Ja myślę że możesz nawet wyciąć fifkę z życiorysu i się nie obrazi.
Ciebie niestety nie wytnę. Nic nie poradzę, że Cię polubiłam. A odlubić wcale nie jest łatwo
Wiesz mało mnie to obchodzi.
Chyba sobie nieco ubzdurałaś moje zainteresowanie Twoja osobą.
Zareagowałam bo to było nieodpowiednie zachowanie.
Dlaczego innych można krytykować za niepoprawne zachowania a niektórych nie?
Co to za specjalne względy?
Twój rozmówca w ogóle nie był zainteresowany Twoim zdaniem więc… resztę sobie dopowiedz sama.
Blokady jak w przedszkolu! Śmieszy mnie to !
Fifka koniecznie mnie poinformuj jak mnie zablokujesz…może się zabiję z tego powodu i jednego nieharmonijnego życia i zagrożenia dla mięsożerców będzie mniej
Dobrze wcześniej napisze Ci moje pierwsze i ostatnie pw.
Niech sobie żyją w tym jednolitym, wyselekcjonowanym światku!
Musisz oficjalnie bo PW mam zablokowane
Zabrałaś mi radość życia tym wpisem.
Przepraszam
To może uprzedz mnie, że chcesz do mnie napisać to odblokuję PW.
Idę do garów, gotować siano i trawę i korę z drzewa…trzeba poszerzać menu szczególnie zimą i jesienią, a kory pod dostatkiem. Ale tylko z martwego drzewa! Pamiętaj Fifka! Paaaaaa do następnego!
Ok. Mięso jest niezdrowe, ale nawet całkowita rezygnacja z jego spożywania nie wpływa na wydłużenie życia. Więc wychodzi na to, że pomimo iż jest niezdrowe, jakoś szczególnie zdrowiu nie szkodzi.
Poza tym naklaniasz mnie do ograniczenia spożycia mięsa, a nawet nie wiesz ile go spożywam.
Ile by nie bylo i tak za duzo
Mnie tez. Bo jego tez mialem zawsze za to cale kolesiostwo… a po tym zdarzeniu pomyslalem ze moze jednak nie ma tego kolesiostwa na pytamy XD
Reksio odszedł na własną prośbę, a wiele osób w tym i ja sugerowało mu, żeby tego nie robił. Na nikogo się tu nie obraził. Bardzo się oburzył na pewne niedomagania techniczne tego forum, chodziło o zdarzenia, które dotknęło tu prawie wszystkich na mailu. Nie zostało to usunięte, no i opuścił nas.
Po drugiej stronie sadzawki cena wołowiny podskoczyła o 30% i to bez podwyżki podatków…