@Harmonik stosuje z nami grę w Pomidora. Na każdy zarzut, wyłapanie nielogiczności, sprzeczności lub niekonsekwencji w swoich tezach ma jedną odpowiedź: “POMIDOR”
Dobra, kończę tę dyskusję, bo muszę chwilę odczekać, żeby sobie zmierzyć ciśnienie.
Słuchałem dziś finałowych występów Konkursu Chopinowskiego - ale czad! W tych kwiatach Chopin naprawdę ukrył armaty!
Przytocz te moje sprzeczności, nielogiczności, niekonsekwencje. Gdybyś miał rację, nie zarzucano by mi, że się powtarzam, że w kółko poruszam to samo, a to przecież jest przejaw konsekwencji. Posłuchaj sobie 6-godz. obrad komisji ds. szczepień
Nie… ty się nie powtarzasz …
Ja pier… to aż tak z tobą harmonik źle? Nie pamiętasz, że dałeś ten sam film najpierw mnie a potem Bingoli? Masz ogromne zaniki pamięci. To było w przeciągu godziny góra dwie.
Masz tutaj dowód i zastanów się, albo idź jutro do rodzinnego. Pokaż mu, ten wpis.
Może coś poradzi …
Dobrze pamiętałem, że już raz ten filmik załączyłem, ale nie każdy lubi przewijać do wcześniejszych stron, więc wam to ułatwiłem, licząc się z tym, że modka duplikat usunie.
O duchach jeszcze nie bylo w jego wykonaniu.
Ale wszystko przed nami
@harmonik pierwsza z brzegi sprzecznośc. - chcesz budować bajkowe HMP za pierdyliard zł a jednocześnie wiescisz koniec świata za sprawą narodzin drugiego księżyca.
Gdzie tu sprzeczność, gdy uświadamiam ludzi, że jeśli mnie nie posłuchają z moim programem budowy bajecznego, 200-milionowego HMP na połowie Polski, to zostaną cieleśnie i cywilizacyjnie unicestwieni w wyniku urodzenia przez Ziemię Drugiego Księżyca?
Ziemia może opóźnić ten poród o godzinę, czyli wg ludzkiej skali czasu o kilkaset lat, ale jeśli ludzie pokażą swoją bezmyślność i nie zechcą mnie słuchać, podejmie kontynuację i finalizację w/w porodu…
Choć wydaje Ci się i innym, że nie mam swoich zwolenników, uczniów, apostołów, to jednak tutejsze moje posty pilnie śledzą i czytają decydenci.
A poród jak długo trwa? Bo muszę się wyhulać przed śmiercią.
Życie ludzkie jest chwilą naprzeciw wieczności. Nie warto jej zmarnować na przehulanie, by potem wiedzieć, w które wejście wejść na stacji wejścia.
W życiu musi być czas na różne rzeczy, nawet na hulanki. Odpowiedzialna już byłam, teraz czas się zabawić.
Jedzeniem wyłącznie słodkich owoców i zamknięciem w HMP
Nie ma na Ziemi nawet w przybliżeniu równie atrakcyjnych miejsc, jak Harmonijne Miasta Pierścieniowe (HMP), z niewielką ilością pracy (maks 24 h /tyg. i nauki nieuciążliwej, plus 3-6 mies urlopu i wakacji). A na zewnątrz ich stada wolnych, harmonijnych stworzeń…
Czyli ileś milionów będzie siedzieć dusząc się w wielkim betonowym klocu nie robiąc po całych dniach nic? Dzieci najwyższej będą umiały czytać i pisać na tym skończy się ich edukacja bo po co więcej mają umieć…? No może jeszcze biografie Marksa,Engelsa,Lenina i Stalina
o Mao i Pol Pocie zapomniales
na myszach juz testowales?
Wewnątrz bajecznych HMP będzie wszystko do tak atrakcyjnego życia turystyczno-rekreacyjno-sportowo-przygodowego z wzgórzami, jeziorami, kanałami, boiskami, że rozpaczałbyś, jak byś miał z nich wyjeżdżać.
Jeśli dla pokrewnych ludziom stworzeniom wystarczą do życia trawa i liście, to dla ludzi dojrzałe, słodkie owoce w ich rozmaitości, będą bajecznym, zdrowym, rajskim pożywieniem…
To wszystko o czym mówisz już od dawna jest albo postawione przez człowiek czy stworzone przez naturę
zapetlasz sie kolego, moze jednak czas na działkę?
Na razie to ty jesteś kłamcą, bo nie miałeś żadnego udziału udziału w upadku marksizmu.