Jak mozna znalezc wies wioske w Polsce ktora jest 30 km na poludniowy wschod od Krakowa?

Ok dzięki za pomoc

Ustaliłeś już coś?

Jedyne co ma wspólnego z medycyną to Mrazek

1 polubienie

Łącznie mam 45 numerów z tej miejscowości. Jest wśród nich agroturystyka może to to?

1 polubienie

Trzeba wziąść pod uwage medycyne naturalną akupunktura coś takiego on sie nie zajmuje typowa medycyną no i jeszcze masażem

Myślę że to niestety może być pod Gospodarstwo Rolne.

Jeszcze lepiej…ehh

I na 100 procent glowy nie dam że to ta wieś ale z dużym prawdopodobienstwem raczej tak

Daj namiar na to gospodarstwo rolne

Gospodarstw jest z 20 jak nie więcej.

Nic pogrzebię jeszcze w temacie i dowiem się czegoś jeszcze albo pojadę tam w ciemno i dowiem się na miejscu od ludzi co i jak

Ja mam propozycję tańszą. Rano znajdę ci numer do któregoś z rolników i zadzwonisz do niego. Jak w polu go nie zastaniesz to straszne gaduły i plotkarze są.

2 polubienia

Teraz się okazuje że zajmuje się tym interesem jego wnuczka na szczęście dalej prowadzi firmę i jest w tej wsi

1 polubienie

Dobra czyli nie facet a kobieta. Ale nadal tam nie ma pkd wskazującego na taką działalność. Nadal uważam że rolnik jest dobrym pomysłem. Zacznij rozmowę od pytania jaka pogoda i jakie opady. Ponarzeka z 3-4 minuty że sucho i jest twój.

2 polubienia

Ustaliłem że ta kobieta ma zawod medyczny możliwe że pielegniarka masazystka fizjoterapeutka i że jej firma też jest medyczna lub około medyczna

Nie bylo w Ceidg jakiś masazystek,fizjoterapeutek?

Szukałem facetów zaraz zobaczę kobiety.

Była lekarka.

1 polubienie

Kosmetyczka?

1 polubienie

Mam położną

1 polubienie