Sam żal nie zmieni sytuacji. A już na pewno nie taki, wyrażony porównaniem do wartości posiadania osoby wyrażającej ten żal.
nie wiem jak to wyglada z ROD
a zdjecie usunelam, choc jak wiadomo w necie nic nie ginie…
Wiem że nie ginie i nie mam ci za złe ROD to obecnie słaba sprawa. Teściom od roku mówią że możliwe że teren zostanie sprzedany. Ale opłata roczna to grosze.
No to powiedz, dlaczego ja używam takiego określenia?
W takiej kawalerce 18 mkw da się mieszkać, choć wolałbym o połowę większą. Kiedyś miałem większe, ale po rozwodzie zostawiłem mieszkanie córce Altankę murowaną mam właśnie 2x większą. Latem jest gdzie czas spędzać, opaleniznę łapać bez tekstyliów… Autem mam do niej 5 min, rowerem 10, a pieszo 15 min. Biedny jestem, ale w piecach nie muszę palić, prąd, ciepła woda, tv, radio, laptki są, a kiedyś ludzie mogli tylko marzyć o takim wyposaż. Kiedyś pokażę jej fotki, ale nie chciałbym, aby mi szyby wybili jacyś złośliwcy.
Mój 4-literowy skrót DSHN (Doskonały System Harmonii Natury) na pewno jest mądrzejszy od całej ludzkiej nauki. Nie wspomniałeś o nieistnieniu zysku w ekonomii, a setki tysięcy uczonych wierzy w jego istnienie, co jest ogromną bezmyślnością, choć przedstawić to zagadnienie logicznie dzieciom z 3-ej klasy szkoły podstawowej, to łatwo zrozumieją, że taki zysk nie istnieje i nie może istnieć, co już nieraz wykazywałem w jednym zdaniu na Pytamy.
Nie wspomniałeś o HMP (Harmonijnych Miastach Pierścieniowych), ani o Nadziemnych Trasach Sprawnościowych (NTS), COR-ach (Czarnych Otchłaniach Refleksji).
Żyję z oczami szeroko otwartymi, staram się nie oszukiwać siebie i bliźnich, oraz wszystko maksymalnie upraszczać.
A potrafisz sobie wyobrazić, że uczone głowy wynajdują do transportu morskiego silniki, których praca dla stworzeń wodnych jest piekłem na Ziemi, bo w środowisku wodnym fale od wybuchowego spalania paliw rozprzestrzeniają się silniej, albo głoszą bezmyślności, że ludziom jest niezbędne do życia mięso ze zwierząt i ryb, choć większe od ludzi stworzenia obywają się zdrowo na pokarmach roślinnych.
Albo umieszczają w toniach oceanicznych sonary do śledzenia różnych łodzi podwodnych, co czyni dla stworzeń wodnych takie piekło na Ziemi, że wielorybom czy delfinom nie chce się żyć w takich warunkach i wychodzą na ląd, by odebrać sobie życie.
Nie widziałem jeszcze , że używasz tego określenia.
To przydałby ci się okulista…
Samochwała w kącie stała. Skrót może i mądry, teorie z nim związane niestety nie.
Nieraz wykazywałeś i wystarczy. Nie gwałć moich oczu ponawianiem tego samego.
O których tylko piszesz, a nic nie robisz. Również wystarczy. Mam dość teorii.
Jak wyżej. Mam dość teorii o tym zbrodniczym pomyśle, za którego realizację resztę życia świat powinieneś podziwiać zza kratek.
Było i nie chcę więcej. Wyobraźnię masz większą niż przedszkolne dziecko. Pracuję na co dzień z przedszkolakami i uwierz mi, macie ze sobą wiele wspólnego.
Ot taka moja BROT (Bezwzględna Refleksja O Tobie). Widzisz? Ja również potrafię tworzyć skróty, które z pewnością nie są gorsze od Twoich
@Farang to jest walenie grochem o ścianę.
Az sie prosi cytat z kasyka umiescic jako motto wpisów harmonijnego kolegi
lasciate ogni speranza, voi ch’entrate
Ja już nadzieję porzucilam, pozostaje tylko pilnowac, żeby to nie przekraczało granic przyzwoitosci.
Nietrudno tu dostrzec, Farang i Okonek, moją wszechstronność i rzetelność, choć w tym małym portaliku, ale w skali ogólnopolskiej nie brakuje podobnie rzetelnych osób, które ratują Polskę przed zbrodniczymi oszustami. To ci z Konfederacji i Zjednoczonej Prawicy…
A czy ktoś oprócz Ciebie ją dostrzegł?
A teraz trochę statystyk
Jakiś komentarz?
Komentarz taki, że każdy rzetelny i myślący spostrzegłby, że. po pierwsze, papier przyjmie wszystkie niekontrolowane analizy, po drugie, że gdzieś w tych analizach zginęły te o zgubieniu gryp tradycyjnych, po trzecie zginęły te o zmyślonej pandemii tzw świńskiej grypy A/H1N1 z lat 2008-9, po czwarte, każdego pacjenta można wykończyć na niejeden sposób, np podając zainfekowanym środek przeciwgorączkowy.
tlumaczyc nie ma sensu…
Każdy rzetelnie myślący spostrzeże kilka konkretnych przykładów, gdzie papier przyjmie wszystko:
- HMP (Harmonijne Miasta Pierścieniowe)
- NTS - Nadziemnye Trasy Sprawnościowe
- COR (Czarne Otchłanie Refleksji).
- Twoja podróż po kosmosie
- Twoje komunikowanie się z istotami ze świata równoległego (tu radziłbym konsultację z psychiatrą, bo to może oznaczać zaburzenia zdrowia psychicznego)
Pewnie racja … Tu prędzej pomocy innego specjalisty trzeba.
Ortopedę, bo na psychiatrę za późno…
Jedno nie wyklucza drugiego:)