ludzkiego, (i to atrakcyjnego) podniósłbym do 120, lub nawet -150 lat… Oczywiście kapitalizm wykopałbym na śmietnik…
Ale ty nie chcesz by cie ludzie mieli słuchać.
Ludzie to widzą i doskonale o tym wiedzą.
Gdybyś chciał, to byś sobie na przykład prowadził bloga, potem wywalił baner z adresem tegoż i byś miał znacznie więcej ludków, którzy by się z tym zaznajomili. Ale ty leń okropny jesteś a takich się niestety nie lubi, wiec dalej będziesz tu pisał aż do końca świata i g… z tego będzie tak jak do tej pory. Wskaż mi chociaż jednego, kto cię tu do tej pory wspierał.
NIKT Kuźwa Harmonik, obciach jak ch… ale NIKT.
Pisałem o tym, teraz masz powtórkę, bo ty wszystko zapominasz po jednym dniu …
Tylko kto chciałby czytać blog w kółko o jednym i tym samym na zmianę?
Jakby wyłożył wszystkie swoje teorie to z kilkadziesiąt wpisów by było.
Do pisania bloga trzeba mieć minimum rozumu we łbie. Sam mózg nie wystarczy …
Myślisz, że Wielki JEZUS prowadził bloga?
Ale jak by się temu przyjrzeć to wszystko jest na jedno kopyto
A skąd wiesz, że nie prowadził? Skąd?
Ale na forum też nie pisał, bo internetów nie było. Za to miał apostołów.
A ty masz oddanych apostołów?
A ty myślisz że Wielki Jezus pisał na forach? Chyba nie
Może rozmawiał z duchem Jezusa? Kto go tam wie
Lenistwo zmusza do efektywności, aby najmniejszym kosztem osiągać największy efekt… Czy któryś z setek tysięcy naukowców ogarnął jak ja, że Ziemia wkrótce urodzi Drugi Księżyc, i że nie istnieje zysk w ekonomii?
Zmień płytę. Powtarzasz się. Brak ci tematów, to wyluzuj, nie popisuj się …
We Tworkach i w Morawicy znajdziesz pełno z podobnymi myślami wszelkich Napoleonów Hitlerów i Jezusów co będą świat zbawiać
W Gnieźnie - w klinice jak się na Poznań wyjeżdża w tzw. Dziekance poznałem podobnych, słyszałem większe bzdury. Było o drugim księżycu, trzecim, szesnastym … Jedni mówili dwa słowa na minutę, inni 200 …
Nie, żebym sobie z tych chorych ludzi drwił, ale jedno jest pewne. Starość jest prze-ebana …
Oby nas taka nie spotkała …
Ale on był taki już za młodu. Przecież opowiadał.
I tyle lat i żadnego apostoła nie ma, cóż za strata czasu! Gdyby JEZUS tak się ociągał, to chrześcijaństwo by nigdy nie powstało
Nie wiadomo na pewno tego może nagina swoją biografię by pasowała do jego ideologii?
przeciez Jezus do nieba poszedl to skad wziac ducha?
problem tylko czy zywcem? bo z tym wniebowstapieniem to sliska sprawa. Towarzysko znaczy sie - Mahomet, Kryszna, mamusia?
Oj pisał jeszcze na starym pytamy jak córkę prawie by wyprawił na tamten świat bo pogotowia nie chciał wezwać. A żona nieposłuszna to zrobiła.
No chyba że kłamał.