Chciałbym tak skromnie wspomnieć, że to dzięki nierzetelnym naukowcom powstała niepotwierdzona jak dotąd teza o wieloświatach. Teza ta ma wielu ojców, a powstała dzięki wcześniejszemu dorobkowi umysłowemu innych nierzetelnych naukowców, takich jak Planck, Einstein, Bohr, Schrödinger, Heisenberg.
Nieskromnie pragnę też zaznaczyć, że wklepanie w klawiaturę komputera tekstu o niepotwierdzonej jak dotąd tezy o papiestwie osób ku temu niesposobnych, tak by mógł on być odczytany przez wąskie grono niezainteresowanych na ekranch monitorów, także zawdzięczamy dorobkowi umysłowemu wyżej wymienionych.
Pisząc o nierzetelności wyżej wspomnianych i jednocześnie korzystać z dobrodziejstwa ich dorobku, to jakby ssać matczyne mleko i narzekać, że nie smakuje.
zawsze moge slowo wiadomonacyjne zablokowac , ale juz raz komus, kto nawet nie pomyslal, zeby tego uzyc przeszkadzalo. do tego stopnia, ze spakowal wezelek i sobie poszedl. nie mial poczucia humoru - no i sie nie dalo zmusic do zmiany myslenia na mniej harmonijne - wiadomonacyjnosc nie zostala zastapiona zadnym góralem ze Wzgórz Golan, narodem wybranym czy Eskimosami z pustyni Nagev
Chyba się troszeczkę zagalopowałeś z oceną własnych i cudzych osiągnięć życiowych… Śmiem stwierdzić, że twój dorobek życiowy w postaci większego schowka na miotły, spowodowany był większym zapotrzebowaniem na miotły.
No cóż. Każdy ma inne, aczkolwiek istnieją takie potrzeby i takie dorobki, przy których formę realizacji twoich potrzeb nie traktowano by nawet jako schowka na miotły.
A mnie na razie interesuje normalne życie. Kolegi mi jest po prostu żal że musi mieszkać na powierzchni mniejszej niż moja kuchnia. Ale może ascetą jest?
Tak to prawda. Ale kazał ci usunąć fotki. Chyba się wstydzi. A u mnie w okolicy taki domek z działką rod to wydatek z 30 tyś. Tyle że nie jest twój a masz dzierżawę.