Koronawirus już u nas!

Nieeee, Polakiem jest katolik i wyznawca PiSu… co mnie nie dotyczy. A o zdradzieckich mordach wystarczająco się nasluchalam.

4 polubienia

Jestem katoliczką, ale nie wyznawczynią pisu, a mimo to jestem Polką. Polityka PiSu czy KO mnie nie odpowiada, ale nie rzutuje na moją przynależność narodową.

6 polubień

Prezio tak się wyraził.

3 polubienia

Testów jest tyle samo, są osoby które tych testów przechodzą więcej z różnych względów - być może dla kogoś zabraknie. U mnie gość biznesmen jest po 5 teście, jest problem jak zapisać te pozostałe 3 - 4 testy. W praktyce miał być 1 test na osobę

1 polubienie

Mam podobnie, współczuję - moje były reglamentowane

2 polubienia

Ja wole nie sprawdzac ile jedzie karetka…
Jakos od marca nawet kataru nie zlapalam. Czyzby maseczki?

2 polubienia

I dobrze, niektóre życzenia się sprawdzają bez zapowiedzi

2 polubienia

A Ty się z nim zgadzasz???

2 polubienia

dokładnie. Ci co noszą, to mniej chorują… mimo straszenia grzybicą, i kto wie czym tam jeszcze

1 polubienie

jaka grzybica? komus sie z niepranymi skarpetkami maseczki pomylily?
albo ruskimi onucami?

3 polubienia

JA się nie zgadzam. Ale ja jestem zdradziecka morda!

Taka sytuacja. Znam ją osobiście. Wielu twierdzi że gwiazdorzy i lansuje się na covidzie. Jest aktywna w socjal mediach. Obecnie prosi o osocze dla swojego kolegi lekarza z tego samego szpitala. Stan bardzo ciężki.

3 polubienia

Hej, sklonował???

1 polubienie

Tak się zdarza ale dziwne że tak szybko po pierwszym zakażeniu. Znaczy jak długo mamy w sobie przeciwciała?

2 polubienia

Mozliwe, ze nie doleczyli.
Czytalam, ze byly przypadki kiedy testy wykazywaly wyleczenie, a wirusy zamelinowaly sie w galce ocznej.

2 polubienia

Kto wie niech powie…

Ja miałem kilka miesięcy.

3 polubienia

Bo wirusy potrafią własnie tak działać (niech je cholera!!!)

1 polubienie

Bo xxxxx jest xxxxx, jak jasna cholera
choć tego nie chcemy, do nas się dobiera.

Ten anagramik dedykuję przesympatycznej mojej koleżance @elsie …, pucio, pucio… :roll_eyes: :kissing_heart:

4 polubienia

Świetny anagram. Gratuluję :slightly_smiling_face:

1 polubienie