym powiedział na jego/jej widok na ulicy…
Wygrała i pewny finał!!!
Brawo choć Natalia nie biegła na 100%
Gdzieś kolo ostatniego wirażu…Ale to już było po zabawie o finał.Mogła sobie pozwolić…
Też miałem wrażenie, że zwolniła przed metą pilnując pierwszego miejsca.
O złoto chyba nie zawalczy z tym mutantem ale dalej,sprawa otwarta.
Piękny,swobodny bieg…Klasa!
Tam jest więcej takich mutków. Aż w oczy się rzuca.
I teraz pytanie,czy ją przymuliło,czy taktyka…
heh, właśnie to to miałem teraz pytać, ale na powtórkach wygląda na taktykę, bo tak jakby zerknęła na rywalkę. Po biegu też nie wyglądała na mocno zmęczoną. Ale, kto wie, oprócz niej?
Nie wiem co powiedzieć…Nasze dziewczyny i większość europejek to kobiety.Dalej,miewam poważne wątpliwości bo nie jestem ślepy i nie zamierzam być ślepcem.
Skupiam sie na pięknie,klasycznie biegającej Natalii i życzę jej medalu!
Nie jestem pewien, bo się zagapiłem przez siatkarzy z konkurencji, ale chyba Klavert nie załapała się do finału. Wiesz coś o tym?
400m.?Nie,odpadla.