Jeśli naukowcy są mądrzy, rzetelni, to ja jestem papieżem?

Sam żal nie zmieni sytuacji. A już na pewno nie taki, wyrażony porównaniem do wartości posiadania osoby wyrażającej ten żal.

1 polubienie

nie wiem jak to wyglada z ROD
a zdjecie usunelam, choc jak wiadomo w necie nic nie ginie…

1 polubienie

Wiem że nie ginie i nie mam ci za złe :stuck_out_tongue_winking_eye: ROD to obecnie słaba sprawa. Teściom od roku mówią że możliwe że teren zostanie sprzedany. Ale opłata roczna to grosze.

1 polubienie

No to powiedz, dlaczego ja używam takiego określenia?

W takiej kawalerce 18 mkw da się mieszkać, choć wolałbym o połowę większą. Kiedyś miałem większe, ale po rozwodzie zostawiłem mieszkanie córce Altankę murowaną mam właśnie 2x większą. Latem jest gdzie czas spędzać, opaleniznę łapać bez tekstyliów… Autem mam do niej 5 min, rowerem 10, a pieszo 15 min. Biedny jestem, ale w piecach nie muszę palić, prąd, ciepła woda, tv, radio, laptki są, a kiedyś ludzie mogli tylko marzyć o takim wyposaż. Kiedyś pokażę jej fotki, ale nie chciałbym, aby mi szyby wybili jacyś złośliwcy.

Mój 4-literowy skrót DSHN (Doskonały System Harmonii Natury) na pewno jest mądrzejszy od całej ludzkiej nauki. Nie wspomniałeś o nieistnieniu zysku w ekonomii, a setki tysięcy uczonych wierzy w jego istnienie, co jest ogromną bezmyślnością, choć przedstawić to zagadnienie logicznie dzieciom z 3-ej klasy szkoły podstawowej, to łatwo zrozumieją, że taki zysk nie istnieje i nie może istnieć, co już nieraz wykazywałem w jednym zdaniu na Pytamy.

Nie wspomniałeś o HMP (Harmonijnych Miastach Pierścieniowych), ani o Nadziemnych Trasach Sprawnościowych (NTS), COR-ach (Czarnych Otchłaniach Refleksji).

Żyję z oczami szeroko otwartymi, staram się nie oszukiwać siebie i bliźnich, oraz wszystko maksymalnie upraszczać.

A potrafisz sobie wyobrazić, że uczone głowy wynajdują do transportu morskiego silniki, których praca dla stworzeń wodnych jest piekłem na Ziemi, bo w środowisku wodnym fale od wybuchowego spalania paliw rozprzestrzeniają się silniej, albo głoszą bezmyślności, że ludziom jest niezbędne do życia mięso ze zwierząt i ryb, choć większe od ludzi stworzenia obywają się zdrowo na pokarmach roślinnych.

Albo umieszczają w toniach oceanicznych sonary do śledzenia różnych łodzi podwodnych, co czyni dla stworzeń wodnych takie piekło na Ziemi, że wielorybom czy delfinom nie chce się żyć w takich warunkach i wychodzą na ląd, by odebrać sobie życie.

Nie widziałem jeszcze , że używasz tego określenia.

To przydałby ci się okulista…

Samochwała w kącie stała. Skrót może i mądry, teorie z nim związane niestety nie.

Nieraz wykazywałeś i wystarczy. Nie gwałć moich oczu ponawianiem tego samego.

O których tylko piszesz, a nic nie robisz. Również wystarczy. Mam dość teorii.

Jak wyżej. Mam dość teorii o tym zbrodniczym pomyśle, za którego realizację resztę życia świat powinieneś podziwiać zza kratek.

Było i nie chcę więcej. Wyobraźnię masz większą niż przedszkolne dziecko. Pracuję na co dzień z przedszkolakami i uwierz mi, macie ze sobą wiele wspólnego.

Ot taka moja BROT (Bezwzględna Refleksja O Tobie). Widzisz? Ja również potrafię tworzyć skróty, które z pewnością nie są gorsze od Twoich :wink:

1 polubienie

@Farang to jest walenie grochem o ścianę.
Az sie prosi cytat z kasyka umiescic jako motto wpisów harmonijnego kolegi
lasciate ogni speranza, voi ch’entrate
Ja już nadzieję porzucilam, pozostaje tylko pilnowac, żeby to nie przekraczało granic przyzwoitosci.

Nietrudno tu dostrzec, Farang i Okonek, moją wszechstronność i rzetelność, choć w tym małym portaliku, ale w skali ogólnopolskiej nie brakuje podobnie rzetelnych osób, które ratują Polskę przed zbrodniczymi oszustami. To ci z Konfederacji i Zjednoczonej Prawicy…

A czy ktoś oprócz Ciebie ją dostrzegł? :wink:
A teraz trochę statystyk

Jakiś komentarz?

1 polubienie

Komentarz taki, że każdy rzetelny i myślący spostrzegłby, że. po pierwsze, papier przyjmie wszystkie niekontrolowane analizy, po drugie, że gdzieś w tych analizach zginęły te o zgubieniu gryp tradycyjnych, po trzecie zginęły te o zmyślonej pandemii tzw świńskiej grypy A/H1N1 z lat 2008-9, po czwarte, każdego pacjenta można wykończyć na niejeden sposób, np podając zainfekowanym środek przeciwgorączkowy.

tlumaczyc nie ma sensu…

1 polubienie

Każdy rzetelnie myślący spostrzeże kilka konkretnych przykładów, gdzie papier przyjmie wszystko:

1. HMP (Harmonijne Miasta Pierścieniowe)
  2. NTS - Nadziemnye Trasy Sprawnościowe
  3. COR (Czarne Otchłanie Refleksji).
  4. Twoja podróż po kosmosie
  5. Twoje komunikowanie się z istotami ze świata równoległego (tu radziłbym konsultację z psychiatrą, bo to może oznaczać zaburzenia zdrowia psychicznego)
3 polubienia

Pewnie racja … Tu prędzej pomocy innego specjalisty trzeba.

3 polubienia

Ortopedę, bo na psychiatrę za późno… :crazy_face:

2 polubienia

Jedno nie wyklucza drugiego:)

2 polubienia