Ja już nie wiem, jak przetrwać to

To jest taki tramwaj zbierający po drodze ludzi z mojej fabryki. Na przystanku przesiadkowym była zbiorowa radość i prezentacja kto i gdzie jest najbardziej mokry. Jak dzieci z przedszkola. :smiley:

3 polubienia

Ja nie chce deszczu i zimna…

3 polubienia

Mówisz - masz. Zza chmur wychodzi słońce a temperatura w okolicach 27 stopni.

3 polubienia

A u mnie wlasnie zbiera sie na deszcz.

3 polubienia

Deszcz idzie przez Polskę. U mnie padało jakieś dwie godziny. W tym 4 minuty ulewnie i oczywiście byłam wtedy na zewnątrz. :smiley: Złośliwość losu.

2 polubienia

A nie pisałem że będzie tam padać?
Pisałem…
To nie było trudno przewidzieć. Pamiętasz joko ten nasz kurs dla jasnowidzów?

4 polubienia

Czyli gdybyś była ubrana topless to tylko górę byś sobie zmoczyła?
Dziwy jakieś… :grin:

2 polubienia

Zabrzmi to dwuznacznie ale bardziej zmoczyłam sobie dół. :smiley:

3 polubienia

Kurs dla jasnowidzów? Ciekawe.

2 polubienia

Tak, joko o ile pamiętam doszła do III stopnia a ja tylko do II. To dlatego bo wtedy był upał i często wyłaziłem obok na piwo…

2 polubienia

A po drugim stopniu można już przewidywać pogodę i wygraną w lotto?

3 polubienia

Przewidywać, to można i bez kursu, tyle, że wtedy, to na dwoje babka wróżyła. A po trzecim stopniu kursu, to można przewidywać trójki w lotto. :smiley:

4 polubienia

Za trójki to chyba mało płacą. Koszty kursu mogą się nie zwrócić. :smiley:

4 polubienia

Kurs nie jest płatny. Tyle, że żeby się na niego dostać trzeba pozytywnie przebrnąć przez eliminacje.

3 polubienia

Yhy… A jak wyglądają eliminacje?

4 polubienia

No wiesz… To są nauki tajemne i jest to jeden z powodów nie pozwalających ujawnić sposobu przeprowadzania i i zakresu wiedzy niezbędnej do tego, by wziąć w nich udział :smiley: :hibiscus:

3 polubienia

Aaaaa … Hm…
A już nadzieję miałam, że zostanę bogata na skutek przewidzenia numerków z Lotto.

4 polubienia

Obowiązuje nas klauzula ściemniania na ten temat. Ty wiesz herytiera co by było, gdyby się ludzie dowiedzieli, że umiemy przewidywać przyszłość? Byśmy się od ludzi nie opedzili. Ja to ja, jeszcze słaby w tej materii, ale joko…
Aż strach myśleć.

5 polubień

Znalazłam w necie kurs wrożbiarstwa i jasnowidztwa. :upside_down_face: Online :point_up_2:

5 polubień

Pamiętaj że takie kursy łatwo sprawdzić, czy są solidne czy to tylko wyłudzanie kasy.
Jeśli chcą od razu pieniądze za kurs, to znaczy że to lipa. Na porządnym kursie prowadzący potrafi przewidzieć czy zapłacisz, czy nie i o to nie pyta ani nawet nie wspomina. :grin:

Ja jak robiłem to tak ich sprawdzałem. Większa połowa to lipy…
Tylko niech nikt nie pisze ze nie ma większych połów bo są :grin:

5 polubień