Ja to odczytałam jako rebus. Niech się teraz @anon52897632 głowi, co to za wyspa
A myslisz, ze w tym smartfonie cos sie mozna dopatrzyc?
Podpisali ibiza
Dobrze podpisali. To nowa Ibiza.
Swoją drogą są prawie identyczne. A leon mi się bardziej podobał w 1 odsłonie. Teraz stracił swój charakter.
Leon jak sie pojawil na rynku to byl świetny samochod
Miałem większego brata leona w 2 odsłonie. Alteaxl. Nówka z salonu… Też super autko. To był 2007 rok. Później nie wiadomo czemu seat porzucił ten model. Wtedy był tańszy od najbiedniejszej octawii a miał w standardzie dość bogato jak na Polskie warunki na wtedy.
Byłem tylko na wyspie Wolin.
Wolin?
Martynika ładnie wygląda na zdjęciach i nawet da się tam dolecieć.
Palcem po mapie to Wyspy Zielonego Przylądka są jak raj…Zresztą…Kto wie
Może te wszystkie pieniądze co za rządów PiS znikają idą na inwestycje tej rajskiej wyspy ?
O to może jest fakt.
Cabo Verde wyglada zachęcająco, ale zdaje sie jest rajem glownie dla tubylcow dojacych turystow i pchel piaskowych wypijajacych resztke krwi, ktora im zostala.
Zielona wyspe to zdaje sie Tusk obiecywal?
I jak Ci się tam podobało ?
I udało mu się kryzysu uniknąc. A Pis obiecał nam obecnie nowy ład. Wracam na emeryturę jak jeszcze mogę.
Mało to pamiętam. To było w 3 klasie szkoły podstawowej na zielonej szkole.
Jeśli chodzi o wyspy byłam na chorwackim Pagu. Nie jest to wyspa typowo rajska ale bardzo mi się tam podobało. Piękne miejsce!
Chorwackie wyspy maja swoj urok ale bylyby blizsze raju gdyby nie ludzka szarancza.Tam sie latem nie da wytrzymac!
Bylem na wyspie Murter.Tak dokladnie oblepiona turystami [i to najgorszymi bo ruskimi] ze miejsce na plazy to juz tylko na kamieniach…Nigdy wiecej…
Natomiast bylo wspaniale o swicie gdy bylo pusto i mozna bylo pobyc troche z miejscowymi,pogawedzic,popic Rakije…