Lubicie mięso, jaja i sery?

Ja myślę że możesz nawet wyciąć fifkę z życiorysu :joy::joy::joy::joy: i się nie obrazi.

2 polubienia

Ciebie niestety nie wytnę. Nic nie poradzę, że Cię polubiłam. A odlubić wcale nie jest łatwo :wink:

Wiesz mało mnie to obchodzi.

Chyba sobie nieco ubzdurałaś moje zainteresowanie Twoja osobą. :rofl:
Zareagowałam bo to było nieodpowiednie zachowanie.
Dlaczego innych można krytykować za niepoprawne zachowania a niektórych nie?
Co to za specjalne względy?
Twój rozmówca w ogóle nie był zainteresowany Twoim zdaniem więc… resztę sobie dopowiedz sama. :thinking:

Blokady jak w przedszkolu! Śmieszy mnie to ! :smiley:

1 polubienie

Fifka koniecznie mnie poinformuj jak mnie zablokujesz…może się zabiję z tego powodu i jednego nieharmonijnego życia i zagrożenia dla mięsożerców będzie mniej :sweat_smile:

1 polubienie

Dobrze wcześniej napisze Ci moje pierwsze i ostatnie pw. :rofl: :rofl: :rofl:

1 polubienie

Niech sobie żyją w tym jednolitym, wyselekcjonowanym światku!

1 polubienie

Musisz oficjalnie bo PW mam zablokowane :laughing:

1 polubienie

Zabrałaś mi radość życia tym wpisem. :joy: :joy: :joy: :joy:

1 polubienie

Przepraszam :heart::person_shrugging:

1 polubienie

To może uprzedz mnie, że chcesz do mnie napisać to odblokuję PW.

1 polubienie

Będę krzyczeć! :smiley:

1 polubienie

:joy: :joy: :joy: :joy: :joy: :joy: :joy:

1 polubienie

Idę do garów, gotować siano i trawę :sweat_smile: i korę z drzewa…trzeba poszerzać menu szczególnie zimą i jesienią, a kory pod dostatkiem. Ale tylko z martwego drzewa! Pamiętaj Fifka! Paaaaaa do następnego!

1 polubienie

Ok. Mięso jest niezdrowe, ale nawet całkowita rezygnacja z jego spożywania nie wpływa na wydłużenie życia. Więc wychodzi na to, że pomimo iż jest niezdrowe, jakoś szczególnie zdrowiu nie szkodzi.
Poza tym naklaniasz mnie do ograniczenia spożycia mięsa, a nawet nie wiesz ile go spożywam.

2 polubienia

Ile by nie bylo i tak za duzo :cat: :wink:

1 polubienie

Mnie tez. Bo jego tez mialem zawsze za to cale kolesiostwo… a po tym zdarzeniu pomyslalem ze moze jednak nie ma tego kolesiostwa na pytamy XD

1 polubienie

Reksio odszedł na własną prośbę, a wiele osób w tym i ja sugerowało mu, żeby tego nie robił. Na nikogo się tu nie obraził. Bardzo się oburzył na pewne niedomagania techniczne tego forum, chodziło o zdarzenia, które dotknęło tu prawie wszystkich na mailu. Nie zostało to usunięte, no i opuścił nas.

1 polubienie

Po drugiej stronie sadzawki cena wołowiny podskoczyła o 30% i to bez podwyżki podatków…

3 polubienia