ps Na 1/2litra mnie nie stac i nie moge pic.
No akurat picie… nie pomaga. Bardziej potrzeba na trzeźwo ocenic sytuację. Ulozyć plan ratunkowy i krok po kroku naprawiac co sie da.
Czasem warto pogadac z kims obok kto moze spojrzy na problem z innej strony. Moze ktos zobaczy cos czego np. Ja nie widzę. To ze wydaje mi sie ze mam rację nie zawsze oznacza ze ją mam . A tylko prawda moze pomoc wyjsc z dołka.
Musisz pić. Znajdź na to hajs. Bezdomni nie mają nic a piją. Bądź kreatywna
Pytanie czy Jej ambicją jest bycie bezdomną.
Teraz serio.
Kontakt z ludźmi, rodziną. Znalezienie sobie hobby i zajęcia
Od lat nie miewam tzw. trudnych chwil.Kryzys czy jakieś błędne postępowanie to nie trudne chwile a normalne życie.Zdarza się.
Trudne chwile przeżywałem w 2002 roku ale zawsze były to jedynie chwile bo żona była blisko.I podobnie 2 lata później gdy podjęta praca okazała się koszmarem.Zawsze mogłem na moja ukochana,liczyć!
I nie wydaje mi się aby inne rozwiązania mogły się z tym równać.Bliskość to najlepsze lekarstwo.
Zaraz. Rytuał
Ja uciekałam od problemów kiedyś w pytamy..potem w filmy,gry..
ale tak naprawdę zależy też od tego co to za problemy.
@Nunu, jesteś mądra, silna i wytrwała. Poradzisz i zdobędziesz wszystko, czego będziesz chciała.
Ułóż sobie plan działania, wypunktuj go i trzymaj się go, lekko modyfikując w razie takiej potrzeby.
To prawda. Wszystko zalezy od tegoz jakiej kategoriito problemy.
Mój plan na sytuacje kryzysowe to słuchać muzyki z Mega Manów i wspominać lata 2007-2009.
Nic nie robilam oprocz zapisu na szczepienie. Moje cv nie dziala, wiec je zuboze.
Akurat te lata bym wykreslila.
Ale sie nie da.
Czuje sie jakoś przymulona brakiem słońca. Pomaga na to kubek kakao i jagodzianka.
W trudnych chwilach praca podobno pomaga..Więc wyczyściłem odpływ w zlewie kuchennym,w łazience w umywalce oraz spłuczkę…
Teraz czekam czy zacznie działać pozytywnie ..no czekam ..czekam..może się doczekam
To jeszcze umyj podłogę w salonie.. Wtedy zadziała!
Ja juz syfon wtedy wyczyscilam, jak zmienialam mu uszczelki, ktorych mi nie chcieli pokazac, gdzie s a w sklepie.
@joko ponoc praca to na kaca?
W trudnych sytuacjach wyszukuje jakis film sf klasy c z lat 70. I juz wiem, ze zawsze moze byc gorzej