Nie napisałem, że to robota PO, tylko, że podmyło fundamenty tej partii i ówczesnego rządu.
Morawiecki duzo jak na razie w Brukseli nie zadziałał. A narod pozbawiony chleba i igrzysk?
Z tego, do podają media, niekoniecznie polskie, to on tam się skompromitował. Już zdążyłem wysłuchać jego przemówienia. Mamy się czego wstydzić.
Nie obrażaj Mazowieckiego… ![]()
A czy ktoś z PIS się nie kompromituje?
Juz poprawiłam. Kociol ostatnio mam taki, ze juz te wszystkie pajace mi się mylą.
Niedlugo biedronke za Biedronia uznam ![]()
![]()
Notorycznie.
Czytałem że Rysio kosmonauta uważa że następnym prezydentem będzie straSzydło. ![]()
Po polexit?
Jej sie po prostu nalezy…
Rysiu - złodziej pospolity. I patrz, po takiej kompromitacji nadal jest w polityce i wszędzie go pełno. Za jednym wyjątkiem, z siatkówki go pogonili…, dosłownie. Nawet gnom nie pomógł.
Z komisji w PE też pogonili.
Być może Kaczyński, wreszcie, wsadzi go do schowka, jak Macierewicza…
Do Polskiej polityki już nie wróci a w PE ledwo co wszedł w tej kadencji.
Z polskiej polityki powinien zniknąć cały PiS w tej postaci, co jest i też już nigdy nie wrócić.
Wątpię. Po śmierci PIS i tak się przefarbują i dalej będą w Sejmie
To może być. Przykłady były wcześniej. Ale nieważne jak ma nazywać się przyszły rząd, ale, chciałbym, żeby był dla narodu, a nie naród dla rządu.
A ja bym chciał by nie robili tak “bo poprzednicy tak samo robili”
Nic żeś harmonik nie dokonał, boś jak sam piszesz jesteś leń. Jedyny z ciebie pożytek, to taki, że jest trochę ruchu na stronie …
Jak to nic? Co dzień wywołuje uśmiech u większości na tym forum ![]()
Błazna z siebie zrobić łatwo …
Odkręcić to jest niezmiernie trudno …