Moda na wielkie usteczka naprawdę robi z dziewczyn kaleki. Ta Bułgarska dziewczyna na pewno ma trudności z normalnym jedzeniem i z pewnością trudniej jej się porozumiewać niż przeciętnemu człowiekowi.
Gdyby coś z tego miały: podziw, zachwyt albo coś. A tu nic. Mężczyznom też znudziło się patrzenie na tego typu "upiększanie ". Czy im się naprawdę to podoba i robią to dla siebie? Dla własnego poczucia wartości a raczej dla własnego poczucia piękna?
Czy takie usteczka dowartościowują?
Nigdy . Zawsze znajdzie się ktoś kto pokaże się z takimi ustami a młode dziewczyny , nie ukrywajmy , żyją bardziej medialnie niż realnie . Ostatnio miałam dyskusje z moja siostrzenica dotycząca właśnie powiększania ust. Moja odpowiedz jak zwykle dziewczę zszokowała ale ust powiększać nie będzie tak samo jak kolczyka w chrząstce nosa tez nie zrobi.
Jeżeli ktoś chce zaoszczędzić na systemie alarmowym,to powinien związać się z taką panią i na noc wystawiać ją przed dom.Włamywacz jak przylezie i ją zobaczy to już nie będzie nigdy sobą
Że też zawsze ktoś mi z tym wyskoczy"pod obiad"
Jedyna szansa ze dotrze do tych potworów to co zobaczą w lustrze za parę lat.Bo wtedy juz nie będą wyglądać jak mutanty kaczek-ludojadów z horrorów klasy"c"
Wtedy bedą wyglądać jak wagina nosorożca naciągnieta na wiadro węgla.