Jakby ludzie chcieli mnie słuchać, to średnią długość życia

Nie napisałem, że to robota PO, tylko, że podmyło fundamenty tej partii i ówczesnego rządu.

1 polubienie

Morawiecki duzo jak na razie w Brukseli nie zadziałał. A narod pozbawiony chleba i igrzysk?

Z tego, do podają media, niekoniecznie polskie, to on tam się skompromitował. Już zdążyłem wysłuchać jego przemówienia. Mamy się czego wstydzić.

2 polubienia

Nie obrażaj Mazowieckiego… :crazy_face:

1 polubienie

A czy ktoś z PIS się nie kompromituje?

2 polubienia

Juz poprawiłam. Kociol ostatnio mam taki, ze juz te wszystkie pajace mi się mylą.
Niedlugo biedronke za Biedronia uznam :wink::smiley_cat:

1 polubienie

Notorycznie.

2 polubienia

Czytałem że Rysio kosmonauta uważa że następnym prezydentem będzie straSzydło. :stuck_out_tongue_winking_eye:

1 polubienie

Po polexit?
Jej sie po prostu nalezy…

1 polubienie

Rysiu - złodziej pospolity. I patrz, po takiej kompromitacji nadal jest w polityce i wszędzie go pełno. Za jednym wyjątkiem, z siatkówki go pogonili…, dosłownie. Nawet gnom nie pomógł.

2 polubienia

Z komisji w PE też pogonili.

2 polubienia

Być może Kaczyński, wreszcie, wsadzi go do schowka, jak Macierewicza…

2 polubienia

Do Polskiej polityki już nie wróci a w PE ledwo co wszedł w tej kadencji.

2 polubienia

Z polskiej polityki powinien zniknąć cały PiS w tej postaci, co jest i też już nigdy nie wrócić.

2 polubienia

Wątpię. Po śmierci PIS i tak się przefarbują i dalej będą w Sejmie

1 polubienie

To może być. Przykłady były wcześniej. Ale nieważne jak ma nazywać się przyszły rząd, ale, chciałbym, żeby był dla narodu, a nie naród dla rządu.

2 polubienia

A ja bym chciał by nie robili tak “bo poprzednicy tak samo robili”

1 polubienie

Nic żeś harmonik nie dokonał, boś jak sam piszesz jesteś leń. Jedyny z ciebie pożytek, to taki, że jest trochę ruchu na stronie …

4 polubienia

Jak to nic? Co dzień wywołuje uśmiech u większości na tym forum :stuck_out_tongue_winking_eye:

1 polubienie

Błazna z siebie zrobić łatwo …

Odkręcić to jest niezmiernie trudno …

3 polubienia