A ten,to napewno,po jakims czasie,nie bedzie pewny,czy baka puscil,cxy sie zesr…l))
No wlasnie…
Moim zdaniem,powinno.
Ile to juz razy,stajemy bezradni bo slow brakuje a co za tym idzie,paragrafów nie starcza…
Prawo czasem nie odroznia zlodzieja marchewki od takiego zwyrola…A powinno i to na poczatku jakiejkolwiek rozprawy.
Szkoda mi tego człowieka. Popełnił przestępstwo ale zasługuje na normalne traktowanie. Masakra jak czytam te bezduszne komentarze na górze…
Ano wlasnie,to jest najwiekszy problem.
Tu znakomicie sprawdza sie tez zasada,Bogatemu wiecej wolno’’
Obroncapowinien byc dla kazdego losowany z urzedu.
Zaden prywatny sztab adwokatow prywatnych.
Przegadalem kiedys przy piwie,niemal całą noc na podobne tematy:))
I zawsze dochodzilismy do dosyć podobnych wniosków.Okolicznosci,okazje bardzo czesto pozwalaja na"uwolnienie" chorych sklonnosci…
Nie twierdze broń Boze ze kazdy jest potencjalnym zbokiem ale z uzywaniem przemocy,sprawa jest juz bardziej skomplikowana…
Z przemoca to bardzo skomplikowana sprawa.
Tu juz wchodza w gre nerwy,mozliwa prowokacja,czasem odruch warunkowy.
I tez nieszczesliwe przypadki/wypadki
No wlasnie…Temat rzeka.I za kazdym niemal razem,wyglada to choc troche,inaczej…
Z pominieciem kiboli oczywiscie
Kibole to juz odrebny temat.
Dla nich,sciezka zdrowia’’ byla by dobra))
A przemoc,kazdy przypadek jest inny,to jak napisales,temat rzeka.
Kobity chcą sie z domu wyrwać. Babcia nie zawsze jest pod reką jak konkubent. A że lubi wypic i wkurza go płacz - ryzyko.
Najczęściej dochodzi do przemocy fizycznej a nie seksualnej.
Kara powinna się opierać na społecznej stygmatyzacji, napiętnowaniu i ciężkiej, wieloletniej pracy. W nocy seks z wyrośniętymi współwięźniami
Wcześniej rzecz jasna uczciwy proces.
Czyli nie roznisz się od niego zbytnio
A roznisz się. Ty tak myślisz na trzeźwo. On ma jakieś zaburzenie, chorobę
Nie i chętnie bym go wyruchał bez wazeliny, obciął jaja, przywiązał do słupa i napisał na klacie jego krwią “pedofil”. Bo nie rozumiem jak można skrzywdzić takie małe dziecko.
A ty skrzywdzić byś dorosła osobę i jak można w ogóle coś takiego pisać…
Poza tym z tobą takie dyskusje nie mają sensu bo ty… Te n… No… Ateista
Za darmo nikogo nie skrzywdzę. Pomyśl jakby to było twoje dziecko.
Nie jestem taki żeby chcieć mu coś zrobić nawet jakby zrób coś komuś z mojej rodziny… Jak można być takim słabym człowiekiem…
Wczoraj obejrzałem znakomity film W.Friedkina,“Regulamin zabijania”.To oczywiscie polski tutuł
Polecam jesli lubisz filmy wokól JAG czyli Wojskowego Biura Sledczego…
Chodzi jednak o to ze film wspaniale pokazuje przygotowania do procesu oraz rozmiar cynicznych naduzyć,jakich dopuszczaja sie prawnicy…
Dla nich nie ma klamstwa niemozliwego…
Tak gadasz teraz. Gdyby to twoje dziecko miało rozerwaną miednicę to zabiłbyś ch*a.