Jak wygląda życie innych 30latkow?

Tam trza go szukać, gdzie piją… :rofl:

4 polubienia

Jakiś problem kurła?
:beer::beer::beer:

3 polubienia

Jest co pić, to i problemu nie ma…

2 polubienia

@Andi Z wiekiem wszystko się zmienia: inaczej kochają 16-latki a inaczej 30-tki. Szaleństwo jest fajne ale na dłuższą metę męczące :upside_down_face:

1 polubienie

Wychodząc z domu dziecka miałem niby zapewnione mieszkanie chronione ustawą, do którego musiałem się dołożyć po odebraniu kluczy, bo państwo zmieniło przepisy, i mieszkanie stało się z kredytem, z opcją do samodzielnego wykończenia / gołe ściany / wszelkie wydatki moje z faktur były odliczane/ miało być wspólne z żoną i przyszłością / spłaciłem sam po 28 latach, w międzyczasie dzieci bliżniaki i alimenty, potem rozwód - i kolejnych 4 pajaców których miałem utrzymywać itd itd, było kilka zmian rządu i nowe ustawy złodziejskie. Końcówkę 20 000 spłacił w całości chyba dobry znajomy biznesmen, tak zablokował dziadowskie odsetki od odsetek, oddałem mu ok 50 %, reszty nie chciał - miałem to podzielić pośródpotrzebujących co czynię pracując i lecząc się. W sumie ile zapłaciłem to nie wiem, choć bardziej ile przepłaciłem ?. Życie mówi nie wież nigdy kobiecie ! , Zmienną jest w uczuciach jak pogoda i kapryśna, byle sama łapą nie dotykać

1 polubienie

Jeśli mądrze z głową opracowany i stopniowo kawałek po kawałku, byle nie churtem naraz, to taki remont się udaje, zwłaszcza jeśli się poświęci swój czas, i przy okazji ucząc nowych rzeczy które pomniejszają ogólne koszty, wielu osobom tak pomagałem ofiarując im mój cenny czas i doświadczenie

1 polubienie

chyba pod kamieniem

Znajdz babine i zamieszkaj z nia, pomagaj jej. Ewentualnie zorientuj sie jakie umiejetnosci sa bardziej cenione zagranica niz w Polsce, gdzie za zbyt duze umiejetnosci Twoj wlasny szef sprobuje wpedzic Cie do grobu orajac Toba jak moze. Dzialaj a w 15-20lat osiagniesz zmiane. A przynajmniej cos Ci sie rozjasni.

1 polubienie

Mam bliżej 40 niz 30 (o zgrozo), ale 30lat to czas dążenia do stabilizacji materialno-prywatnej.
Mając 30 lat ciągle studiowałam, mialam liczne przeboje z firmą i dość burzliwe życie prywatne. Jeszcze tylko przed Tobą kilka porażek, nieudanych związków, mnóstwo ciężkiej pracy, nieprzespanych nocy i będzie ok :slight_smile:

3 polubienia