Nie mam netu w telefonie.
Mam dużą wiedze o telefoni. ale sms bez nadawcy… oj dawno zabroniony. A w Polsce nawet bramki wycofali.
Ja to sprawdzałem kilka lat temu w Niemczech. Kilka razy. Sam też takie smsy otrzymywałem. A od momentu uszkodzenia karty, nie mogę w ogóle wysyłać wiadomości.
Mam propozycję. Jak twój nr będzie mógł tak wysyłać sms to odkupię go.
Nie ma sprawy. A w ogóle, mam być niedługo w Polsce i smartfona mam zamiar kupić.
pisz, pomogę w wyborze i lecha wypiję.
To da się zrobić.
Trzymam za słowo
@birbant powtorz to drukowanymi???
Smartfona kupujesz???
Po tej info swiar przestal byc taki sam
Nie wtrącaj się koledze pomogę:P
Ze względu na córki. Wymusiły. Chcą mieć stale kontakt ze mną, nie tylko wtedy, gdy jestem w domu. Powiedziały, że jak sam nie kupię, to one mi kupią. To co mam zrobić?
Ja mamie tez zarzadzilsm
Na swoja zgube…
One biedne nie wiedza co robia jak Ci sie to zacznie podobac
To juz podokuczac nie mozna?
Pomoz wybrac w miare przyjazny. Ja tam mam xiaomi i jak na razie sobie chwale.
ale nie jako reklama
A co ma reklama do tego, za duzego wyboru marek znowu nie ma, poza tym kupowanie jakiejs egzotycznej to tylko klopot pozniej.
Nie sądzę, żeby mi się to spodobało. Do fb gwałciły mnie kilka lat. No to ja dla świętego spokoju… I mam tylko profil i korzystam z messengera. Niezbyt często.
Jak sobie zainstalujesz whatsapp i corki tez to chyba nawet wygodniejsze od messengera.
Nic już więcej instalował nie będę. Wystarczy tych molestowań i gwałtów. Net jest dla mnie, a nie ja dla neta.
Lebara od razu Ci sie zglosi z dostawa internetu.
Radzilabym nie brac. Ale jesli w domu masz wifi, to mozesz korzystac ze smartfona jak z lapka.
I wtedy komunikatory pracuja w ramach abonamentu wifi. A wychodzac z domu zostaje tylko telefon. To jest tylko kilka ustawien, kolega @Dementus pomoze.
Nikt nie lubi na krotkim szmurku chodzic…
Mam kolejnego Krugera i jestem zadowolony, jest na 2 karty mikrosim, robi dobre zdjęcia, internet, w książce telefonicznej mogę natrętny numer zablokować