Jakby ludzie chcieli mnie słuchać, to średnią długość życia

a ja mam problem? jakiego koloru bedzie ten ksiezyc?

To chrześcijaństwo jest nic nie warte, bo ogłupiające. Wielki JEZUS nie tego nauczał, co ono…

Bo przez wieki zniekształcili przekaz Jezusa.
Ale żeby nauczać to apostołów trzeba mieć.
Powinieneś werbować w necie.

Stawiam, że Siły Wyższe udzielą mi wystarczającego wsparcia, aby ziściły się moje dążenia…

Nie wiem, kolor to też jak niedawno pisaliśmy może być sprawą względną. Z tym drugim księżycem to się koledze mogło kompletnie pokiełbasić. Może kiedyś u rzeźnika usłyszał o planetoidzie 3753 i teraz się popisuje …

1 polubienie

a moze w dziecinstwie Malego Ksiecia do konca nie doczytal?

2 polubienia

Kiedyś mi mówił że teorie te już opracował przed lądowaniem Amerykanów na księżycu @benasek

4 polubienia

A czas leci…

Przypomniała mi się reklama TESCO sprzed 10 lat A czas leci… i nagrody stygną

2 polubienia

Gdzie tobie do JEZUSA, @harmonik ? On potrafił porwać miliony, nie wdając się w ocenę jego religii. Co ja mówie, miliony - chrześcijan na świecie jest de dwa miliardy! A Ty ile przez te kilkanaście lat głoszenia swojej “ewangelii” nawróciłeś ludzi? Ilu masz Apostołów głoszących DSHN, HMP czy narodziny drugiego księżyca? Kogo przekonałeś do nieistnienia zysku czy odżywiania się wyłącznie dojrzałymi, słodkimi owocami? Podasz nam jakieś liczby?
Pora zrozumieć kolego, że jesteś Cienki Bolek, skoro nikogo nie potrafiłeś do swoich wielkich idei przekonać.

5 polubień

I siły wyższe patrzą na to marnotrawienie czasu…

3 polubienia

Smutne jest to, że ktoś przez tyle lat wypisuje każdego dnia bzdury, gdy w tym samym czasie mógłby zrobić dla świata coś dobrego. Oczywiście wolno mu, to jego sprawa.

Jeszcze bardziej smutne jest, że robi z siebie pośmiewisko …

2 polubienia

Co najważniejsze Chrześcijaństwo ma już z 2000 lat kiedy nauki harmonika skończą się gdy forum już nie będzie

Na razie w pojedynkę, zmieniłem w Polsce i na Ziemi więcej, niż mogłem marzyć, bo od Solidarności w Polsce upadł ateistyczno-materialistyczno-naukowy marksizm, a miałem w tym duży udział. Teraz przyglądam się, jak Ziemia urodzi Drugi Księżyc, ale swojego programu zmian nie porzuciłem…

Wiesz co? Gdyby JEZUS sie też tylko “przyglądał” to nikt by dzis o nim nie słyszał!

2 polubienia

Moim zdaniem powinieneś filmiki na you tube nagrywać, swój kanał założyć, założyć patronite i miałbyś sponsorów.

2 polubienia

Bo ludzie nie mieli komputerów, aby blogi odczytywać…

Jak?

U harmonika wszystko jest możliwe jak chce ducha Jezusa to i go skądś weźmie

2 polubienia

Abyśmy się harmonik dobrze rozumieli … Odpisuję tobie, nie po to, by cię przekonać, bo tego nikt nie jest w stanie zrobić i ja o tym dobrze wiem.

Odpisuję, bo zawsze reaguję na zło w miarę moich możliwości. Może kiedyś będę tego żałował, bo już nie raz znalazłem się przez ten mój charakter w tarapatach …

2 polubienia