@Nunu Co to jest kei?
Brak motywacji i swędzące uszy. Dziennikarka opisała swoje nietypowe objawy perimenopauzy
Już wiem, co mi jest…tylko niestety jedyną rzeczą, która nie swędzi mnie od tygodnia są uszy.
Zmien proszek do prania na płyn.
@joko już myje okna dla Jezuska…mnie to też czeka.
Jutro ma padać…
znow zjadlam 2 wafelki po kolacji Wiecej sie postaram nie.
Więcej wafelków, czy więcej kolacji
A Biblia wmawia nam, że to z jednego żebra stworzone zostało
Z czyjego żebra
Ja nie mam kaloryfera na plecach, przynajmniej sie nie ogladam…
Chcąc mieć kaloryfer na brzuchu, a nie na plecach, wystarczy się obkręcić
Jeśli masz zadanie przed sobą, obróć się. Będziesz miał to za sobą.
Zaproś mnie do siebie na 3 miesiące. Będę Cię pilnował, abyś nie jadła więcej, niż 0,5 kg owoców dziennie. Nic Cię to nie będzie kosztowało, natomiast sama wiesz, jakie zgubne skutki ma dla zdrowia i życia nadwaga. Będę jadł z Tobą to samo. Jeśli efekt schudnięcia osiągniesz wcześniej, mogę Cię opuścić wcześniej, także w dowolnej chwili na Twoje życzenie. z ewentualnym okresem na utrwalenie efektu, dla zapobieżenia efektowi jo-jo.
Tyle że Nunu nie je tylko słodkich owoców i nie pije surowej wody więc musiał byś porzucić swoje przekonania…
“Badania naukowe wskazują, iż długotrwałe siedzenie związane jest z istotnymi negatywnymi skutkami zdrowotnymi, w tym zwiększonym ryzykiem demencji.”
Obawiam się, że siedzenie z kolegą naszym wpędzić mnie może w kolejną demencję
Chyba, że wzorem misia koala dogadalabys sie z enzymami przerabiających surowe jablka i wode na cydr? Bo wewnetrznej destylacji na calvados nawet diably podskórne nie zrobią.
Na przeciążanie umysłu nadmiarem niepotrzebnych informacji, polecam życie upraszczane, np. na wędrówkach wśród DSHN-u..
“Zgodnie z najnowszym badaniem, powolne spacerowanie spala więcej tłuszczu niż szybszy chód.”
Jak to ruskie mowia?
„Тише едешь — дальше будешь.” Tisze jediesz — dalsze budiesz
Aby wbić się w ubranie mniejsze o jeden rozmiar osoba o przeciętnej budowie ciała i z lekką nadwagą musi stracić co najmniej 4 kilogramy. Czasami nawet więcej.
Nie warto się rzucać na restrykcyjne diety. Po pierwsze mało kto przy nich wytrwa.