Nieeee, Polakiem jest katolik i wyznawca PiSu… co mnie nie dotyczy. A o zdradzieckich mordach wystarczająco się nasluchalam.
Jestem katoliczką, ale nie wyznawczynią pisu, a mimo to jestem Polką. Polityka PiSu czy KO mnie nie odpowiada, ale nie rzutuje na moją przynależność narodową.
Prezio tak się wyraził.
Testów jest tyle samo, są osoby które tych testów przechodzą więcej z różnych względów - być może dla kogoś zabraknie. U mnie gość biznesmen jest po 5 teście, jest problem jak zapisać te pozostałe 3 - 4 testy. W praktyce miał być 1 test na osobę
Mam podobnie, współczuję - moje były reglamentowane
Ja wole nie sprawdzac ile jedzie karetka…
Jakos od marca nawet kataru nie zlapalam. Czyzby maseczki?
I dobrze, niektóre życzenia się sprawdzają bez zapowiedzi
A Ty się z nim zgadzasz???
dokładnie. Ci co noszą, to mniej chorują… mimo straszenia grzybicą, i kto wie czym tam jeszcze
jaka grzybica? komus sie z niepranymi skarpetkami maseczki pomylily?
albo ruskimi onucami?
JA się nie zgadzam. Ale ja jestem zdradziecka morda!
Taka sytuacja. Znam ją osobiście. Wielu twierdzi że gwiazdorzy i lansuje się na covidzie. Jest aktywna w socjal mediach. Obecnie prosi o osocze dla swojego kolegi lekarza z tego samego szpitala. Stan bardzo ciężki.
Hej, sklonował???
Tak się zdarza ale dziwne że tak szybko po pierwszym zakażeniu. Znaczy jak długo mamy w sobie przeciwciała?
Mozliwe, ze nie doleczyli.
Czytalam, ze byly przypadki kiedy testy wykazywaly wyleczenie, a wirusy zamelinowaly sie w galce ocznej.
Kto wie niech powie…
Ja miałem kilka miesięcy.
Bo wirusy potrafią własnie tak działać (niech je cholera!!!)
Bo xxxxx jest xxxxx, jak jasna cholera
choć tego nie chcemy, do nas się dobiera.
Ten anagramik dedykuję przesympatycznej mojej koleżance @elsie …, pucio, pucio…
Świetny anagram. Gratuluję