No wiesz kobiety też oszukują. Widzisz kobietę z ślicznymi… oczętami a tu się okazuje że to pushap
To się trzeba patrzeć na wnętrze a nie zewnętrze.
Każdy to wie
Znam to uczucie. Nawet buta ciężko ubrać. Groziło mi zerwanie paznokcia przez chirurga. Na szczęście ktoś potem wpadł na pomysł o azocie. Dostałem na to jakiś krem zmiękczający i się zagoiło.
Oj ból niesamowity. O zrywaniu też słyszałem jako o zabiegu który jest brutalny
Kiedyś tak torturowano więc przyjemne to nie jest. Potem długo się to goi.
Dwukrotnie miałem wyrywany paznokieć, raz z palca u ręki, drugi raz u nogi. Ten drugi raz wynikał z “zabaw” szkolnych w ganianego. Kolega mnie zatrzasnął drzwi przed nosem gdy go goniłem, a ja palcami stopy chciałem te drzwi przytrzymać i paznokieć poszedł w górę… Lekarz dokończył dzieła. Dobrze, że pazury odrastają. A za pierwszym razem to mi kawał drzazgi wlazło za paznokieć w ręku i to tak głęboko, że pani chirurg zdecydowała się wyrwać mnie tego pazurka. Odrosło i żyje się dalej.
Zmien buty. I skarpetki
Ale to leczenie objawowe. nie bede wchodzic w kompetencje zawodowych lekarzy bo maja wieksze pole do sprawdzenia co dzisla, a co nie
Co do to to nie chirurg a może cukrzyca?
Jesli miales z ty.m poblemy.
Ej no myję moczę w wodzie z mydłem i solą.
To uważaj, żeby się nie rozpuściły…
Tak pan doktor zalecił
To jest kara boska pewnie za zle myślenie o kobiecych cyckach. Winienie krzywego, że ma dzieci proste.
Załóżmy, że to palcówka…, klawiszowa, dodam, żeby nie było…
Źle myśleć o kobiecych cyckach? Bój się Boga…, dobra kobieto…
Proszę kolegę o nie pisanie w moich wypowiedziach
@birbant jakieś przykazanie jest nie zabijaj