Jakby ludzie chcieli mnie słuchać, to średnią długość życia

ludzkiego, (i to atrakcyjnego) podniósłbym do 120, lub nawet -150 lat… Oczywiście kapitalizm wykopałbym na śmietnik…

Ale ty nie chcesz by cie ludzie mieli słuchać.
Ludzie to widzą i doskonale o tym wiedzą.

Gdybyś chciał, to byś sobie na przykład prowadził bloga, potem wywalił baner z adresem tegoż i byś miał znacznie więcej ludków, którzy by się z tym zaznajomili. Ale ty leń okropny jesteś a takich się niestety nie lubi, wiec dalej będziesz tu pisał aż do końca świata i g… z tego będzie tak jak do tej pory. Wskaż mi chociaż jednego, kto cię tu do tej pory wspierał.

NIKT Kuźwa Harmonik, obciach jak ch… ale NIKT.

Pisałem o tym, teraz masz powtórkę, bo ty wszystko zapominasz po jednym dniu …

3 polubienia

Tylko kto chciałby czytać blog w kółko o jednym i tym samym na zmianę?

4 polubienia

Jakby wyłożył wszystkie swoje teorie to z kilkadziesiąt wpisów by było.

2 polubienia

Do pisania bloga trzeba mieć minimum rozumu we łbie. Sam mózg nie wystarczy …

3 polubienia

Myślisz, że Wielki JEZUS prowadził bloga?

Ale jak by się temu przyjrzeć to wszystko jest na jedno kopyto

3 polubienia

A skąd wiesz, że nie prowadził? Skąd? :face_with_hand_over_mouth:

1 polubienie

Ale na forum też nie pisał, bo internetów nie było. Za to miał apostołów.
A ty masz oddanych apostołów?

2 polubienia

A ty myślisz że Wielki Jezus pisał na forach? Chyba nie

2 polubienia

Może rozmawiał z duchem Jezusa? Kto go tam wie

1 polubienie

Lenistwo zmusza do efektywności, aby najmniejszym kosztem osiągać największy efekt… Czy któryś z setek tysięcy naukowców ogarnął jak ja, że Ziemia wkrótce urodzi Drugi Księżyc, i że nie istnieje zysk w ekonomii?

Zmień płytę. Powtarzasz się. Brak ci tematów, to wyluzuj, nie popisuj się …

2 polubienia

We Tworkach i w Morawicy znajdziesz pełno z podobnymi myślami wszelkich Napoleonów Hitlerów i Jezusów co będą świat zbawiać

4 polubienia

W Gnieźnie - w klinice jak się na Poznań wyjeżdża w tzw. Dziekance poznałem podobnych, słyszałem większe bzdury. Było o drugim księżycu, trzecim, szesnastym … Jedni mówili dwa słowa na minutę, inni 200 …

Nie, żebym sobie z tych chorych ludzi drwił, ale jedno jest pewne. Starość jest prze-ebana …

Oby nas taka nie spotkała …

2 polubienia

Gdybyś słuchał mądrzejszych, to byś się nie zaszczepił, ani innych…

Ale on był taki już za młodu. Przecież opowiadał.
I tyle lat i żadnego apostoła nie ma, cóż za strata czasu! Gdyby JEZUS tak się ociągał, to chrześcijaństwo by nigdy nie powstało :person_shrugging:

3 polubienia

Nie wiadomo na pewno tego może nagina swoją biografię by pasowała do jego ideologii?

przeciez Jezus do nieba poszedl to skad wziac ducha?
problem tylko czy zywcem? bo z tym wniebowstapieniem to sliska sprawa. Towarzysko znaczy sie - Mahomet, Kryszna, mamusia?

Oj pisał jeszcze na starym pytamy jak córkę prawie by wyprawił na tamten świat bo pogotowia nie chciał wezwać. A żona nieposłuszna to zrobiła.
No chyba że kłamał.

2 polubienia