Jak ukryć swój nr tak żeby odbierający widział go jako prywatny lub zastrzeżony?

Nie mam netu w telefonie.

Mam dużą wiedze o telefoni. ale sms bez nadawcy… oj dawno zabroniony. A w Polsce nawet bramki wycofali.

1 polubienie

Ja to sprawdzałem kilka lat temu w Niemczech. Kilka razy. Sam też takie smsy otrzymywałem. A od momentu uszkodzenia karty, nie mogę w ogóle wysyłać wiadomości.

Mam propozycję. Jak twój nr będzie mógł tak wysyłać sms to odkupię go.

1 polubienie

Nie ma sprawy. A w ogóle, mam być niedługo w Polsce i smartfona mam zamiar kupić.

pisz, pomogę w wyborze i lecha wypiję.

1 polubienie

To da się zrobić.

Trzymam za słowo

@birbant powtorz to drukowanymi???
Smartfona kupujesz???
Po tej info swiar przestal byc taki sam :joy::joy::joy:

1 polubienie

Nie wtrącaj się koledze pomogę:P

Ze względu na córki. Wymusiły. Chcą mieć stale kontakt ze mną, nie tylko wtedy, gdy jestem w domu. Powiedziały, że jak sam nie kupię, to one mi kupią. To co mam zrobić?

1 polubienie

Ja mamie tez zarzadzilsm
Na swoja zgube…
One biedne nie wiedza co robia jak Ci sie to zacznie podobac :rofl::rofl::rofl:

1 polubienie

To juz podokuczac nie mozna?
Pomoz wybrac w miare przyjazny. Ja tam mam xiaomi i jak na razie sobie chwale.

1 polubienie

ale nie jako reklama

A co ma reklama do tego, za duzego wyboru marek znowu nie ma, poza tym kupowanie jakiejs egzotycznej to tylko klopot pozniej.

1 polubienie

Nie sądzę, żeby mi się to spodobało. Do fb gwałciły mnie kilka lat. No to ja dla świętego spokoju… I mam tylko profil i korzystam z messengera. Niezbyt często.

2 polubienia

Jak sobie zainstalujesz whatsapp i corki tez to chyba nawet wygodniejsze od messengera.

1 polubienie

Nic już więcej instalował nie będę. Wystarczy tych molestowań i gwałtów. Net jest dla mnie, a nie ja dla neta. :grinning:

1 polubienie

Lebara od razu Ci sie zglosi z dostawa internetu.
Radzilabym nie brac. Ale jesli w domu masz wifi, to mozesz korzystac ze smartfona jak z lapka.
I wtedy komunikatory pracuja w ramach abonamentu wifi. A wychodzac z domu zostaje tylko telefon. To jest tylko kilka ustawien, kolega @Dementus pomoze. :wink:
Nikt nie lubi na krotkim szmurku chodzic…

1 polubienie

Mam kolejnego Krugera i jestem zadowolony, jest na 2 karty mikrosim, robi dobre zdjęcia, internet, w książce telefonicznej mogę natrętny numer zablokować

1 polubienie