Jak twoje nie pękają, to i moje wytrzyma. Rozmowa skończona.
Hahahahahaha idź na PW i dalej sprzedawaj tanie kłamstwa…
To z jakich for zostałam wyrzucona…? Czekam na odpowiedź…
Rozmowa skończona. Nie dotarło?
No ale odpowiedz, z jakich for mnie tak wyrzucano jak z armaty? Robisz z gęby cholewę?
Okazało się że manipulujesz?
Nieładnie.
Lojalnie uprzedzam, ze jesli nie przestaniecie zasmiecac pytania temat podziele i czesc dotyczaca dzialalnosci kolezanki zstanie umieszczona na ringu.
To przenoś, możesz i mnie zablokować żeby się birbantowi zgadzały kłamstwa i nosem monitora nie zbił co mnie to
Na tym temacie jest powód odejścia Reksia. I okazuje się, że @birbant pisze prawdę, a Leokadia jak zwykle kłamie. Leokadio już nigdy w żadne Twoje słowo nie uwierzę.
@GumowaFoka poczytaj sobie o następnym kłamstwie i manipulacji Leokadii, żebyś już tak na 100% wiedział, że lepiej nie wierzyć w ani jedno jej słowo. Zablokowane były wyrazy a nie Reksio.
@Leokadia blokuję Cię. Pisz, że jak dziecko - nie obchodzi mnie to. Nie jesteś warta tego, by się Tobą i Twoimi kłamstwami denerwować. @birbant - radzę zrobić to samo, żeby uniknąć pochlapania fałszywością, manipulacją i kłamstwem.
@joko nadmienię że zablokowane były słowa uważane za drwiące, obraźliwe.
No przecież wiem. Pamiętam. To były wyrazy obraźliwe. Masz rację Piochus jak najbardziej. A ja mam już drugą osobę zablokowaną. A tak przyjemnie i miło było dotychczas na Pytamy…
Wszystko, co dobre kiedyś się kończy
Jak zwykle? A kiedy to kłamie?
Reksio rzeczywiście w tym temacie na kolanach i z kwiatami prosił, żeby odejść, a wy jego żeby został. Widać to bardzo wyraźnie Post przypięty mówi sam za siebie. O arogancji.
Arogancja kroczy przed upadkiem.
Nie jestem adwokatem Reksia ale odszedł przez wasze traktowanie spraw waznych. To wy tworzycie portal.
A kilka dni temu Okonek sama powiedziała tu na forum że na dwa dni dała mu blokadę dla żartu. Czy źle się wyraziła? Bo ja mogę odszukać ten post.
Blokuj joko naprawdę to nie moja sprawa…
Tego to, nawet już nie pamiętałem. A co do blokowania. Niepotrzebne mi. Po prostu ludzie pokroju erzac vel Leokadia, nic dla mnie nie znaczą. Ludzie bez godności osobistej, są mniej dla mnie warci niż zeszłoroczne jesienne liście. Niech sobie piszą, co im ślina na język przyniesie. to dla mnie bez znaczenia. Wdawać się w dalsze pyskówki nie będę, bo to napędza trolli.
I Vive versa.
Mniej plotek na PW a więcej bycie rzeczywistym, życzę.
No pewnie, że rób po swojemu. Ja blokuję takie osoby, bo mi szkoda czasu nawet na czytanie tego, co piszą.
@joko @anon18020312 A jak tam u Was pogoda? U mnie bardzo ładnie, sucho, słonecznie, spacerowo.
Po wczorajszej ulewie nie ma śladu. Po obiadku pójdziemy na spacer do lasu.
U mnie też jest pięknie. Już dzisiaj sobie sporo pochodziłam. A teraz bawię się w Napoleona. Wstawiłam rosół, zaczęłam nową pracę decoupage i jeszcze dodatkowo na forum zerkam.
Wczoraj byłem w Bochum u córki. Mają tam wielki park z trzema jeziorkami i Biergarten, czyli ogródek piwny. A piwa tam pyszne.
U mnie na wieczór się chłodzi. Cały tydzień szlifowania ścian w pokoju to trza jakoś przemyć. W poń jadę po podłogę choć boję się jej bardzo. Nigdy takich paneli nie układałem. Problemem jest ich wielkość i grubość Nie pozwolą się naginać jak zwykły laminat o grubości 8mm. Te mają 12 .
Dasz radę. Zrobisz sobie przerwę na piwko i jakoś pójdzie. Tymczasem zmykam. Później się pojawię.