Wykaże podejrzenie zawału badanie na mozliwosc zatoru żył.
Ale nie każda maszynka to wykryje
Przy nadaktywności tarczycy nie trzeba mieć zatorów ani nadmiaru cholesterolu. Gdy tarczyca zaczyna szaleć serce wtedy bije do ponad dwóch razy szybciej. Ale gdy jest spokojna serce pracuje normalnie i wtedy EKG nic nie wykaże, bo nie ma co wykazać. Jeżeli takie napady trwają przez lat kilka, to w końcu ta pompka nie wytrzyma. Żyję tylko dlatego, że nie miałem zatorów.
Ale od tego sa analizy i tu problem nie robi sie badan kompleksowych z psychiatrycznymi wlacznie
W moim przypadku, to i ja zawiniłem, bo nie posłuchałem swojej Hausartztin, bo czułem się na tyle dobrze, iż podjąłem pracę po 2 tygodniach zwolnienia. Jeden tydzień przepracowałem bezproblemowo, w następnym padłem…
Nadgorlliwosc jest gorsza od szalenstwa
i faszyzmu nawet
To nie była nadgorliwość, ale głupota moja.
Mój wiek to piękny wiek…
Ponad dwa tysiace?
Kobiety tak dlugo nie żyją
Moja droga @okonek kobiety o wiek się nie pyta . A wiek jaki mamy wszyscy wiemy
Trochę szkoda, że nie osiemnasty. Życie by można było zaczynać od początku.
To ja bym wróciła do epoki kamienia łupanego
Trochę zbyt odległe czasy. Już nie pamiętam jak mi wtedy było. Pewnie chowałam się po krzakach przed tyranozaurami.
Tyruś Cię straszy?
O tak, zwłaszcza kiedy przypomni mi się Park Jurajski.
Pomysl na ogólnodostępny park rozrywki?
Dwa pączki … Czy Wy tam się słyszycie?
Dobre dwie dekady temu mój braszka pracował w cukierni. Teraz robi zupełnie co innego, ale wtedy…
Ja kimałem a ten już od 3.30 w cukierni. Gdy zdążyłem się wybudzić, ten już w progu z 20 świeżuśkimi pączkami stał. Zanim zdążył katanę zdjąć, już mu żem połowę zeżarł a reszta poszła w gardło z zimnym mlekiem. I tak co drugi dzień a bywało, że i co dzień.
Nie, nie zaszkodziło nigdy …
Ta, te Wasze 2 pączusie to nawet nie kropelka …
Pączki się dziesiątkami wcina!
Pełno teraz takich parków. Tylko dinozaury w nich są trochę za bardzo sztuczne. Rozczarowałam się po obejrzeniu pierwszego.
Wiadomo, że lepsze byłyby prawdziwe, tylko skąd takie wziąć?
A co mnie Ty z temy pączkamy fikasz?
Ja zeżarłem 40 pierogów z mięsem popijając pół litrą gęstej śmietany. Dawno to było, ale się liczy…