Jak schudnąć?

Mniej jeść i dużo się ruszać. Warto też wyrównać hormony

1 polubienie

Przede wszystkiem nie zaniedbywać piwa i innych…

2 polubienia

Nalezy piwu zapewnic odpowiednia oprawę

2 polubienia

2 polubienia

Około 95% serotoniny w organizmie jest wytwarzane w przewodzie pokarmowym. Pozostałe 5% jest wytwarzane przez centralny układ nerwowy.

1 polubienie

W przypadku łasuchów jest to 99,9%.
Te 0,1% to wyobraznia.

2 polubienia

zawaliłam dzisiejszy spacer :confused:

Ja też. Dobrze, ze nie mam psa.

1 polubienie

Ponoć nie można się głodzić, bo wystąpi efekt jo-jo. Lepiej po prostu trochę mniej jeść i trochę więcej się ruszać.

Moim osobistym zdaniem jak ognia należy unikać słodkich napojów. Z dwojga złego lepiej jest zjeść podobną ilość kalorii niż pić te kalorie.

2 polubienia

odkryłam portal z dietami nfz i jogilates (nie chodzi o Jogibabu tylko ćwiczenia)

Od samego czytania nie schudniesz…

1 polubienie

"W poszukiwaniu skutecznych metod na redukcję nadwagi specjaliści zwracają uwagę na często pomijany, lecz niezwykle istotny aspekt – jakość snu. Jak informuje kobieta.interia.pl, według badań amerykańskich naukowców liczba przespanych godzin ma wpływ na problemy z wagą i proces odchudzania (…) Zbyt krótki sen skutkuje obniżeniem poziomu leptyny i wzrostem greliny, co prowadzi do zwiększonego apetytu i sięgania po wysokokaloryczne przekąski. Długofalowe obserwacje potwierdzają, że niedobory snu mogą zwiększać ryzyko otyłości nawet o 50 proc. ".
Wiedziałam, że coś w tym jest. Teraz mam dowód.

2 polubienia

Nunuś.Nie chudnij.Schudnięte są nie za bardzo miłe…a tak to jesteś ostoją tego forum.

4 polubienia

Najmniej sympatyczni to ci, ktorzy się odchudzają, bo jak Polak glodny to zły :stuck_out_tongue_winking_eye:

4 polubienia

Dziś przeczytałam o terapeutycznym lenistwie…pierwsza to odkryłam zanim inni tu opisali…““Terapeutyczne lenistwo” przykłada dużą wagę do jakościowego snu, od którego zależy nasz dobrostan psychiczny.”

Zanim gruby schudnie, to chudy z głodu padnie…

2 polubienia

A tp prawda.
Z tym chudnieciem to nie ma co przesadzać…

1 polubienie

Ja nie pokazuję procy.

1 polubienie

U mnie -15kg dzięki postowi przerywanemu. Zacząć od 12-13 godzin, potem stopniowo wydluzyc do 18, a nastepnie raz na jakis czas wrzucic 24 i 36 godzin postu. Nic innego mi nigdy nie pomoglo :stuck_out_tongue_winking_eye:

2 polubienia