Jak wyrobić bez pracy

Nienawidzę pisać CV, przerabiać i czekać na nie wiadomo co. Bo to jest nie wiadomo co i kto.

1 polubienie

A zlap troche luzu. I zajecie AI - wrzuc dane okresl warunki brzegowe, poczekaj na efekt, wykresl ewidentne bledy językowe, wydrukuj lyb zrob edycje ladna, nietypowa czcionka i wysyłaj.

1 polubienie

ze przerobi mi CV pod oferte?

Jak podasz wytyczne to popracuje. I to skutecznie.
Tylko zaznacz, ze tu nie o odrabianie lekcji chodzi, bo algorytm AI ma mentalnosc znudzonego belfra uczacego dzieci ponizej IQ szympansa.
Moze dlatego, ze wiekszosc uzytkownikow takich jest?
Z klopotami zrozumienia swiata na poziomie podstawowym? Lub po prostu wychodzacych z zalozenia, ze po co myslec, jest AI? A to tylko maszynka.

1 polubienie

Wszystko przygotowane.Wystarczy się spotkać. Specjalnie wyselekcjonowane.To w sumie ok 20 plyt,w tym polowa jako prezent.

1 polubienie

Wyjazd do Polski planuję pod koniec czerwca. Na miejscu trzymają mnie głównie sprawy medyczne.

Reszta juz zależy od Ciebie.Ja wracam do Anglii 26 czerwca.

1 polubienie

Będę miał 2, może 3 dni, żeby Cię dorwać.

1 polubienie

Wystarczy :grinning_face:

1 polubienie

Krótko i na temat.

1 polubienie

Ja tez nienawidze! Dlatego sie nie zwalniam by nie music szykac nowej pracy.

1 polubienie

Moje CV to spora skrzyneczka.
Ciaglosc zachowana w skladkach emerytalnych.

2 polubienia

Dziś widziałem w galerii handlowej w Bełchatowie, ogłoszenie, że pilnie poszukują pracownika. Wygląda na zacecajace.

1 polubienie

Dziekuje, tylko sobie zalatwie transport na drugi koniec Polski…

Akurat Bełchatów nie leży na końcu, a bardziej pośrodku Polski. To byłby Twój pierwszy krok, by wyjść z bezrobocia. W drugim może zamieszkałabyś z kimś z Bełchatowa, np z kimś wywyższającym DSHN..

Doceniam Twoja troske, ale na razie musze zazywac wiecej ruchu w terenie bliskim, bo lekarz przepisal mi lek na demencje a ja sie przestraszylam i wole wiecej sie ruszac.
“(Naukowcy) Skupili się na iryzynie - hormonie wytwarzanym podczas intensywnego wysiłku fizycznego. Badania pokazały, że pomaga on zwiększyć poziom enzymu, który rozkłada szkodliwe złogi beta-amyloidu. Co więcej, ogranicza też działanie procesów sprzyjających ich powstawaniu. Odkrycia te sugerują, że regularny ruch może nie tylko chronić mózg przed zmianami, ale też w przyszłości wspierać leczenie Alzheimera”.

1 polubienie

Depreche masz?

Napiszcie mi, jaka prace skrajnie obrzydliwa jest w stanie wykonywac czlowiek -pomijajac prostytucje i wywoz smieci, do ktorego mnie nie przyjma-zeby przetrwac nim znajdzie prace jaka go satysfakcjonuje. :pensive_face: Juz watpie w swoj wizerunek, wiec sprobuje od drugiej strony.
Zainspirujcie mnie, wymieniajac nawet ubojnie kurczakow.
ps zamiatanie ulic odpada, bo nie bede zabierac pracy alkoholikom.

image
Czuje sie jak na wojnie-z jednej strony rzadzi to na zdjeciu i psuje nadal a z drugiej tez de..:confused: