Jakby ludzie chcieli mnie słuchać, to średnią długość życia

@Harmonik stosuje z nami grę w Pomidora. Na każdy zarzut, wyłapanie nielogiczności, sprzeczności lub niekonsekwencji w swoich tezach ma jedną odpowiedź: “POMIDOR” :slight_smile:

1 polubienie

Dobra, kończę tę dyskusję, bo muszę chwilę odczekać, żeby sobie zmierzyć ciśnienie.
Słuchałem dziś finałowych występów Konkursu Chopinowskiego - ale czad! W tych kwiatach Chopin naprawdę ukrył armaty!

1 polubienie

Przytocz te moje sprzeczności, nielogiczności, niekonsekwencje. Gdybyś miał rację, nie zarzucano by mi, że się powtarzam, że w kółko poruszam to samo, a to przecież jest przejaw konsekwencji. Posłuchaj sobie 6-godz. obrad komisji ds. szczepień

Nie… ty się nie powtarzasz …

Ja pier… to aż tak z tobą harmonik źle? Nie pamiętasz, że dałeś ten sam film najpierw mnie a potem Bingoli? Masz ogromne zaniki pamięci. To było w przeciągu godziny góra dwie.

Masz tutaj dowód i zastanów się, albo idź jutro do rodzinnego. Pokaż mu, ten wpis.
Może coś poradzi …

2 polubienia

Dobrze pamiętałem, że już raz ten filmik załączyłem, ale nie każdy lubi przewijać do wcześniejszych stron, więc wam to ułatwiłem, licząc się z tym, że modka duplikat usunie.

O duchach jeszcze nie bylo w jego wykonaniu.
Ale wszystko przed nami :wink::joy_cat:

@harmonik pierwsza z brzegi sprzecznośc. - chcesz budować bajkowe HMP za pierdyliard zł a jednocześnie wiescisz koniec świata za sprawą narodzin drugiego księżyca.

Gdzie tu sprzeczność, gdy uświadamiam ludzi, że jeśli mnie nie posłuchają z moim programem budowy bajecznego, 200-milionowego HMP na połowie Polski, to zostaną cieleśnie i cywilizacyjnie unicestwieni w wyniku urodzenia przez Ziemię Drugiego Księżyca?

Ziemia może opóźnić ten poród o godzinę, czyli wg ludzkiej skali czasu o kilkaset lat, ale jeśli ludzie pokażą swoją bezmyślność i nie zechcą mnie słuchać, podejmie kontynuację i finalizację w/w porodu…

Choć wydaje Ci się i innym, że nie mam swoich zwolenników, uczniów, apostołów, to jednak tutejsze moje posty pilnie śledzą i czytają decydenci.

A poród jak długo trwa? Bo muszę się wyhulać przed śmiercią.

1 polubienie

Życie ludzkie jest chwilą naprzeciw wieczności. Nie warto jej zmarnować na przehulanie, by potem wiedzieć, w które wejście wejść na stacji wejścia.

W życiu musi być czas na różne rzeczy, nawet na hulanki. Odpowiedzialna już byłam, teraz czas się zabawić.

4 polubienia

Jedzeniem wyłącznie słodkich owoców i zamknięciem w HMP

2 polubienia

Nie ma na Ziemi nawet w przybliżeniu równie atrakcyjnych miejsc, jak Harmonijne Miasta Pierścieniowe (HMP), z niewielką ilością pracy (maks 24 h /tyg. i nauki nieuciążliwej, plus 3-6 mies urlopu i wakacji). A na zewnątrz ich stada wolnych, harmonijnych stworzeń…

Czyli ileś milionów będzie siedzieć dusząc się w wielkim betonowym klocu nie robiąc po całych dniach nic? Dzieci najwyższej będą umiały czytać i pisać na tym skończy się ich edukacja bo po co więcej mają umieć…? No może jeszcze biografie Marksa,Engelsa,Lenina i Stalina

2 polubienia

o Mao i Pol Pocie zapomniales :wink:

1 polubienie

na myszach juz testowales?

Wewnątrz bajecznych HMP będzie wszystko do tak atrakcyjnego życia turystyczno-rekreacyjno-sportowo-przygodowego z wzgórzami, jeziorami, kanałami, boiskami, że rozpaczałbyś, jak byś miał z nich wyjeżdżać.

Jeśli dla pokrewnych ludziom stworzeniom wystarczą do życia trawa i liście, to dla ludzi dojrzałe, słodkie owoce w ich rozmaitości, będą bajecznym, zdrowym, rajskim pożywieniem…

To wszystko o czym mówisz już od dawna jest albo postawione przez człowiek czy stworzone przez naturę

1 polubienie

zapetlasz sie kolego, moze jednak czas na działkę?

Na razie to ty jesteś kłamcą, bo nie miałeś żadnego udziału udziału w upadku marksizmu.

3 polubienia