Już jest! Nie zwlekaj..i Ty możesz go mieć

Funkiel nówka, nieśmigana. Najnowszy model. Mały, zwrotny, agresywny i niezwykle szybki. Skuteczny, niezawodny, niezniszczalny. Posiada wszelkie systemy bezpieczeństwa, pozwalające na jazdę nawet bez trzymanki. Brawurowo wręcz przeszedł nawet te testy bezpieczeństwa, których jeszcze nie wymyślono. Trzyma poziom nawet wtedy, kiedy jego posiadacz nie trzyma pionu.
Obecnie na świecie jest mniej niż 100 jego posiadaczy, ale eksperci już przewidują lawinowy wzrost zainteresowania.
Jeszcze żadnemu szanującemu się koncernowi na świecie nie udało się wypuścić czterech wariantów jednego modelu w jednym roku. Rok się jeszcze nie skończył, więc całkiem możliwe, że wyłoni się kolejny, piąty wariant. Projektanci w pocie czoła pracują.
Po miernym sukcesie Delty, z bólem serca wstrzymano prace nad rozwojem wariantów Epsilon, Dzeta, Eta, Theta, Jota, Kappa, Lambda, Mi, Ni tylko po to, by zaprezentować światu to, co jest najlepsze. Coś, czego jeszcze nie było. Czego nie można nawet nazwać rewolucyjnym, bo to coś jest po prostu BOSKIE.
The thing you must have. :+1:

Ladies and Gentlemen … oto to coś… oto On… OMIKRON

covid19-sarscov2

Zapomnij o tym, na czym jechałeś do tej pory. Nadchodzi nowe.

.wiadro popcornu w dłoń, bo teatrzyk zaczynamy od nowa.

6 polubień

4 polubienia

Świetny! :wink:

2 polubienia

No, ale skoro Europa się tak bardzo zamyka, to może się pakudnik nie rozsieje? :thinking:

Przez państwowe granice nie takie towary się prześlizgiwały. Wiem, polska Straż Graniczna jest obecnie najlepsza na świecie, ale w tej chwili zgrupowana jest na wschodniej granicy, a przewidywany atak nastąpi z południa.

3 polubienia

@ZiraaeL , nie zabieraj mi nadziei. Pozwól cieszyć się życiem chociaż przez tych kilkanaście dni, dopóki tu jeszcze nie dotarł :wink:

1 polubienie

Nad wszystkim czuwa Gospodarz domu. On nie da zrobić krzywdy nikomu.

.don’t panic.

5 polubień

Mi tam do smiechu nie jest. Ciezko będzie wybrac bo ponoc jest w 32 wersjach fabrycznych. I jak tu stuningowac i spersonalizować?

Jeszcze nie wiadomo czy nie z zachodu?

Weż nie strasz, bo nie wiadomo, w którym kierunku spier*alać.

1 polubienie

Byle nie na północ bo wyglada, ze produkcja w zimnych krajach ma sie prawie tak dobrze jak w Afryce.

Na księżyc :thinking:

3 polubienia

Ale tam miejsce dla księży zarezerwowane.
Prędzej na Marsa.

1 polubienie

Może być i na Marsa. Lubisz Marsy? Pyszne batony :wink:

2 polubienia

Czyli w górę :thinking:
Ciężko będzie, bo ogólna sytuacja jest raczej dołująca.

2 polubienia

Można zahodować fasolę i po niej piąć się do góry.

1 polubienie

Mam w tym doświadczenie. W 7. klasie podstawówki na lekcję biologii przytargałem najokazalszą. :sunglasses:

.jest cień nadziei.

1 polubienie

Nie wiem, jakos nie miałam okazji spróbować.

1 polubienie

Też hodowałeś na gazie na szklance z wodą?

Chyba wszyscy?
A patyczaki i akwarium w pracowni biologicznej w podstawowce byly?

2 polubienia