Jakby ludzie chcieli mnie słuchać, to średnią długość życia

No. Cos w tym dziwnego?

Troszkę tego jest :rofl:

Nie wiesz jak ja szybko czytam.:slight_smile:

2 polubienia

Po prostu podziwiam. Ale bardziej mi chodzi o wpisy Zbiga… Jakoś czasem muszę się zastanowić co miał autor na myśli.

Po tylu latach wpisy Zbiga to już chyba na pamięć można znać.

3 polubienia

Mogłaś wejść wcześniej, to straciłabyś jedynie 5 minut.

.chytry dwa razy traci.

:woozy_face:

4 polubienia

O nieee on czasem zmienia zdanie. Co prawda na chwilę ale czasem.

2 polubienia

W robocie byłam.:grin:

2 polubienia

Nie przyszło ci coś takiego do głowy że mogło kogoś po prostu na takie przenosiny nie stać szczególnie jeśli ktoś pochodził z niskim warstw społecznych że o znajomości języka i realiów na innych kontynentach nie wspomnę Wielu emigrantów z Europy nie miało w USA pracy albo było skazanych na fizyczną pracę i to taką “brudną” Do tego trzeba było płynąć z miesiąc statkiem

1 polubienie

Masz rację. Nie zawsze łatwo tak się przemeblować życiowo. Wojny są straszne.

Ooo! A juz myslalem ze lewacki FB daje bany tylko niepoprawnym politycznie :rofl:
A tak na powaznie, to noramalne, ze za takie zdanie dostales bana. Kazdy by dostal xd

1 polubienie

To już był mój drugi ban na fb.

1 polubienie

A pierwszy za co

1 polubienie

Nie a bardzo pamiętam, ale odpowiedziałem coś komuś, kto fantazjował na temat lat ubiegłych i chyba przesadziłem… W każdym razie, to też był jakiś wyznawca skrajnej prawicy. Nie odezwałbym się, ale tak bredził, że nie wytrzymałem…

2 polubienia

Harmonik, ktoś Ci notorycznie to zielsko do gara wrzuca …

2 polubienia

To ja też chcę. :joy:

3 polubienia

Ja tak miewałem po odpowiedniej dawce wódeczki.

2 polubienia

Zastanawiam się czy to może odpowiednik naszego alkoholu, który wprawia ludzi w podobne doznania?

2 polubienia

Znowu jednocześnie pomyśleliśmy to samo! :upside_down_face:

2 polubienia

Bo wypiłem piwo i od razu umysł rozjaśnił mnie się. A Ty co wypiłaś? :shushing_face:

1 polubienie