Boję się że po igrzyskach wszystko zostanie zamiecione pod stół…Wyciszone.
Nie byłbym tego pewien, to co stało się w boksie może być kulką śniegu, z której będzie lawina. Zobaczymy.
Obyś miał rację…
Już tylko Maria w oszczepie,Julia w boksie oraz siatkarze.Trzymajmy za nich paluchy bo akurat oni zasługują na wielki szacunek!
Otóż następujące osoby oświadczyły, że jutro będą kibicować polskim siatkarzom: Giba - brazylijska ikona światowej siatkówki, Urnaut i Cebulj w imieniu słoweńskiej drużyny, Averill, De Falco i amerykański libero w imieniu jankesów, amerykański trener, Alan Souza - brqzylijski siatkarz i jeden z włoskiej drużyny, ale zapomniałem, który.
Mamy 7 medali,bedziemy mięli przynajmniej 9.Wierząc w Marie Andrejczyk,10
Czyli Ateny bis…Jeśli…
Mam wolne.Tylko czy Angole zrobią transmisje?
Ostatnio wolą golfa i taekwondo
Jutro po południu,tak?Ok. 13…
Nie chce mi sie spać a wiem jak to się kończy
Nie wiem czy Holendrzy zrobią, wczoraj obok lekkiej puszczali breadanse no i swoje panie w hokeju na lodzie. To ostatnie, akurat jest zrozumiałe, bo wygrały finał po karnych z Chinkami.
Jakby nie puścili, to będę oglądał poza domem, jak zwykle.
Jakas sciąga co i kiedy dzis warto ogladac?
O 13 siatkarze, Maria Andrejczyk o 19.30, a bokserka o 21.30.
Oby ten Jonasz znowu nie zauroczył.
Jeszcze meskie zapasy, nie wiem o ktorej dzis
Baran o brąz wieczorem a Baranowski musi czekać…Jak Mołdawianin dojdzie do fianłu to Polak będzie miał repasaż.
To był mizerny set.8 błedów na serwie…Tak się nie da wygrać.Chwilami wysoki poziom a chwilami wielka przypadkowość…Wyrazna przewaga Francuzów.
Było 6:5 i się posypało. Dużo niewykorzystanych kontr.
Teraz genialny fragment!Kochanowski blok!!!
I po przewadze…
Blizard rządzi…
i 16:16…Zrobił się mecz!!!
18:16. Nasi wrócili do gry. Na jak długo?
Zaraz będziemy pod ścianą