Tez bym mogla, ale cierpie na niedaczas, tyle rzeczy do zrobienia…
Niestety tak,oszczednosci szybko znikają.
Mnie dziś, na przykład z samiutkiego rana pogoniło na lotnisko do Eindhoven. Ale wróciłem i jeszcze dwie powtórki z Indian Wells udało mi się zaliczyć. A teraz robię sobie spóźniony obiad.
Obiad dziś wczesny, bo wczoraj byl dzien kulinarny.
Wiec juz zjadlam.
W TV to faktycznie albo zakegle filmy, albo jakis sport czy dokument. Bo eksperci czyli gadajace głowy poglupialy do reszty przy chocholim tańcu Trumpa.
A z samiutkiego rana to poszlam spac…
Pizzę sobie zapodaj, jako, ze dziś Dzien Pi…
Zmobbingowali mnie i dużo czasu zajelo pozbieranie się …
Czyli szukasz nowej pracy? A może sądzisz się z byłym pracodawcą?
Zajęcie trzeba sobie znaleźć. Albo medytuj
Nie sądzi się.
Pizza jesli chodzi o pozywienie nie jest moim priorytetem. Co prawda lepsza ob platkow owsianych, kaszki manny, krupniku i zup mlecznych, ale niewiele.
@Nunu Dlaczego wrzucasz pytanie a potem nie piszesz o co chodzi?
To najmnisj
Ale co pisac jak nie mam pracy?
Uff, to faktycznie problem.
Czyli jesteś bezrobotna? Pracy poszukująca? Myślałaś o sądzie pracy a propos mobbingu?
…latwiej wygrać naruszenie dóbr osobistych. Poza tym taki sąd nie weźmie pod uwagę dowodów, bo oni mają prawników, to co ja mogę… Pozmieniam w CV i będę dalej próbować, może za mako szukam…
Jesteś pewna? Zastanów się/upewnij czy placówka w której pracowałaś na pewno ma aż takie “możliwości”. Możesz też skorzystać z darmowej porady prawnej - prawnik Ci doradzi w temacie. W jakim obszarze szukasz pracy? (coś kojarzę, że pedagogika?) duża/mała miejscowość? Jak długo już szukasz pracy? Jak szukasz? Gdzie szukasz?
Darmowy kreator CV online – Canva
bardzo fajne - darmowe narzędzie - łatwa edycja - wygląda efektownie.
Kreatorow CV to jest zatrzesienie.
A z CV ti jak z ladunkiem atomowym, nie wystarczy miec, trzeba jeszcze dysponowac srodkami przenoszenia - w tym przypadki odpowiednimi portalami zajmujacymi sie posrednictwem.
Unikajac jednoczesnie tych gdzie połowę zarobku zgarnia agencja, a umowy sa smieciowo- terminowe.
Polecaja te:
Pracuj.pl
Indeed
LinkedIn
No Fluff Jobs
InfoPraca
Jobs.pl
Adzuna
Zalogowac i CV wrzucic , nawet pod różnymi mailami (bo CV tez trzeba podrasowac czasem) nie zaszkodzi. Nigdy nie wiadomo, ktora przyneta chwyci…
A i przejrzec typowe portale ogloszeniowe od czau do czasu?
“Wyrażenie “chyba ocipieję” to kolokwialny sposób na wyrażenie silnej frustracji, zdumienia lub irytacji wobec jakiejś sytuacji. Można je zrozumieć jako emocjonalną reakcję, bliską stwierdzeniom typu “nie mogę tego znieść” lub “zaraz oszaleję”. Jest to dość potoczne i nieco humorystyczne określenie w języku polskim, choć może brzmieć ekspresyjnie. ” odpowiedziala mi AI.
Szukam, az sie zdziwilam, ze inni maja tak samo, ze pisanie cv pod oferte doprowadza ich do …^&&%^%^$