Jak sie odkochać?

Lepsza by była plotka że ma hiv Wtedy gwarantowane że nikt by jej nie ruszył :stuck_out_tongue_winking_eye:

@tom72828 Albo jest szczera aż do bólu i ma taki styl albo nie wiem po co Ci opowiada takie rzeczy, skoro wie co do niej czujesz to jest nie fair z jej strony. Ogranicz to pisanie…

3 polubienia

Już jej dziś napisałem że więcej nic już nie napisze i w szkole nie będe z nią rozmawiał

Ej tak dodając to pozostało mi tylko to że jestem na nią zły a ona powiedziała mojej i jej przyjaciółce aona mi to przekazała że chce to “wyjaśnić” no i w szkole do mnie gadała a ja jej wprost mówiłem że nic nie ma do wyjaśniania

1 polubienie

Zazdroszczę Ci problemow. :person_shrugging:

2 polubienia

No już jest zajebiście w przeciwienstwie do tego ci było

1 polubienie

Ja mu nie zazdroszczę, bo serce nie sługa.

A ja zazdroszczę bo bym chciała mieć takie problemy a nie takie jakie mam. :slight_smile:

1 polubienie

Nie wiem, jakie masz, ale przypomnij sobie Co pisał Lec:
"Wszystko przemija , nawet najdłuższa żmija "
Przeczekaj. Człowiek jest w stanie wytrzymać o wiele więcej, niż mu się wydaje.

Czekam już 8 lat… nie mija

1 polubienie

To może odpuść. Nie czekaj. :thinking:
Nie chcę niczego doradzać nie wiedząc o co chodzi, a gdybym nawet wiedziała, to chyba nie doradzałabym, bo to Twoje życie i powinnaś je przeżyć po swojemu.

Hmmm…nie moge odpuścić bo w tym wypadku odpuścić oznaczałoby…umrzeć chyba.

Hmmm… No wiesz - ja Ci tu piszę jak ślepy o kolorach, bo nie znam “sprawy”. Zwyczajnie…pocieszam jak potrafię. Sama wiesz najlepiej co robić.

2 polubienia

@Vilemo Pewnie masz konkretne problemy i bardziej dorosłe a kolega ma inne problemy i te sprawy są dla niego ważne. Pewnie z czasem nabędzie doświadczenia i spojrzy na niektóre sprawy inaczej.

2 polubienia

Nie przejmuj się wcale miłością Zawładnąć się nie daj jej mocom Jest zwykłą wszak dolegliwością Co minie tak jak stację pociąg Miłością się wcale nie przejmuj Praw nie daj do siebie jej rościć Jak czapkę ty z głowy ją zdejmuj I wyrwij ją z gardła jak ości Przed lgnięciem się znieczulaj Czuląc się - nie rozczulaj Nie stulaj uszu ni animuszu Nic nie retuszuj Jak chcesz, to hulaj Z niemijającą intensywnością Nie przejmuj się wcale miłością

1 polubienie

@Nunu Dobre. Skąd to?

To piosenka Korcza i Wasowskiego

1 polubienie

Ale Grzegorza Wasowskiego…Jerzy pisal muzyke.

2 polubienia

Kurła ale dyskusja.
Czy autor już się odkochał?

1 polubienie

Lepiej by było chyba, żeby Devil się zakochał :relaxed:

1 polubienie