I czy macie taką osobę, którą uznajecie za swój autorytet?
Trudno mi wskazać jedną osobę. Szanuję wizjonerów takich jak dawniej da Vinci czy obecnie Elon Musk.
Sprawdzam karty
Kwadratowa glowa,?
Ale za to pod czaszką czysta wiedza
A co powiecie @Devil i @okonek że Artur może mieć zdolności hmmm. Zdolności telepatyczne? Nieważne, ma niezwylke rozległą wiedzę.
Jakie karty? Mówisz o tarocie?
Nie mam żadnych autorytetów, nie są mi potrzebne, ja wiem co mam robić i jak myśleć. Co nie znaczy, że nie mam szacunku dla wybitnych ludzi na przykład nauki, ale nie daję sobie wciskać kitu w niektórych sprawach dotyczących zdrowia.
Lubię posłuchać mądrych fizyków kwantowych albo astrofizyków - w swojej dziedzinie na pewno są autorytetami, ale w życiu nie potrzebuję żadnych przewodników - słucham różnych osób, a wnioski sam wyciągam.
Mam bardzo podobne podejście, do Twojego. Nawet nie jestem zaskoczony.
Telepatia? Czyli czytanie mysli?
Zgranie. Tak
Raczkujemy, ale jest to mozliwe
I zawsze bylo.
LSD
Nie ma czegoś takiego jak jeden autorytet, tak jak nie ma ludzi którzy na wszystkim się znają.
Mam stosunek pełen szacunku, czasem nawet najwyższego szacunku.Dotyczy on jednak z reguły strony fachowej, zawodowej i w 99,9% nie dotyczy internetowych pajaców.
Nie mam żadnych autorytetow w polityce, od czasu śmierci pani Thatcher,żeby od razu uciąć ten ewentualny wątek.
Autorytet w danej dziedzinie to skarb.Punkt odniesienia.A to jest nie do przecenienia.
Też. Tarot jest przereklamowany
Jesli mam sie poslugiwac to wielkie arkana i wewnętrzna cenzura , co by nie krzywdzić
Telepatia jest możliwa, nawet poznałem kilku, z tym że nie wiem ja to jest u Pana Artura. Można jedynie podejrzewać, bo odpowiadał bezbłędnie. Ja bym nie chciał być telepatą, szczególnie jak się nie ma kontroli, nad odczytywaniem myśli innych. To jest uciażliwe, i osoby co mają takie umiejętności, sami tak stwierdzili.
Co do tarota, to jest to nie dla mnie. U mnie zawsze coś wychodziło niejasnego, albo nie mogli odczystać.
Ogolnie stawianie kart?
To czasam zajecie dla psychiatry
I rachunek prawdopodobieństwa , ze cos z tego wyjdzie
Kolego @collins02 a z czego korzystasz???
Net jesrt netem.
Tak, oczywiście, mam swoje autorytety, jako człowiek myślący. W kilku dziedzinach.
Dla mnie autorytetem jest np fachowiec znający perfekcyjnie swój fach.
Kroczę swoją drogą, ale czasem moje autorytety wskazały mi odpowiedni kierunek i jestem im za to wdzięczny.
Do swych autorytetów czuję też szacunek i respekt oraz podziw.
Autotytety mi sie kojarza z dyktatura i dalej z -izmami
Owszem, sa ludzie niesamowici , ale szukanie dziury w całym
Z marszu ? Kosmaremm dla mnie sa rebusy