Jak sobie radzicie w trudnych chwilach oprocz tego, ze macie nasze pytamy?

ps Na 1/2litra mnie nie stac i nie moge pic.

1 polubienie

No akurat picie… nie pomaga. Bardziej potrzeba na trzeźwo ocenic sytuację. Ulozyć plan ratunkowy i krok po kroku naprawiac co sie da.

2 polubienia

Czasem warto pogadac z kims obok kto moze spojrzy na problem z innej strony. Moze ktos zobaczy cos czego np. Ja nie widzę. To ze wydaje mi sie ze mam rację nie zawsze oznacza ze ją mam . A tylko prawda moze pomoc wyjsc z dołka.

Musisz pić. Znajdź na to hajs. Bezdomni nie mają nic a piją. Bądź kreatywna

Pytanie czy Jej ambicją jest bycie bezdomną.

2 polubienia

Teraz serio.

Kontakt z ludźmi, rodziną. Znalezienie sobie hobby i zajęcia

1 polubienie

Od lat nie miewam tzw. trudnych chwil.Kryzys czy jakieś błędne postępowanie to nie trudne chwile a normalne życie.Zdarza się.
Trudne chwile przeżywałem w 2002 roku ale zawsze były to jedynie chwile bo żona była blisko.I podobnie 2 lata później gdy podjęta praca okazała się koszmarem.Zawsze mogłem na moja ukochana,liczyć!
I nie wydaje mi się aby inne rozwiązania mogły się z tym równać.Bliskość to najlepsze lekarstwo.

2 polubienia

Zaraz. Rytuał

@okonek juz skorzystala z pierwszej rady @Devil a :smiling_face:

2 polubienia

Ja uciekałam od problemów kiedyś w pytamy..potem w filmy,gry..

ale tak naprawdę zależy też od tego co to za problemy.

1 polubienie

@Nunu, jesteś mądra, silna i wytrwała. Poradzisz i zdobędziesz wszystko, czego będziesz chciała.

Ułóż sobie plan działania, wypunktuj go i trzymaj się go, lekko modyfikując w razie takiej potrzeby.

:tulip:

2 polubienia

To prawda. Wszystko zalezy od tegoz jakiej kategoriito problemy.

1 polubienie

Mój plan na sytuacje kryzysowe to słuchać muzyki z Mega Manów i wspominać lata 2007-2009.

Postaram sie uwierzyc..na poczatek nie przyznam sie do tego w CV.

1 polubienie

Nic nie robilam oprocz zapisu na szczepienie. Moje cv nie dziala, wiec je zuboze.

1 polubienie

Akurat te lata bym wykreslila.
Ale sie nie da.
Czuje sie jakoś przymulona brakiem słońca. Pomaga na to kubek kakao i jagodzianka.

1 polubienie

W trudnych chwilach praca podobno pomaga..Więc wyczyściłem odpływ w zlewie kuchennym,w łazience w umywalce oraz spłuczkę…

Teraz czekam czy zacznie działać pozytywnie ..no czekam ..czekam..może się doczekam :wink:

1 polubienie

To jeszcze umyj podłogę w salonie.. Wtedy zadziała!

2 polubienia

Ja juz syfon wtedy wyczyscilam, jak zmienialam mu uszczelki, ktorych mi nie chcieli pokazac, gdzie s a w sklepie.

@joko ponoc praca to na kaca?
W trudnych sytuacjach wyszukuje jakis film sf klasy c z lat 70. I juz wiem, ze zawsze moze byc gorzej