Ale choć to robi na cały etat i się przykłada.
Terlecki?
Co Terlecki?
Rysiu - złodziej pospolity. I patrz, po takiej kompromitacji nadal jest w polityce i wszędzie go pełno. Za jednym wyjątkiem, z siatkówki go pogonili…, dosłownie. Nawet gnom nie pomógł.
Chodzi o Terleckiego,Petru czy kogoś innego?
Aaa…, o Czarneckiego mnie chodziło. Chociaż, ci pozostali są tacy sami, jak on.
Jak byś umiał myśleć, to byś się nie zaszczepił, i innych. Uczyłeś się niemal 20 lat, i pozostałeś ciemną masą. Nie wstyd ci?
Jakoś ostatnio jestem nie zorientowany nie chce już na to wszystko patrzeć zresztą nigdy jakoś się nie chciałem w politykę za bardzo zagłębiać Tego Czarneckiego prawie nie kojarzę
A to taki gość co pucował Lepperowi buty. A obecnie się przepisał…
To by wyjaśniało czemu go nie kojarzę
Też jesteś zaszczepiony, nie wstyd ci? żeś sobie wpakował za komuny wszystko, co się tylko dało, mięcha też żeś się obżarł za dziesięciu a teraz się tu popisujesz
Dobra, błaznuj dalej, niech ten kabaret leci …
Nie każdy ma taką percepcję, że o tym wie.
Powiedz alzheimerykowi, że ma alzheimera. Tylko nieliczni w momentach przebłysków świadomości zdają sobie z tego sprawę, są wtedy zawstydzeni swoim zachowaniem, potrafią nawet przepraszać, po czym z równą łatwością w kilka minut o tym zapominają i kręcą kolejne “akcje”.
W zasadzie nasze zachowanie jest wredne. Ale czasem człowiek nie umie zachować dystansu czy zaniechać reakcji. A tak naprawdę powinniśmy ignorować.
Masz sporo racji. Jednak to nasze wspólne podwórko. Jeśli nie zadbamy o nie, będziemy mieć tutaj teatr jednego aktora z godnym pożałowania repertuarem podobnym każdego dnia. Gdybym mógł, usunąłbym ze swojego ekranu wszystko, co jak sama nazwałaś ten alzheimeryk tworzy. Niestety, nie mogę, chociaż próbowałem.
Możesz go wyciszyć i ukryć wszelkie jego tematy i odpowiedzi.
Nie da rady. Jego bzdury i tak będzie widać. Próbowałem co się da …
Nie chcę nic mówić, ale odeszłam stąd, bo dostalam bana właśnie przez to, że nazwałam jego matkę tymi samymi epitetami, które ciągle kieruje w naszą stronę. Po prostu jest uprzywilejowany w wyzywaniu nas.
Chyba z podobnych powodów odszedł Reksio?
Są równi i równiejsi.
E tam pierniczenie. Myślisz że tego nie próbowałem … No kuźwa. Próbowałem i nie chcę na ten temat więcej pisać. Ty sobie myśl, że można zupełnie wyciszyć a ja uważam że nie można i niech tak zostanie.
Nie jest uprzywilejowany. Raczej to on dostaje bana
Jest!
Ale to pod tematem. Tylko że z każdym tematem od nowa zabawa…