Jeśli naukowcy są mądrzy, rzetelni, to ja jestem papieżem?

Cóż. Wtedy i ja zmienię retorykę :slight_smile:

1 polubienie

Ty się ciesz że zdrobniale do ciebie nie pisze :stuck_out_tongue_winking_eye:

Na gorącym uczynku nie złapałem :slight_smile:

1 polubienie

Nie zdazyles :rofl:
Wiadomonacyjnosc i sprzedajnosc sa zdaje sie zastrzezone dla mnie, ale inne inwektywy juz nie.

1 polubienie

@harmonik przyznaj, coś tam o mnie naskrobal?

1 polubienie

Uuuuuu no musi coś być bo skrobie już 3 minuty usprawiedliwienie.

2 polubienia

Ty wredna, sprzedajna modko szujowata. Jesteś najwyraźniej za durna aby pojąć, że za obrażanie mnie będziesz mieszana z błotem, a z twoim szujowatym, wiadomonacyjnym banowaniem mnie możesz mnie skoczyć na…

Wy szujowato przyglupowaci Piochus, Farang i inni jesteście zbyt ograniczeni, aby pojąć, że taka Ilona Jail Kubacka potrafiła gołymi stopami chodzić po powierzchni Słońca. Kiedyś zostawię was waszej bezmyślności, abyście kisili się w waszej ograniczoności.

I już masz szujowatego. Tylko nie wiem czy szujowaty czy szyjowaty :stuck_out_tongue_winking_eye:

3 polubienia

Niech chodzi. Ja jej w tej głupocie zatrzymywać nie mam zamiaru.

1 polubienie

No masz, ja do Ciebie z chlebem, Ty na mnie z kamieniem. Niezbyt harmonijnie.

I media przegapiły pierwszego człowieka na Słońcu ? :smiley:

2 polubienia

Wy po prostu nie tylko nie macie pojęcia o istnieniu Wszechświatów Równoległych, ale także o możliwościach w nich panujących.

Po prostu naszego domu wariatów jeszcze nie zbudowano.

Clipboard01

1 polubienie

Może po prostu mamy mniejszą wyobraźnię. A teraz proszę ładnie nas przeprosić za obrażanie.

1 polubienie

Optymista, predzej harmonijny kolega zje półmisek pierogow z miesem i poprawi schabowym z kapusta i piwem, tlumaczac to wrogą działalnością diabłów podskórnych, niż przeprosi

1 polubienie

Nie męczcie go już…może on się nie może unosić, bo mu szkodzi na emocje. To tak jak z zakochaniem, nie każdemu służy :heart:

1 polubienie

Nadzieja umiera ostatnia. @harmonik ?

Choć zapewne mam najwyższą z ludzi świadomość, jestem tu non stop obrażany.

Nie przypominam sobie, żebym Cię obraził, sam natomiast zostałem nazwany przez Ciebie szujowatym przyglupem.
A teraz grzecznie proszę mnie za to przeprosić Mr @harmonik

2 polubienia

Poczytaj sobie swe wypowiedzi w tym pytaniu, o moich rzekomych problemach, o mojej rzekomej chorobie psychicznej, i że powinien się mną zająć psychiatra.

Troszczymy się o Ciebie i jeszcze źle??? :joy_cat::joy_cat::joy_cat: