Przestraszyli się pani Spurek?
Odbijają sobie ubiegły rok. Rzygać mi się chce, teraz już każda podwyżka lub opóźnienie dostawy zwalane jest na C19. O benzynie nie wspomnę. Zaczynam żałować, że nie kupiłem Tesli
Tutaj w ten sam sposób podwyżki zazwyczaj są tłumaczone. I co zrobisz jak nic nie zrobisz? Można tylko się irytować,ale wiesz co? To wcale nic a nic nie pomaga.
Ja rozmawiałam z Reksiem, więc manipuluj idiotami nie mną.
Ty, jakbyś miała odrobinę honoru, godności i ambicji, to byś tu nie wracała pod zmienionym nickiem, erzac. Po tym, jak się z nami pożegnałaś. Ale ty jesteś uzależniona od forów, a na inne wstępu już nie masz. Wszędzie, gdzie nie byłaś, to odchodzisz albo ciężko obrażona, albo cię wywalają. Sama domagałaś się by cię wylogowano. stąd. No i proszę, jesteś tu znowu.
Masz tu prawo być, twoja sprawa, ale ambicji, to ty nie masz. Więc tu szacunku się nie spodziewaj.
Spójrz na siebie.
Manipulacja nie wyszła?
Znamy się na tym forum od wielu lat, więc dziwne nie jest, że pozawiązywały się tu przyjaźnie. Ludzie stąd spotykają się już w realu. Dziwne, to takie, że lubią się przyjaźnić? Dla mnie nie. Ale dla niektórych tak, jak widać. Dla wielu fora są po to by się na nich awanturować czego mamy teraz przykład.
A na pogrzebie antykwy byliście przyjaciele?
Teraz się wykazałaś,
Ale czego się spodziewać po kimś kto robi z swojej twarzy cholewę?
O jego pogrzebie dowiedzieliśmy się w przeddzień po południu. Naprawdę myślisz że można wszystko rzucić i w tym czasie zorganizować wyjazd na drugi koniec Polski?
To wymaga odrobiny myślenia. Ale nawet ta odrobina jest po zasięgiem niektórych. Jak widać, erzac stać tylko na prymitywną złośliwość.
To ty się wykazałeś pisząc bzdury że mnie wyrzucają z for czy że odchodzę obrażona.
Stąd odeszłam bo zostałam zablokowana i to po chamsku. Ale tobie jak widać nerwy puściły, gdy się kłamie na temat Reksia podobnie jak teraz kłamiesz na mój temat. Wyszła twoja chamska natura, która już niejednokrotnie pokazałeś.
Ale jakby co to ą ę i po staropolsku.
Żałosny jesteś.
No straszne bingola, zazwyczaj po śmierci następuje pogrzeb. Taka jest kolej losu.
Broń broń birbanta tak jak kiedyś broniłeś arinkao a później przepraszałes.
Masakra🤦
Spoko. Akurat z twego powodu nie puszczą mi nerwy. Co najwyżej bąka mogę puścić w twoją stronę, bo lubisz takie “aromaty”. Zarzucając mi kłamstwo, sama łżesz, bo wylatujesz z forów, jak z procy. To, że lubisz smród świadczy, że tu wróciłaś, by znów go narobić. I robisz.
Czyli chamstwo na zimno
A z jakiego forum wyleciałam? Bo ja kurwa nie wiem
Jakoś nie widać Cię już na forum, na którym ostatnio sporo czasu spędziłaś. No fakt - każdy Cię tam zjechał najbardziej jak można, a teraz nikt tam Ci nie odpisuje, a tak pisać samej do siebie to raczej nieprzyjemnie?
Znam, tam sporo osób i lubimy się, wiec czasem zaglądałam tam i pisałam bez logu. Żal mi Cię było i czułam lojalność, bo wyszłaś stąd. Broniłam Cię troszkę na forum, troszkę prywatnie, żeby chociaż przestali się na Ciebie drzeć i obrażać Cię. Pomogło. Napisałaś mi nawet, że zawsze mogę na Ciebie liczyć. Ten wpis dotąd tam jest. A ja - żeby Ci pomóc zdekonspirowałam się i dawni bliscy znajomi znowu zaczęli namawiać mnie, żebym tam była z nimi. Musiałam więc zniknąć, bo jestem stąd i nie mam zamiaru tego zmieniać. Niby nic, ale…
Jak to, to Leokadia to jednak erzac? Przeciez pisala mi ze nie
Nie jestem tam, bo jestem tu, będąc tu wypowiadałam się pare dni temu jeszcze tam w temacie Chi. Jesteś nie na bieżąco.
Przestałam się udzielac nawet nie po kłótni, stwierdziłam że szkoda mi czasu, tym bardziej że byłam w trakcie wakacji, więc o czym ty piszesz joko? Nie udzielałam się tam już wcześniej, raz przez 3 miesiące a raz przez miesiac. Ale nieudzielanie nie ma związku z odejsciem. Mam tam ciągle od lat jedno konto. Wyobraź sobie że przerwy od forum są wskazane i możliwe. Można żyć bez forum też.
A dyskusje są ostre z Pieprzną fanatyczka kościoła i jej koleżanka Eve.
Może nie jesteś zorientowana. Zajrzyj jaka teraz była dyskusja i czy Chi się nie dostało od fanatyczek. Też idź ją broń bo mnie naprawdę nie musisz.
Ja nie potrzebuje twojego wsparcia, naprawdę, szczególnie u BrakLoginu . Bo nie szukam w necie przyjaźni ani psiapsiolek (takich że nawet na pogrzeb nie przyjadą).
Coś jeszcze?
Mam jeszcze konto na 3 forum ale nie wypowiadam się na wszystkich jednocześnie, bo życia by mi zabrakło. A czasem nie udzielam się na żadnym, bo pochłaniają mnie inne rzeczy.
Sam więc widzisz z kim mamy do czynienia.
Mam w profilu kim jestem. Nie pamiętałam na jakim nicku tu byłam. Ale to nie tajemnica że erzac to była Kajetana.
Przestań jątrzyć i spójrz na siebie. Najlepiej w lustro, może nie pęknie.