To ze dzis jest dobrze nie znaczy ze juz zawsze bedzie dobrze
Lekarz nieunikniony, uwierz mi!!!
Dzięki, brzmi ciekawie Mleczko kokosowe kiedyś kupiłam do kremu do wegańskiego tortu, faktycznie jest dość drogie, ale czasami można zaszaleć
Robiłam też kiedyś lody z samych mrożonych bananów z różnymi dodatkami, ale z mleczkiem jeszcze nigdy. Będę musiała spróbować
A bez bananów też te lody wychodzą?
Wychodzą, po prostu ja dodaję banany wszędzie, gdzie tylko się da jako najlepsze owoce świata (wg mnie)
Ja nie potrafię tak serdecznie i bezpośrednio powiedzieć tego co Ty @anon80021811 napisałaś więc uznaję że i moje zdanie reprezentujesz. @anon75849589 choć chora wcale nie jest gorsza…
@elsie, widzisz jacy ludzie Cię otaczają, więc bez obciachu korzystaj z takiej atmosfery i serdecznej okazji.
Podziwiam Cie,ze tak sie trzymasz.
Mi się wydaje że idzie po mnie cukrzyca, gdyż dużo śpię, zawsze jestem zmęczony, chociaż może wynikać to z ciężkiej pracy. No ale też za dużo pewnie jem. Stąd to przypuszczenie.
Badanie cukru mozna zrobic glukometrem, w wielu aptekach maja tego typu usluge, wystarczy kropla krwi z palca, pobrana po dwoch - trzech godzinach po posiłku. Nie jest to moze superdokladne, ale daje jakies pojecie o stanie organizmu.
Widzę że wątek mnie ominął, proszę dać mi znać jeśli będzie organizowana zbiórka. Pomożemy tyle ile możemy. A wiem, że w takiej ekipie możemy bardzo dużo!
Mam dla kogo Leos… Dla rodziców, rodzeństwa iich dzieci, przyjaciół, męża… I tych wszystkich dzieci, którym pokazuje jak wygląda normalny świat bez przemocy, alkoholu z dużą dawka miłości i szacunku.
Zatkane zatoki od chyba 3 lat
To musisz klimat zmienic. Najlepiej srodziemnomorski, niepromieniotworczy jod w gratisie
Zaraz tam klimat zmienić , palucha niech zasadzie do nosa , uwaga na oczy!!! I wio z tym koksem
Chyba tak masz słuszność . Ale Polska to mój kraj. A moje miasto to Bnin . Nigdzie się nie wybieram. Będę cierpieć jak długo trzeba z tego powodu . Hehe
Gdzie my tam granica.
Trzymaj sie mocno ,mozesz byc przykladem dla innych,ze warto zyc pokiko wszystko
Jestes wielka.
Nadciśnienie
Migrenowe - napięciowy bóle głowy
Kolano
Serce
Dziękuję, dziękuję, dziękuję
Nie ma za co,byle humor Cie nie opuszczal,a zdrowie wracalo.
Opuszcza bardzo rzadko, a zdrowie malusienkimi kroczkami wraca i dzięki ciągłej walce choroby troszkę odpuszczaja
Nie poddawaj sie.
Warto walczyc.
Ostatnio odwiedzila nas siostra zony.
Spojrzala i mowi,gdyby nie ten wozek,w zyciu bym ie pomyslala,ze cos ci dolega.
Wczesniej widziala mnie jakies piec lat temu,jeszcze ciezko mi bylo usiasc.
Wiara w Boga i siebie,czyni cuda.