Jakie choroby czy dolegliwości Wam dokuczają?

To ze dzis jest dobrze nie znaczy ze juz zawsze bedzie dobrze
Lekarz nieunikniony, uwierz mi!!!

1 polubienie

Dzięki, brzmi ciekawie :grinning: Mleczko kokosowe kiedyś kupiłam do kremu do wegańskiego tortu, faktycznie jest dość drogie, ale czasami można zaszaleć :wink: Robiłam też kiedyś lody z samych mrożonych bananów z różnymi dodatkami, ale z mleczkiem jeszcze nigdy. Będę musiała spróbować :slightly_smiling_face: A bez bananów też te lody wychodzą?

Wychodzą, po prostu ja dodaję banany wszędzie, gdzie tylko się da jako najlepsze owoce świata (wg mnie) :sweat_smile:

1 polubienie

Ja nie potrafię tak serdecznie i bezpośrednio powiedzieć tego co Ty @anon80021811 napisałaś więc uznaję że i moje zdanie reprezentujesz. @anon75849589 choć chora wcale nie jest gorsza…

@elsie, widzisz jacy ludzie Cię otaczają, więc bez obciachu korzystaj z takiej atmosfery i serdecznej okazji.

3 polubienia

Podziwiam Cie,ze tak sie trzymasz.

1 polubienie

Mi się wydaje że idzie po mnie cukrzyca, gdyż dużo śpię, zawsze jestem zmęczony, chociaż może wynikać to z ciężkiej pracy. No ale też za dużo pewnie jem. Stąd to przypuszczenie.

Badanie cukru mozna zrobic glukometrem, w wielu aptekach maja tego typu usluge, wystarczy kropla krwi z palca, pobrana po dwoch - trzech godzinach po posiłku. Nie jest to moze superdokladne, ale daje jakies pojecie o stanie organizmu.

1 polubienie

Widzę że wątek mnie ominął, proszę dać mi znać jeśli będzie organizowana zbiórka. Pomożemy tyle ile możemy. A wiem, że w takiej ekipie możemy bardzo dużo! :muscle:

2 polubienia

Mam dla kogo Leos… Dla rodziców, rodzeństwa iich dzieci, przyjaciół, męża… I tych wszystkich dzieci, którym pokazuje jak wygląda normalny świat bez przemocy, alkoholu z dużą dawka miłości i szacunku.

5 polubień

Zatkane zatoki od chyba 3 lat :stuck_out_tongue:

1 polubienie

To musisz klimat zmienic. Najlepiej srodziemnomorski, niepromieniotworczy jod w gratisie :smile_cat:

1 polubienie

Zaraz tam klimat zmienić , palucha niech zasadzie do nosa , uwaga na oczy!!! I wio z tym koksem :stuck_out_tongue_winking_eye:

Chyba tak masz słuszność . Ale Polska to mój kraj. A moje miasto to Bnin . Nigdzie się nie wybieram. Będę cierpieć jak długo trzeba z tego powodu . Hehe :laughing:

4 polubienia

Gdzie my tam granica.

1 polubienie

Trzymaj sie mocno ,mozesz byc przykladem dla innych,ze warto zyc pokiko wszystko
Jestes wielka.

1 polubienie

Nadciśnienie
Migrenowe - napięciowy bóle głowy
Kolano
Serce

Dziękuję, dziękuję, dziękuję :relaxed::kissing_heart:

Nie ma za co,byle humor Cie nie opuszczal,a zdrowie wracalo.

1 polubienie

Opuszcza bardzo rzadko, a zdrowie malusienkimi kroczkami wraca i dzięki ciągłej walce choroby troszkę odpuszczaja :slight_smile:

1 polubienie

Nie poddawaj sie.
Warto walczyc.
Ostatnio odwiedzila nas siostra zony.
Spojrzala i mowi,gdyby nie ten wozek,w zyciu bym ie pomyslala,ze cos ci dolega.
Wczesniej widziala mnie jakies piec lat temu,jeszcze ciezko mi bylo usiasc.
Wiara w Boga i siebie,czyni cuda.

2 polubienia