Nienawidzę pisać CV, przerabiać i czekać na nie wiadomo co. Bo to jest nie wiadomo co i kto.
A zlap troche luzu. I zajecie AI - wrzuc dane okresl warunki brzegowe, poczekaj na efekt, wykresl ewidentne bledy językowe, wydrukuj lyb zrob edycje ladna, nietypowa czcionka i wysyłaj.
ze przerobi mi CV pod oferte?
Jak podasz wytyczne to popracuje. I to skutecznie.
Tylko zaznacz, ze tu nie o odrabianie lekcji chodzi, bo algorytm AI ma mentalnosc znudzonego belfra uczacego dzieci ponizej IQ szympansa.
Moze dlatego, ze wiekszosc uzytkownikow takich jest?
Z klopotami zrozumienia swiata na poziomie podstawowym? Lub po prostu wychodzacych z zalozenia, ze po co myslec, jest AI? A to tylko maszynka.
Wszystko przygotowane.Wystarczy się spotkać. Specjalnie wyselekcjonowane.To w sumie ok 20 plyt,w tym polowa jako prezent.
Wyjazd do Polski planuję pod koniec czerwca. Na miejscu trzymają mnie głównie sprawy medyczne.
Reszta juz zależy od Ciebie.Ja wracam do Anglii 26 czerwca.
Będę miał 2, może 3 dni, żeby Cię dorwać.
Wystarczy
Krótko i na temat.
Ja tez nienawidze! Dlatego sie nie zwalniam by nie music szykac nowej pracy.
Moje CV to spora skrzyneczka.
Ciaglosc zachowana w skladkach emerytalnych.
Dziś widziałem w galerii handlowej w Bełchatowie, ogłoszenie, że pilnie poszukują pracownika. Wygląda na zacecajace.
Dziekuje, tylko sobie zalatwie transport na drugi koniec Polski…
Akurat Bełchatów nie leży na końcu, a bardziej pośrodku Polski. To byłby Twój pierwszy krok, by wyjść z bezrobocia. W drugim może zamieszkałabyś z kimś z Bełchatowa, np z kimś wywyższającym DSHN..
Doceniam Twoja troske, ale na razie musze zazywac wiecej ruchu w terenie bliskim, bo lekarz przepisal mi lek na demencje a ja sie przestraszylam i wole wiecej sie ruszac.
“(Naukowcy) Skupili się na iryzynie - hormonie wytwarzanym podczas intensywnego wysiłku fizycznego. Badania pokazały, że pomaga on zwiększyć poziom enzymu, który rozkłada szkodliwe złogi beta-amyloidu. Co więcej, ogranicza też działanie procesów sprzyjających ich powstawaniu. Odkrycia te sugerują, że regularny ruch może nie tylko chronić mózg przed zmianami, ale też w przyszłości wspierać leczenie Alzheimera”.
Depreche masz?
Napiszcie mi, jaka prace skrajnie obrzydliwa jest w stanie wykonywac czlowiek -pomijajac prostytucje i wywoz smieci, do ktorego mnie nie przyjma-zeby przetrwac nim znajdzie prace jaka go satysfakcjonuje. Juz watpie w swoj wizerunek, wiec sprobuje od drugiej strony.
Zainspirujcie mnie, wymieniajac nawet ubojnie kurczakow.
ps zamiatanie ulic odpada, bo nie bede zabierac pracy alkoholikom.
Czuje sie jak na wojnie-z jednej strony rzadzi to na zdjeciu i psuje nadal a z drugiej tez de..