@Nunu Co to jest kei?
Brak motywacji i swędzące uszy. Dziennikarka opisała swoje nietypowe objawy perimenopauzy
Już wiem, co mi jest…tylko niestety jedyną rzeczą, która nie swędzi mnie od tygodnia są uszy.
Zmien proszek do prania na płyn.
@joko już myje okna dla Jezuska…mnie to też czeka.
Jutro ma padać…
znow zjadlam 2 wafelki po kolacji Wiecej sie postaram nie.
Więcej wafelków, czy więcej kolacji
A Biblia wmawia nam, że to z jednego żebra stworzone zostało
Z czyjego żebra
Ja nie mam kaloryfera na plecach, przynajmniej sie nie ogladam…
Chcąc mieć kaloryfer na brzuchu, a nie na plecach, wystarczy się obkręcić
Jeśli masz zadanie przed sobą, obróć się. Będziesz miał to za sobą.
Zaproś mnie do siebie na 3 miesiące. Będę Cię pilnował, abyś nie jadła więcej, niż 0,5 kg owoców dziennie. Nic Cię to nie będzie kosztowało, natomiast sama wiesz, jakie zgubne skutki ma dla zdrowia i życia nadwaga. Będę jadł z Tobą to samo. Jeśli efekt schudnięcia osiągniesz wcześniej, mogę Cię opuścić wcześniej, także w dowolnej chwili na Twoje życzenie. z ewentualnym okresem na utrwalenie efektu, dla zapobieżenia efektowi jo-jo.
Tyle że Nunu nie je tylko słodkich owoców i nie pije surowej wody więc musiał byś porzucić swoje przekonania…
“Badania naukowe wskazują, iż długotrwałe siedzenie związane jest z istotnymi negatywnymi skutkami zdrowotnymi, w tym zwiększonym ryzykiem demencji.”
Obawiam się, że siedzenie z kolegą naszym wpędzić mnie może w kolejną demencję
Chyba, że wzorem misia koala dogadalabys sie z enzymami przerabiających surowe jablka i wode na cydr? Bo wewnetrznej destylacji na calvados nawet diably podskórne nie zrobią.
Na przeciążanie umysłu nadmiarem niepotrzebnych informacji, polecam życie upraszczane, np. na wędrówkach wśród DSHN-u..
“Zgodnie z najnowszym badaniem, powolne spacerowanie spala więcej tłuszczu niż szybszy chód.”
Jak to ruskie mowia?
„Тише едешь — дальше будешь.” Tisze jediesz — dalsze budiesz
Aby wbić się w ubranie mniejsze o jeden rozmiar osoba o przeciętnej budowie ciała i z lekką nadwagą musi stracić co najmniej 4 kilogramy. Czasami nawet więcej.
Nie warto się rzucać na restrykcyjne diety. Po pierwsze mało kto przy nich wytrwa.
Boze, znow bym zjadla. To jest trudne. Podobno stan hipokampa wplywa na apetyt.Skupianie uwagi na niedawno zjedzonym posiłku zmniejsza chęć sięgania po przekąski.
A jakby tak w tej walce zadać sobie ból i już na etapie zakupów w sklepie, ograniczyć dostarczanie przekąsek do domowego gospodarstwa i tuż przed kasą wyrzucić je z koszyka/wózka
wszystko jest przekąską, ale szklanka wody zamiast często pomaga