Jesteś tolerancyjny?

Musialo coś do mnie przemówić skoro nawet kaszel rady nie dawał…

1 polubienie

Nie moge powiedziec ze czlowieka nie cenię.Cenię silne indywidualności,ludzi sukcesu…Ale on nie cierpial i to złośliwie jednego z tych za którymi przepadam.Pierre De Baumarchais!Jedna z najniezwyklejszych postaci XVIII wieku i mówie to jako zaprzysiegły wróg zbrodniczej burdy francuskiej,zwanej rewolucją…Tfu!

2 polubienia

Ja nie kaszlałam. Ale w sumie, to już papierosy mną rządziły. Nie może tak dłużej być. Wolę być panią siebie i “nie musieć”. :wink:

2 polubienia

Własnie!
Ja tez nie toleruje niczyjego dyktatu w swym życiu.
Poza miłością :relaxed:

2 polubienia

Miłość, to się nie pyta. Owładnie Tobą kiedy jej się chce i nic na to nie poradzisz nawet, gdybyś chciał. :joy:

3 polubienia

Papierosy to zlo, wszystko nimi śmierdzi. No i na zakupy ciuchowe jest mniej pieniędzy…

1 polubienie

Wróciłem do palenia, prawie po siedmiu latach. Drugi raz po czternastu miesiącach.

3 polubienia

No tak…Ty wiesz jak koleżankę pocieszyć :joy:
Ale Ona po roku chyba juz sobie poradzi.

3 polubienia

Poradzi sobie.

3 polubienia

I niech jej sie wiedzie :relaxed:
Jestem bardzo tolerancyjny wobec miłości.

1 polubienie

Jestem bardzo tolerancyjny. Poza tym że nie lubię ciapatych, czarnych, gejów, lewaków, szfabów, Azjatów, ruskich, żydów, pepików, tęczowych, cyklistów, deskorolkarzy, paralotniarzy, komuchów, eunuchów, pijaków, Ślązaków, mulatów, frustratów … … … to jestem wręcz oazą tolerancji. :crazy_face:

2 polubienia

A masoni i wegetarianie?

3 polubienia

Weź mi o nich nie wspominaj, bo na samą myśl zaczynam wątpić w swą tolerancję!! :joy:

4 polubienia

A ja to nawet nie wiem, ale się staram… :innocent:

1 polubienie

A stroicieli fortepianów lubi…, aa?

:stuck_out_tongue_winking_eye:

3 polubienia

Azali wżdy …? :face_with_monocle: :upside_down_face:

1 polubienie

Ty serio o to pytasz???
Akoholizm i narkomania szkodzą całej rodzinie nalogowca.

3 polubienia

Papierosy i pracoholizm też.

Tak a Na pewno zrozumiałaś? Fizycznie komu szkodzi? Alkoholizm wpływa na psychikę i narkomania również ale tytoń szkodzi nawet nieświadomym.

Fizycznie. Każdy narkoman czy alkoholik w wcześniej czy później będzie agresywny. A to przełoży się na znęcanie się FIZYCZNE.

1 polubienie