Jakie znacie nietypowe ...maty?

Edgara Alana Poe? :wink:

Piekna odpowiedz!Na granicy sztuki!!!

1 polubienie

Hahaha… bystrzak z Ciebie :wink:

1 polubienie

Ciesze sie…Ale…Dlaczego akurat tu i teraz? :wink:

1 polubienie

Bo tak. Bo może nie wszystko zauważam natychmiast?
Nie bądź dociekliwy, bo czasem niedopowiedzenia też są całkiem ok. :slightly_smiling_face:

1 polubienie

Hmmm…
Nie będę :wink:
I masz racje jak zwykle…
Tylko ta moja wieczna ciekawość…
Mówi sie ze Mick Jagger musial wszystkiego spróbować…Ja musze zawsze zapytać :innocent:

1 polubienie

Ojjj… wiem, jak to jest. Człowiek chciałby wiedzieć wszystko, a najlepiej, to jeszcze więcej niż wszystko :wink:

1 polubienie

Czytasz w moich myślach.Tyle ze ja z automatu odrzucam współczesne technologie…Komórki,samochody i co tam jeszcze ludzie wymyślą…
Natomiast…Jestem coraz częsciej na Smithonian Channel tv i mam takie przeczucie ze by mnie to “połkneło” gdybym mial dostep do kamer krecących pod wodą…
Ale to troche chyba za daleko odbiega od tematu…

1 polubienie

Każdy ma jakieś swoje zainteresowania, które sprawiają, że w jakiejś dziedzinie zapotrzebowanie na wiedzę jest sporo większe niż u innych. To normalka. Nie każdy swoje zainteresowania zdradza z obawy, że dla innych mogą być one niezrozumiałe. Takimi nas stworzono i tacy jesteśmy. :slightly_smiling_face:

1 polubienie

A pewnie!
Nawet nie wiesz ile wysiłku kosztuje mnie powstrzymywanie sie od gadania o muzyce…Byc moze @birbant ma to samo bo czasem coś bałaknie…
A pare miesiecy temu,w trakcie jednej rozmowy,pomyślałem ze…Moze byłoby ciekawiej gdyby te emocje uwolnić…
Kiedyś próbowałem…Ale na starym forum odezwal sie kobiecy głos,w stylu:idz sobie załóż jakiś blog…
Pomijając tradycyjną polską arogancje,troche racji w tym jest… :upside_down_face:

2 polubienia

Hmmm… Coś w tym jest. Nie zawsze wszystkich interesuje to samo. Ja swoje zainteresowania mam dla siebie i wcale nie mam ochoty dzielić się wiedzą na ich temat, więc powstrzymywać się nie muszę. Znam na tym forum przynajmniej dwie osoby jeszcze, które raczej swoich pasji nie ujawniają albo ujawniają nie wszystkie, bo nie znajdują akurat nikogo o podobnych zainteresowaniach. I tak jest też w porządku :slightly_smiling_face:

1 polubienie

Bo Ty jesteś introwertykiem.A ja wręcz przeciwnie…Niczego nie robie do szuflady…No prawie :wink:
Ale oczywiscie w tej materii,nalezy cudze wybory szanować…
Masz do tego lepsze rozeznanie co do osób tutaj…Nie wiem czy zazdrościć? :wink:
I tak sobie spoglądam za okno bo nagle…Nie leje!!!
A potem…Juz któryś raz zauważam jak bardzo fajnie ze tu jesteś…Wiem ze Cie to peszy więc zamykam mordę.
Ale powiedziec coś pozytywnego dzisiaj to chyba jeszcze dozwolone? :innocent:

2 polubienia

Tee… @collins02 , zaraz ustosunkuję się do Twego:

Tylko muszę jeszcze kilka pozakomputerowych, prozaicznych czynności wykonać…

2 polubienia

Po poznańsku mówi sie"tej"!
No a teraz,dawaj!
Nie bedzie mnie przez godzine…To nie ignorancja a konieczność…Spojrzalem za kanapę a tam…No i musze uzupelnić!
I jeszcze sie ogolę…
Taki dzien na sprzątanie :innocent:

1 polubienie

Przedstawiam hurtem 10 …

3 polubienia

Połowa pewnie z Japonii?
Tam to juz pewnie rybke z akwarium na sushi przygotowane przez automat mozna sobie wybrac?
Prawie jak w niektoryvh restauracjach, ale tam jeszcze zatrudniaja zwykle kucharzy :wink:

Niektóre te maty to chore pomysly …

3 polubienia

Wyraz tematy piszemy bez przerywnika. :wink:

1 polubienie

Skosnoocy dla zmylki maty nazywaja tatami :wink:
Filmik obejrze pozniej na lapku.

1 polubienie

Wiem, ale mam czkawkę i podskakuje mi klawia tura … :face_with_raised_eyebrow:

1 polubienie