Kto nie wypije ani kropelki alkoholu

Tu jest Australia i picie alkoholu to swiateczna tradycja :joy: w drugi dzien swiat bylismy u znajomych i wypilam 4 drinki i lampkę szampana. Sylwestra planuję spedzic z przyjaciolka ktora jest w ciazy, więc picia nie będzie :blush:

2 polubienia

Nic nie szkodzi byś se pifko wypiła. :yum: albo dwa.

Hej ToChybaJa a powiedz, jak u was w kwestii szczepionek na koronaświrusa? Zbuntowaliście się czy już wyszczepili was tam wszystkich?

1 polubienie

Nawet nie wiem czy już szczepią, nic o tym nie slyszalam. Ale wiem, że od prawie 60 dni w moim stanie nie było nowego zachorowania.

1 polubienie

Ja nie piłem i jakoś przeżyłem. :wink:

3 polubienia

No właśnie, jakoś… tam przeżyłem😛

2 polubienia

A ja całkiem dobrze przeżyłam. :wink:

2 polubienia

Ale co to za życie? Pffff

Teraz na serio. Ja w swoim długim życiu, raz wypiłam lampkę czerwonego, bardzo słodkiego wina w święta.

2 polubienia

Osz Ty!!! :face_with_raised_eyebrow:
Serio, to ja również zwolennikiem picia z okazji świąt nie jestem.

2 polubienia

I kolejny raz mi zaimponiłeś.
W roku jest wiele innych okazji, kiedy można się wręcz uchlać ( jak kto lubi).

2 polubienia

Żeby trochę skazić ten mój nieskazitelny wizerunek, jaki jawi Cię za pośrednictwem tegoż pytamowego medium, przyznam się, że zdarzało mi się jakąś lampkę wina czy grzańca siorbnąć w I czy II dzień bożonarodzeniowy, tak że aż trzech czy nawet czterech palców byłoby potrzeba, by te niecne występki zliczyć. Niemniej Wigilia to rzecz święta. :smile:

2 polubienia

Do nieskazitelnego wizerunku, daleka droga jeszcze przed Tobą :stuck_out_tongue_winking_eye:

1 polubienie

Jestem dokładnie takiego samego zdania @czarny_rycerz.

2 polubienia

Daleka droga do nieskazitelności? Tak między nami w sekrecie Ci powiem, że ja ewidentnie w przeciwnym kierunku zmierzam. :smile: :innocent:

1 polubienie

Też mi sekret :rofl:
To się wyczuwa w Twoim każdym poście!
Żeby tylko w poście. W czasie zapusty także :stuck_out_tongue:

2 polubienia

No i masz … rozgryzłaś mnie bez ugryzienia. :wink:

1 polubienie

Co 10 minut łapie za telefon i sprawdzam jakie są decyzje w sprawie polskich skoczków.
Denerwuję się :pensive:

2 polubienia

Goowniana sprawa. Ja już wczoraj przestałem się denerwować.

1 polubienie

Przed chwilą podali do wiadomości, że robią im kolejne testy.

1 polubienie

Wiem, czytałem. Najbardziej prawdopodobne jest, że jeżeli ponownie potwierdzą test pozytywny u Klemensa, to wszystkich umoczą na kwarantannie, zwłaszcza że teraz mają stan zaostrzonych restrykcji. Obym się mylił.

1 polubienie

Niby tak, ale oni byli w osobnych busach, w pokoju śpią w 2 osoby, styczności wielkiej ze sobą nie mieli.
Klimek nie ma żadnych objawów a wczorajszy test był średnio pozytywny…
:rofl: I tego ostatniego właśnie nie rozumiem.

2 polubienia