Kto chorował na pandemicznego wirusa?

Wszystkie choroby są naturalne. To od ludzi zależy, czy bedą do nich podchodzić w sposób naturalny czy opłacalny.

Myśl co chcesz tylko nie lekceważ sanitarnego reżimu. Wielu już na to umarło.

2 polubienia

co do tej zjadliwosci to roznie bywa - ja mialam na mysli nie zwykla grype a SARS i MERS - ktore sa latwiejsze do opanowania - jakos wirus mniej zywotny? czy w pore wychwycono? i tylko troche mniej zjadliwe niz koronek.

1 polubienie

Skądże, maseczka czeka na wyjście…

Inne też, może nie tak zaciekle…

No i badajcie się MĄDRALE:

1 polubienie

jak to afrykanskie laboratorium? to mogly rowniez wykazac, ze palmy chore.
wsyzskie,te najprostsze testy wykrywajace rozne rodzaje wirusow nie sa do konca miarodajne, w przypadku tej metody nalezy je powtarzac, nawet kilka razy. w tej chwili uznano ze tylko jeden test metoda PCR czyli namnazania fragmentow wirusa w polimerach (te metode tez stosuje sie w przypadku badan DNA kiedy ilosc materialu jest sladowa) - i tylko te testy sa w tej chwili liczone. oczywiscie jesli szybki test wykaze podejrzenie to nastepnym krokiem jest dokladniejsze badanie,

He, he, he! Nie dam się naciagnąć…

Niektóre laboratoria już proponują komercyjne testy na koronera w kwocie do 160 zł. Kluczowe jest to że nie powiadamiają sanepidu (w razie wyniku pozytywnego). Może warto sprawdzić czy się przeszło i wrócić do życia?

1 polubienie

Hmmm, dla mnie właściwie nie ma to szczególnego znaczenia. Wiesz jak to jest żyć z depresją? Najlepiej odpowidz NIE, bardzo proszę!!! :heart:

Sezonowi naciągacze i potencjalni mordercy!

1 polubienie

@okonek Sprzedawcy testów?

1 polubienie

M.in. ta grupa na tym zbija forsę. Ale co tam, ja mam swoją teorię spiskową…

Tak i innych podobnych (maseczek, rękawiczek…). Forsa rządzi.

Tak. I politycy wysługujący sie wyświechtanymi hasłami w kwestii odmrażania padliny.

1 polubienie

@okonek Nie wiem gdzie leży prawda i pod warstwą czego :upside_down_face: Żądza władzy i zysku charakteryzuje ludzkość od zarania: ludzie są sprytni, jak widzą opcję wzbogacenia się to ją zwyczajnie wykorzystują: zaczęły się opłacać leki, szczepionki, odzież ochronna i inne usługi towarzyszące to się w nie inwestuje…

1 polubienie

Masz rację!